БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 00:05

Цитата: Wednesday від Травень 18, 2026, 23:21 Wrote:А поки хліб печеться, напишу рецепт смачнючого горохового супу, який я робила позавчора.

У нас в ці вихідні планувався сніг, тому я попросила чоловіка купити все потрібне для ... горохового супу! Я подумала, що він буде дуже доречним у холодний день, та і взагалі останній раз я його варила тисячу років назад. 

Смачний гороховий суп

Гороховий суп можна приготувати більш ніж одним способом, внизу описується, як я його готувала в цей конкретний раз. Гороховий суп також може бути без м"яса, суто овочевим. Мій був із свининою.
Для супів у нас продаються попередньо нарізані набори м"яса або обрізки реберець. Чоловік не знайшов таких і купив свинячі стейки.

[Image: jJcYZE2.png]

Я розрізала їх, акуратно відділивши кісточки (які я теж використала, вони були як реберця), і вийшло супер.
Я також напередодні вечером замочила горох (на жаль, забула зробити фото), він відмочувався більше 12 годин, і коли наступив час його варити, він дуже швидко і гарно розварився в результаті.
Інгредієнти:
  • м"якоть свинини, також чудово зайдуть свинячі реберця
  • 1 морквина середнього розміру чи еквівалент дрібнішими
  • 1 цибулина (у мене була величезна ціла, але середнього розміру достатньо
  • 1 велика картоплина чи еквівалент меншими
  • соняшникова олія
  • приблизно 400-450 сухого гороху (це на велику каструлю), попередньо замоченого.
  • 2 шт. лаврового листа
  • пучечок петрушки
  • Сіль та чорний перець

Спосіб приготування:
1) Попередньо замочити горох як мінімум на декілька годин. Я замочила його на ніч перед приготуванням. Замочуючи, враховуйте, що горох трохи збільшиться в об"ємі, і підберіть посуд відповідної ємності.
2) Підготувати м"ясо, нарізавши його невеликими кубиками. Посолити і поперчити.

[Image: VISzX40.png]

3) У сковороду налити трошки олії і довести до гарячого стану.
4) Обсмажити м"ясо до золотистого кольору. Зазначте, що треба обсмажувати невеликими порціями, а не всі відразу, щоб виділялось не забагато рідини (інакше м"ясо не присмажиться, а звариться). Підсмажене м"ясо покласти в каструлю, в якій варитемете суп. 

[Image: 01HB6uO.png]

5) Нарізати цибулю і обсмажити її в тій же олії, де смажилося м"ясо, до золотистого кольору. Додати в каструлю.

[Image: j49cwo2.png]

6) Почистити моркву та картоплю, нарізати їх невеликими шматочками і додати в каструлю.

[Image: ZqjK0Ok.png]

7) Залити м"ясо, цибулю, моркву та картоплю водою десь приблизно на дві треті ємності каструлі, адже до супу ще додаватиметься горох. Спробувати воду на смак і додати сіль за потреби.
8) Довести до кипіння і варити на помірному вогні, поки свинина, морква та картопля не зваряться та стануть м"якими.
9) Промити замочений горох, відцідити його і додати в каструлю. Варити, доки горох не розвариться. При потребі долити воду в залежності від того, наскільки густим ви хочете отримати свій суп.

[Image: Pkxijfm.png]

10) Додати лавровий лист, перець, переконатися, що в супі досить солі.
11) За декілька хвилин до готовності додати подрібнену петрушку.
Ось такий вийшов наш гороховий суп!

[Image: Y9NnOFw.png]

І сам суп був смачний, і родина коментувала, що було дуже смачне м"ясо - свинина вийшла м"якенькою і буквально танула в роті.
Ми зварили велику каструлю на трьох, а оскільки чоловік та я з"їли подвійні порції, то у той же вечір від супу майже нічого не залишилося. Він не тільки смачний, а і корисний і в принципі недорогий.
Тому готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь!
Reply
Quote:Гороховий суп також може бути без м"яса

Без мяса фу.

Quote:купив свинячі стейки.

Енто я без супа адабряю.

Quote:чоловік та я з"їли подвійні порції

Сладко пукали? (с) Smile

А фотки в ентот раз вполне себе получились.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
Представляю, как семья бегемотов всё запердит изза метиоризма после горохового супа
Reply
На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота? Хоть не закрасила маркером как с тортом на День Несостоявшейся Матери Алёшеньки.
Уже третий пездолиз палится с кюэр, ну што ты скажешь
Reply
(19-05-2026 15:51, 15:51)человек-говно Wrote: Представляю, как семья бегемотов всё запердит изза метиоризма после горохового супа

сладко напукают
Reply
Ну тупорылое же животное…

1. Отделила кистки вид мяса .. ебанько.
Правильный гороховый суп вообще-то на рёбрах делается, а ещё лучше на копчёных. 
2. Нарезка у жирной на вид не професиональна, видно что ебанашка криворукая, готовит мало (тысячу рокив не їли супа). Естественно Глиномесовна, а как вы его могли есть если ты 24/7 в интернете сидишь и дрочишь на Фому.  Big Grin
3. Готовит грязно и не аккуратно, видно даже по доске и кастрюле. Сама это прекрасно понимает поэтому сузила края фото до максимума, но Масянин зоркий взгял не наебешь. Засратую рагулятину вижу мгновенно.
4. тупая пезда не знает, что гороховый суп подается с сухариками.

