![]() |
|
готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь (/showthread.php?tid=1727) |
готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - Глиномесовна - 19-05-2026 11:28 Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:05 Цитата: Wednesday від Травень 18, 2026, 23:21 Wrote:А поки хліб печеться, напишу рецепт смачнючого горохового супу, який я робила позавчора. У нас в ці вихідні планувався сніг, тому я попросила чоловіка купити все потрібне для ... горохового супу! Я подумала, що він буде дуже доречним у холодний день, та і взагалі останній раз я його варила тисячу років назад. Смачний гороховий суп
Гороховий суп можна приготувати більш ніж одним способом, внизу описується, як я його готувала в цей конкретний раз. Гороховий суп також може бути без м"яса, суто овочевим. Мій був із свининою. Для супів у нас продаються попередньо нарізані набори м"яса або обрізки реберець. Чоловік не знайшов таких і купив свинячі стейки. ![]() Я розрізала їх, акуратно відділивши кісточки (які я теж використала, вони були як реберця), і вийшло супер. Я також напередодні вечером замочила горох (на жаль, забула зробити фото), він відмочувався більше 12 годин, і коли наступив час його варити, він дуже швидко і гарно розварився в результаті. Інгредієнти:
Спосіб приготування: 1) Попередньо замочити горох як мінімум на декілька годин. Я замочила його на ніч перед приготуванням. Замочуючи, враховуйте, що горох трохи збільшиться в об"ємі, і підберіть посуд відповідної ємності. 2) Підготувати м"ясо, нарізавши його невеликими кубиками. Посолити і поперчити. ![]() 3) У сковороду налити трошки олії і довести до гарячого стану. 4) Обсмажити м"ясо до золотистого кольору. Зазначте, що треба обсмажувати невеликими порціями, а не всі відразу, щоб виділялось не забагато рідини (інакше м"ясо не присмажиться, а звариться). Підсмажене м"ясо покласти в каструлю, в якій варитемете суп. ![]() 5) Нарізати цибулю і обсмажити її в тій же олії, де смажилося м"ясо, до золотистого кольору. Додати в каструлю. ![]() 6) Почистити моркву та картоплю, нарізати їх невеликими шматочками і додати в каструлю. ![]() 7) Залити м"ясо, цибулю, моркву та картоплю водою десь приблизно на дві треті ємності каструлі, адже до супу ще додаватиметься горох. Спробувати воду на смак і додати сіль за потреби. 8) Довести до кипіння і варити на помірному вогні, поки свинина, морква та картопля не зваряться та стануть м"якими. 9) Промити замочений горох, відцідити його і додати в каструлю. Варити, доки горох не розвариться. При потребі долити воду в залежності від того, наскільки густим ви хочете отримати свій суп. ![]() 10) Додати лавровий лист, перець, переконатися, що в супі досить солі. 11) За декілька хвилин до готовності додати подрібнену петрушку. Ось такий вийшов наш гороховий суп! ![]() І сам суп був смачний, і родина коментувала, що було дуже смачне м"ясо - свинина вийшла м"якенькою і буквально танула в роті. Ми зварили велику каструлю на трьох, а оскільки чоловік та я з"їли подвійні порції, то у той же вечір від супу майже нічого не залишилося. Він не тільки смачний, а і корисний і в принципі недорогий. Тому готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь! RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - Джура - 19-05-2026 13:17 Quote:Гороховий суп також може бути без м"яса Без мяса фу. Quote:купив свинячі стейки. Енто я без супа адабряю. Quote:чоловік та я з"їли подвійні порції Сладко пукали? (с) ![]() А фотки в ентот раз вполне себе получились. RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - человек-говно - 19-05-2026 15:51 Представляю, как семья бегемотов всё запердит изза метиоризма после горохового супа RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - человек-говно - 19-05-2026 15:55 На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота? Хоть не закрасила маркером как с тортом на День Несостоявшейся Матери Алёшеньки. Уже третий пездолиз палится с кюэр, ну што ты скажешь RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - veniamin1965007 - 19-05-2026 17:44 (19-05-2026 15:51, 15:51)человек-говно Wrote: Представляю, как семья бегемотов всё запердит изза метиоризма после горохового супа сладко напукают RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - 1000 чертей - 19-05-2026 18:45 Ну тупорылое же животное… 1. Отделила кистки вид мяса .. ебанько. Правильный гороховый суп вообще-то на рёбрах делается, а ещё лучше на копчёных. 