БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Асти из Козлоёбовска" зобанила Гео до 2026.  Бегимот негодует.
"Асти из Козлоёбовска" зобанила Гео до 2026.  Бегимот негодует. 

Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:53
https://ukrpravda.net/index.php?topic=72...msg1592631
Цитата Wrote:Тут козінська модераторША знову не витримала...

Чому він вирішив, що модератор 1) жінка 2) живе в Козині?

Але це ж Гео з його магічним мисленням. Він до цього часу вірить, що ЕльГайдер був модером. [Image: facepalm1.gif]
Reply
Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:51
Нічого собі покіс! А пана @Redneck за що, він взагалі там майже не дописує. [Image: facepalm.gif]

[Image: 20teJUP.png]
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:46
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 21:45 Wrote:Так, це вже щастя. Війна - це одне із найтяжчих випробувань для людини. Багато поколінь будуть скалічені цією війною.

В особистому плані для мене щастя - це здоров"я моїх і дорогих мені людей та мир.

Коли я була малою, щастям також була відсутність фізочного болю, тому що в мене були великі проблеми практично від народження, багато операцій тощо.
Загальні Обговорення / Re: Сумні і не дуже думки про ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:45
Цитата: antik від Сьогодні в 19:11 Wrote:- Щастя, це коли ти проснувся живим й при цьому у тебе ще є дах над головою, родичі твої живі та ще є електрострум в розетці. А якщо ще є газ та вода в крані = то ти ваще суперщасливчик.  [Image: rotate.gif]   

Так, це вже щастя. Війна - це одне із найтяжчих випробувань для людини. Багато поколінь будуть скалічені цією війною.

В особистому плані для мене щастя - це здоров"я моїх і дорогих мені людей та мир.
Музичний Розділ / Re: Дитяче / доросле Євробачен...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:42
Цитата: Zdenyk від Сьогодні в 20:59 Wrote:Україна здобула друге місце на дитячому «Євробаченні-2025». На першому — Франція

Все прогнозовано ....

Вітаю Україну з перемогою! Друге місце - це теж дуже достойно! [Image: smiley15.gif]  [Image: Prapor2.gif]
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:38
Вітання і найкращі побажання гарних вихідних учасникам та читачам нашого ресурсу!

З якими би випробуваннями ми не стикалися кожного дня, ми будемо сильними і безстрашними, з високо піднятою головою і не зраджуючи своїм переконанням, рухаючись до нашої мети!
Reply
Коли я була малою, щастям також була відсутність фізочного болю, тому що в мене були великі проблеми практично від народження, багато операцій тощо.
Reply
(13-12-2025 23:06, 23:06)Begemotivna Wrote: Коли я була малою, щастям також була відсутність фізочного болю, тому що в мене були великі проблеми практично від народження, багато операцій тощо.

Расскажи пожалуйста в подробностях про свій біль
Reply
то що там Бегемотівно? в 13 рочків?  експлораторі ікспірйєнз?
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)