БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)?
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
[Image: xx.png]Травень 17, 2026, 08:04Останнє редагування: Травень 17, 2026, 09:56 від Administrator

Цитата: Wednesday від Травень 12, 2026, 08:58 Wrote:Це часом не родичі ватної козинської чупакабри? Такого ж росту і такої ж зовнішності ...

Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)?
Злі язики кажуть, що він віртуально зраджує своїй скво, чиє потрійне підборіддя і широкий зад він регулярно рекламував на Єрмачці роками.
Те, що він поїхав дахом на мені (постійно досліджує мої фото, аналізує і обсмоктує найменші нюанси мого існування, міряє мою уявну попу, домальовуючи там якісь неіснуючі сантиметри чи метри, вимагає фоток в повний зріст, бо мого фейса йому вже мало, і так далі і тому подібне), винесемо за дужки. Не він перший, не він останній. [Image: laugh.gif]
Але що він зробив цього разу, це привід для розлучення, якби його бабка про це взнала. [Image: Sho_za.gif]
Ось прямі цитати з його помийки (добрі люди прислали):
[Image: DwoXjeh.png]
Ді Джей Ванс - один із ніків Медведа його співробітника Онотоле. Дійсно, якби Камшот все це записав і виклав, добрі люди могли б скинути Лоріку, і тоді ...
[Image: KLwMD0h.png]
[Image: v7RC6iG.png]
Це просто реально скотина, а не людина і не чоловік.   Мати жінку, яка ні про що не підозрює, і займатись віртуальним сексом із цими істотами у неї за спиною, і він ще й хвалиться, що завис там на цілий тиждень!
Шкода того нещасного Лоріка, яка б вона не була. Це настільки ганьба і приниження бути одруженою із таким підпарканним сміттям, яке ще й похваляється зрадою на увесь білий світ!
І таке ж сміття там поряд скаче, облизує і обсмоктує ту залиту смердючим протеїном вату. [Image: facepalm1.gif]
Зверніть увагу - він збудився тільки і виключно на брудних, спитих, ницих кацапок. [Image: smilie10.gif]
Тягне до своїх мерзенну козинську чупакабру, як тягне свиню до брудної калюжі. [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif]
ПС. "Надо притвориться кацапом".    Йому не треба прикидатися, бо він і є натуральнєйший мерзеннєйший кацап!
Reply
Quote:цитати з його помийки (добрі люди прислали)

Откройте ужо Кукусегу гостевуху (эпизодически), а то у неё скоро с "людьми" раздвоение личносте случиццо, если не ужо. Smile
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
Какой нахуй «виртуальный секс» ебанько? Big Grin
Эти персонажи видятся только ОДИН раз и больше не встречаются.
Виртуальный секс это у тебя с Вениаминкой - мамкиным сцыкунцом, где вы плачитесь друг - другу в жилеточку, обмениваетесь контактами, фоточками, лижите пёзды  Big Grin
Reply
(19-05-2026 13:39, 13:39)Джура Wrote:
Quote:цитати з його помийки (добрі люди прислали)

Откройте ужо Кукусегу гостевуху (эпизодически), а то у неё скоро с "людьми" раздвоение личносте случиццо, если не ужо. Smile

Пусть регистрируется в чем проблема?
Reply
Quote:Пусть регистрируется в чем проблема?

Проблема в том, шта изначально формат бложек(офф) был как бал-маскарад. Регаццо туд даже с мейлов-одноразок,  енто пофакту публична признать неудержимое желание туд рефлексировать.  Я бы тоже на регалась на их месте.

Кстате, время постов на её скринах на 1 час разницо с моим, а у мну в настройках время украинское.  Воприс  - кто тохда делал скрины (риторически - Вениаминд?) Smile
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(19-05-2026 18:52, 18:52)Джура Wrote:
Quote:Пусть регистрируется в чем проблема?

Проблема в том, шта изначально формат бложек(офф) был как бал-маскарад. Регаццо туд даже с мейлов-одноразок,  енто пофакту публична признать неудержимое желание туд рефлексировать.  Я бы тоже на регалась на их месте.

Кстате, время постов на её скринах на 1 час разницо с моим, а у мну в настройках время украинское.  Воприс  - кто тохда делал скрины (риторически - Вениаминд?) Smile

В самом начале это было актуально, когда никто никого не знал. Тупорылый Вениамин вообще принимал дописувачив за целую Армию и целый Альянс.
Это было реально весело. 
Сейчас круг сузился до нескольких людей, которых по почерку и без того видно под каким они ником. Это Раз.
Вениамин и Глиномесовна тут пишут под гостями, в 90% случаях эта опция для них. Иногда кто-то пишет под гостем из Альянса и я думаю далеко не один человек, но это крайне редко. Это два.
Х-ноженки и Гигантская Срака используют функцию гостя исключительно для того что бы потом где -то сказать, а я не знаю про такой форум, я его не читал/читала… я по помойкам дескать не хожу. Это три. 
Но ведь это же 101% пиздешь. Они тут живут больше чем где-либо.
С другой стороны, Пидарасов используя персональные данные под гостем делает всё что бы выдавить другие ники с форума. И это у него частично получилось.
Кто хочет что бы его семью вываливали фото, данные и прочее?
Это мне глубоко похуй… а людям нет.
Поэтому эти «гости» под анонимностью делают то что сцат сделать открыто.
А соотвественно будут страдать и дрочить в вольере как реальные куколды, которые смотрят как действо общения происходит без них.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)