БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Асти из Козлоёбовска" зобанила Гео до 2026.  Бегимот негодует.
"Асти из Козлоёбовска" зобанила Гео до 2026.  Бегимот негодует. 

Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:53
https://ukrpravda.net/index.php?topic=72...msg1592631
Цитата Wrote:Тут козінська модераторША знову не витримала...

Чому він вирішив, що модератор 1) жінка 2) живе в Козині?

Але це ж Гео з його магічним мисленням. Він до цього часу вірить, що ЕльГайдер був модером. [Image: facepalm1.gif]
Reply
Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:51
Нічого собі покіс! А пана @Redneck за що, він взагалі там майже не дописує. [Image: facepalm.gif]

[Image: 20teJUP.png]
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:46
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 21:45 Wrote:Так, це вже щастя. Війна - це одне із найтяжчих випробувань для людини. Багато поколінь будуть скалічені цією війною.

В особистому плані для мене щастя - це здоров"я моїх і дорогих мені людей та мир.

Коли я була малою, щастям також була відсутність фізочного болю, тому що в мене були великі проблеми практично від народження, багато операцій тощо.
Загальні Обговорення / Re: Сумні і не дуже думки про ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:45
Цитата: antik від Сьогодні в 19:11 Wrote:- Щастя, це коли ти проснувся живим й при цьому у тебе ще є дах над головою, родичі твої живі та ще є електрострум в розетці. А якщо ще є газ та вода в крані = то ти ваще суперщасливчик.  [Image: rotate.gif]   

Так, це вже щастя. Війна - це одне із найтяжчих випробувань для людини. Багато поколінь будуть скалічені цією війною.

В особистому плані для мене щастя - це здоров"я моїх і дорогих мені людей та мир.
Музичний Розділ / Re: Дитяче / доросле Євробачен...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:42
Цитата: Zdenyk від Сьогодні в 20:59 Wrote:Україна здобула друге місце на дитячому «Євробаченні-2025». На першому — Франція

Все прогнозовано ....

Вітаю Україну з перемогою! Друге місце - це теж дуже достойно! [Image: smiley15.gif]  [Image: Prapor2.gif]
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:38
Вітання і найкращі побажання гарних вихідних учасникам та читачам нашого ресурсу!

З якими би випробуваннями ми не стикалися кожного дня, ми будемо сильними і безстрашними, з високо піднятою головою і не зраджуючи своїм переконанням, рухаючись до нашої мети!
Reply
Коли я була малою, щастям також була відсутність фізочного болю, тому що в мене були великі проблеми практично від народження, багато операцій тощо.
Reply
(13-12-2025 23:06, 23:06)Begemotivna Wrote: Коли я була малою, щастям також була відсутність фізочного болю, тому що в мене були великі проблеми практично від народження, багато операцій тощо.

Расскажи пожалуйста в подробностях про свій біль
Reply
то що там Бегемотівно? в 13 рочків?  експлораторі ікспірйєнз?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)