2. Нарезка у жирной на вид не професиональна, видно что ебанашка криворукая, готовит мало (тысячу рокив не їли супа). Естественно Глиномесовна, а как вы его могли есть если ты 24/7 в интернете сидишь и дрочишь на Фому. ![]() 3. Готовит грязно и не аккуратно, видно даже по доске и кастрюле. Сама это прекрасно понимает поэтому сузила края фото до максимума, но Масянин зоркий взгял не наебешь. Засратую рагулятину вижу мгновенно. 4. тупая пезда не знает, что гороховый суп подается с сухариками. Резюме: Такую повариху не то что на кухню, ее даже на струшування западло допускать. RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - 1000 чертей - 19-05-2026 18:50 Пиздец, посмотрите как ебанько морковку нарезала.. ![]()
RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - 1000 чертей - 19-05-2026 18:50 А картошку кто чистил? Куколд Дэвид?? ![]() Ебать засранцы!!! RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - 1000 чертей - 19-05-2026 18:52 (19-05-2026 15:55, 15:55)человек-говно Wrote: На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота? Хоть не закрасила маркером как с тортом на День Несостоявшейся Матери Алёшеньки. Calgary Coop .. самый дешевый магазин
RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - Джура - 19-05-2026 18:58 Quote:На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота? Сетевое: Quote:На етикетці вказана юридична адреса головного офісу компанії Calgary Co-op Head Office: Quote:Правильный гороховый суп вообще-то на рёбрах делается, а ещё лучше на копчёных. Да, в Украине исключительна для сего покупаю копченые ребра. Но оч. редко, не фанатко гороховых фкусностей. RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - человек-говно - 19-05-2026 19:23 (19-05-2026 18:58, 18:58)Джура Wrote:Quote:На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота? Нада будет ещё и Торт скормить ИИ. Може шота вычислит по закрашенной маркером этикетке. А потом трангуляцией магазинов вычислить проживание Бегимота RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - Джура - 19-05-2026 19:25 Quote: Може шота вычислит по закрашенной маркером этикетке. Там тоже шота невнятное. Для вычисления нужна триангулировать Хфому, он точна должон знать. RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - 1000 чертей - 19-05-2026 19:29 (19-05-2026 19:23, 19:23)человек-говно Wrote:(19-05-2026 18:58, 18:58)Джура Wrote:Quote:На этикетке свинины ктото сможет рассмотреть адресс супермаркета чтоб вычислить примерно адрес Бегемота?
RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - 1000 чертей - 19-05-2026 19:36 Кто не понял, поясняю….) Смотрим размеры нарезки морковки дисками. Разница толщины от и до… то есть у тупицы рука не поставлена кухонным ножом. Значит готовить не умеет и готовит ОЧЕНЬ редко еще с детства - рагулиху не научили Край морковки даже не обрезала. Как из супермаркета вытащила морковку так и нарезала на отъебись. Вообще-то верхний слой надо срезать в нем все скопление гербицидов, химии и прочей грязной хуйни. Картошка .. это вообще треш мы так в Армии чистили когда норма начистить 8 ванн за несколько часов …
RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - 1000 чертей - 19-05-2026 19:54 Велика кастрюля на трьох - одна морква - одна картопля Охуеть велика
RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - Джура - 19-05-2026 19:55 Quote:Картошка .. это вообще Такая нарезко, когда заставляешь просишь мужа начистить- нарезать, патамушта самой лениво. Этим же не любоваццо, а есть, тем более в гороховом супе.
RE: готуйте гороховий суп і насолоджуйтесь - 1000 чертей - 19-05-2026 19:56 (19-05-2026 19:55, 19:55)Джура Wrote:Quote:Картошка .. это вообще Так я же и пишу - ножом работал ламер. У меня и то рука четко поставлена на нарезку… я не готовлю на кухне, только в походах |