![]() |
|
Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? (/showthread.php?tid=1728) |
Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? - Глиномесовна - 19-05-2026 11:34 Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики #9462 Травень 17, 2026, 08:04Останнє редагування: Травень 17, 2026, 09:56 від AdministratorЦитата: Wednesday від Травень 12, 2026, 08:58 Wrote:Це часом не родичі ватної козинської чупакабри? Такого ж росту і такої ж зовнішності ...Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? Злі язики кажуть, що він віртуально зраджує своїй скво, чиє потрійне підборіддя і широкий зад він регулярно рекламував на Єрмачці роками. Те, що він поїхав дахом на мені (постійно досліджує мої фото, аналізує і обсмоктує найменші нюанси мого існування, міряє мою уявну попу, домальовуючи там якісь неіснуючі сантиметри чи метри, вимагає фоток в повний зріст, бо мого фейса йому вже мало, і так далі і тому подібне), винесемо за дужки. Не він перший, не він останній. ![]() Але що він зробив цього разу, це привід для розлучення, якби його бабка про це взнала. ![]() Ось прямі цитати з його помийки (добрі люди прислали): ![]() Ді Джей Ванс - один із ніків Медведа його співробітника Онотоле. Дійсно, якби Камшот все це записав і виклав, добрі люди могли б скинути Лоріку, і тоді ... ![]() ![]() Це просто реально скотина, а не людина і не чоловік. Мати жінку, яка ні про що не підозрює, і займатись віртуальним сексом із цими істотами у неї за спиною, і він ще й хвалиться, що завис там на цілий тиждень! Шкода того нещасного Лоріка, яка б вона не була. Це настільки ганьба і приниження бути одруженою із таким підпарканним сміттям, яке ще й похваляється зрадою на увесь білий світ! І таке ж сміття там поряд скаче, облизує і обсмоктує ту залиту смердючим протеїном вату. ![]() Зверніть увагу - він збудився тільки і виключно на брудних, спитих, ницих кацапок. ![]() Тягне до своїх мерзенну козинську чупакабру, як тягне свиню до брудної калюжі. ![]() ПС. "Надо притвориться кацапом". Йому не треба прикидатися, бо він і є натуральнєйший мерзеннєйший кацап! RE: Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? - Джура - 19-05-2026 13:39 Quote:цитати з його помийки (добрі люди прислали) Откройте ужо Кукусегу гостевуху (эпизодически), а то у неё скоро с "людьми" раздвоение личносте случиццо, если не ужо.
RE: Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? - 1000 чертей - 19-05-2026 18:24 Какой нахуй «виртуальный секс» ебанько? ![]() Эти персонажи видятся только ОДИН раз и больше не встречаются. Виртуальный секс это у тебя с Вениаминкой - мамкиным сцыкунцом, где вы плачитесь друг - другу в жилеточку, обмениваетесь контактами, фоточками, лижите пёзды
RE: Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? - 1000 чертей - 19-05-2026 18:25 (19-05-2026 13:39, 13:39)Джура Wrote:Quote:цитати з його помийки (добрі люди прислали) Пусть регистрируется в чем проблема? RE: Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? - Джура - 19-05-2026 18:52 Quote:Пусть регистрируется в чем проблема? Проблема в том, шта изначально формат бложек(офф) был как бал-маскарад. Регаццо туд даже с мейлов-одноразок, енто пофакту публична признать неудержимое желание туд рефлексировать. Я бы тоже на регалась на их месте. Кстате, время постов на её скринах на 1 час разницо с моим, а у мну в настройках время украинское. Воприс - кто тохда делал скрины (риторически - Вениаминд?)
RE: Пам"ятаєте ватного психічно хворого алкаша Камшота (нік Турчинов на Єрмачці)? - 1000 чертей - 19-05-2026 19:01 (19-05-2026 18:52, 18:52)Джура Wrote:Quote:Пусть регистрируется в чем проблема? В самом начале это было актуально, когда никто никого не знал. Тупорылый Вениамин вообще принимал дописувачив за целую Армию и целый Альянс. Это было реально весело. Сейчас круг сузился до нескольких людей, которых по почерку и без того видно под каким они ником. Это Раз. Вениамин и Глиномесовна тут пишут под гостями, в 90% случаях эта опция для них. Иногда кто-то пишет под гостем из Альянса и я думаю далеко не один человек, но это крайне редко. Это два. Х-ноженки и Гигантская Срака используют функцию гостя исключительно для того что бы потом где -то сказать, а я не знаю про такой форум, я его не читал/читала… я по помойкам дескать не хожу. Это три. Но ведь это же 101% пиздешь. Они тут живут больше чем где-либо. С другой стороны, Пидарасов используя персональные данные под гостем делает всё что бы выдавить другие ники с форума. И это у него частично получилось. Кто хочет что бы его семью вываливали фото, данные и прочее? Это мне глубоко похуй… а людям нет. Поэтому эти «гости» под анонимностью делают то что сцат сделать открыто. А соотвественно будут страдать и дрочить в вольере как реальные куколды, которые смотрят как действо общения происходит без них. |