Резюме:
Такую повариху не то что на кухню, ее даже на струшування западло допускать.
Reply
Пиздец, посмотрите как ебанько морковку нарезала.. Big Grin Big Grin Big Grin

[Image: IMG-4013.jpg]
Reply
А картошку кто чистил? Куколд Дэвид??  Big Grin Big Grin Big Grin

Ебать засранцы!!!
Reply
(19-05-2026 15:55, 15:55)человек-говно Wrote: На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота? Хоть не закрасила маркером как с тортом на День Несостоявшейся Матери Алёшеньки.
Уже третий пездолиз палится с кюэр, ну што ты скажешь

Calgary Coop .. самый дешевый магазин  Big Grin
Reply
Quote:На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота? 

Сетевое:
Quote:На етикетці вказана юридична адреса головного офісу компанії Calgary Co-op Head Office:
Адреса: 151 86 Ave SE #110, Calgary, AB T2H 3A5, Канада
Це велика канадська мережа кооперативів Calgary Co-op, яка має десятки роздрібних магазинів по всьому місту Калгарі та його околицях. Цей конкретний товар міг бути придбаний у будь-якому з їхніх продуктових супермаркетів.

Quote:Правильный гороховый суп вообще-то на рёбрах делается, а ещё лучше на копчёных. 

Да, в Украине исключительна для сего покупаю копченые ребра. Но оч. редко, не фанатко гороховых фкусностей.
Reply
(19-05-2026 18:58, 18:58)Джура Wrote:
Quote:На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота? 

Сетевое:
Quote:На етикетці вказана юридична адреса головного офісу компанії Calgary Co-op Head Office:
Це велика канадська мережа кооперативів Calgary Co-op, яка має десятки роздрібних магазинів по всьому місту Калгарі та його околицях. Цей конкретний товар міг бути придбаний у будь-якому з їхніх продуктових супермаркетів.

Quote:Правильный гороховый суп вообще-то на рёбрах делается, а ещё лучше на копчёных. 

Да, в Украине исключительна для сего покупаю копченые ребра. Но оч. редко, не фанатко гороховых фкусностей.

Нада будет ещё и Торт скормить ИИ.  Може шота вычислит по закрашенной маркером этикетке.  А потом трангуляцией магазинов вычислить проживание Бегимота
Reply
Quote: Може шота вычислит по закрашенной маркером этикетке.

Там тоже шота невнятное. Для вычисления нужна триангулировать Хфому, он точна  должон знать.
Reply
(19-05-2026 19:23, 19:23)человек-говно Wrote:
(19-05-2026 18:58, 18:58)Джура Wrote:

Сетевое:

Нада будет ещё и Торт скормить ИИ.  Може шота вычислит по закрашенной маркером этикетке.  А потом трангуляцией магазинов вычислить проживание Бегимота

Big Grin
Reply
Кто не понял, поясняю….)
Смотрим размеры нарезки морковки дисками. Разница толщины от и до… то есть у тупицы рука не поставлена кухонным ножом. Значит готовить не умеет и готовит ОЧЕНЬ редко еще с детства - рагулиху не научили 
Край морковки даже не обрезала. 
Как из супермаркета вытащила морковку так и нарезала на отъебись. Вообще-то верхний слой надо срезать в нем все скопление гербицидов, химии и прочей грязной хуйни.
Картошка .. это вообще треш  Big Grin Big Grin Big Grin мы так в Армии чистили когда норма начистить 8 ванн за несколько часов … 

[Image: IMG-4013.jpg]
Reply
Велика кастрюля на трьох 
- одна морква
- одна картопля 

Охуеть велика  Big Grin
Reply
Quote:Картошка .. это вообще

Такая нарезко, когда заставляешь просишь мужа  начистить- нарезать, патамушта самой лениво. Этим же не любоваццо, а есть, тем более в гороховом супе. Smile
Reply
(19-05-2026 19:55, 19:55)Джура Wrote:
Quote:Картошка .. это вообще

Такая нарезко, когда заставляешь просишь мужа  начистить- нарезать, патамушта самой лениво. Этим же не любоваццо, а есть, тем более в гороховом супе. Smile

Так я же и пишу - ножом работал ламер. У меня и то рука четко поставлена на нарезку… я не готовлю на кухне, только в походах
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)