БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"PhD" філолух - на протязі ггг
Re: Наша Відповідь "Клійонці": Все на Гастрономічну Тему
[Image: xx.png]Вересень 02, 2025, 03:53Останнє редагування: Вересень 02, 2025, 03:57 від Wednesday

Недавно на очі в соцмедіа потрапили різні кліпи на тему "стейків" з капусти. Ці рецепти гуляють по інтернету років так 5 точно, але я побачила їх лише зараз і мені дуже захотілось це спробувати.

Капустяні стейки

Інгредієнти:
  • Капуста (бажано купити декілька менших, ніж одну велику, також бажано молоду капусту, вона готується швидше).
  • М"ясний фарш (я використовувала свинячий і трохи гов"яжого)
  • Олія (я використовувала соняшникову)
  • Майонез
  • Натертий твердий сир (в мене під рукою були монтерей джек, моцарела і пармезан, які я змішала в пропорції 60-30-10 відповідно)
  • Сіль та перець
  • Зелень для прикраси

Спосіб приготування:

1) Підготувати бляшки для випікання. Розкласти на них алюмінієву фольгу чи пергаментний папір і намастити поверхню олією.

2) Нарізати капусту кружальцями. Якщо у вас звичайна капуста, я рекомендую нарізати її товщиною не більше півтора сантиметра, тому що вона готується довше, ніж молода, яку можна нарізати і у два сантиметри товщиною. Обережно викласти кружальця на бляшки для випікання.

3) Намастити кружальця капусти майонезом і поперчити (я не солила, оскільки майонез вже достатньо солоний).

4) Підготувати фарш, додавши до нього сіль, перець і трохи води. Акуратно викласти його на кружальця капусти і розподілити по їх поверхні так, щоб товщина фаршу була одинакова і щоб він міг пропектись рівномірно.

[Image: heT0uZv.png]

5) Поставити бляшки з капустяними кружальцями і випікати на протязі 45 хвилин у духовці при температурі 180 С (або 350 F).

6) Витягти бляшки з капустяними кружальцями і переконатись, що капуста м"яка (якщо ні, продовжувати запікати, поки не стане м"якшою).

7) Акуратно розкласти на капустяних кружальцях попередньо натертий сир. Поставити в духовку ще на 10-15 хвилин (час залежить від типу сиру, який ви використовуєте) і запікати до утворення легкого золотистого кольору на сирній шапочці.

[Image: 9736wfB.png]

8) Подавати на стіл гарячим. Ось так вийшло в мене:

[Image: 4ofOfVN.png]

Вийшло досить смачно, і родині теж дуже сподобалось. І ця страва 100 відсотків кето, тобто корисна для здоров"я, і доволі ситна - я більше двох "стейків" не подужала.  [Image: laugh.gif]
Є тисяча варіантів, як модифікувати рецепт. Хто додає томатну пасту, хто різні спеції, хто курячий, індичий чи рибний фарш, хто взагалі не використовує ніякий фарш, а просто змазує капусту олією чи маслом і запікає так.
Reply
(19-01-2026 02:19, 02:19)White Supremacist Wrote:  випікати на протязі 45 хвилин  

ну так "діплом за сало"©   нє пропьйошь
Reply
Это жирная лентяйка - засранка прочитала что она нихуя не умеет готовить руками и побежала показывать что якобы умеет?  Big Grin
Ну и что ты ебанутая это нам показываешь? Весь процесс готовки да еще и фотографируешь?
То есть для тебя это экстроординароное событие?
Не представляю что бы моя женушка фоткала все что она готовит и выкладывала. Это настолько рутинно и обыденно)
Ну да ладно, жирная срака нам что-то пытается доказать… 
И вот тут вот опять палится тупая скатина - И что ты приготовила?
Мясо? По чьему-то рецепту? А где свой? Ты каждый раз к рецептам лезишь? То есть своих блюд у тебя в голове нет? Мамка и жизнь не научила?
И что мясо? Где гарнир, где салаты или третий ингредиент, что вот это ты высрала дура?
Ебанутая, оторвись от бложиков и пойди домом и кухней займись. Тупая лодырюга. 
Сарочка правильно тебе написала, видать сразу поняла что нихуя в доме не делает.
Reply
(19-01-2026 04:15, 04:15)maturetube.com CEO Wrote:
(19-01-2026 02:19, 02:19)White Supremacist Wrote:  випікати на протязі 45 хвилин  

ну так "діплом за сало"©   нє пропьйошь

За сало унд дженерік ковбасу!
Reply
(19-01-2026 09:01, 09:01)1000 чертей Wrote: Это жирная лентяйка - засранка прочитала что она нихуя не умеет готовить руками и побежала показывать что якобы умеет?  Big Grin
Ну и что ты ебанутая это нам показываешь? Весь процесс готовки да еще и фотографируешь?
То есть для тебя это экстроординароное событие?
Не представляю что бы моя женушка фоткала все что она готовит и выкладывала. Это настолько рутинно и обыденно)
Ну да ладно, жирная срака нам что-то пытается доказать… 
И вот тут вот опять палится тупая скатина - И что ты приготовила?
Мясо? По чьему-то рецепту? А где свой? Ты каждый раз к рецептам лезишь? То есть своих блюд у тебя в голове нет? Мамка и жизнь не научила?
И что мясо? Где гарнир, где салаты или третий ингредиент, что вот это ты высрала дура?
Ебанутая, оторвись от бложиков и пойди домом и кухней займись. Тупая лодырюга. 
Сарочка правильно тебе написала, видать сразу поняла что нихуя в доме не делает.
Ты понимаешь, Боярске, что ко всему, что ты тут совершенно правильно напейсав, еще хочу добавить:
Вот этот ее рецепт - это смесь сложности, хрючести и тупости одновременно.
Такие рецепты мы делали когда-то по молодости лет и по совецкому подходу наших родителей.
Тогда было принято- чем больше хозяйка нахуевертит с мясом, 
добавит туда майонезика, сыра, измельчит в фарш, 
запечет 40 часов, тем она круче и умелее всех.
Возможно, тогда это объяснялось тупо плохим мясом, что его надо было улучшать.
Но сейчас!
Когда есть выбор и вот так готовить хорошее мясо- только портить его.
В во-вторых, вкус к качественным, вкусным и полезным блюдам должен с возрастом приходить.
И в возрасте за 40 надо понимать, что все подряд в рот тянут только безвкусные жирные свиньи.
Человек с возрастом ест более простое и высококачественное блюдо, 
которое сохраняет все лучшие характеристики, минимально переработано и 
максимально приятно и глазу, и желудку и сосудам.
Простая, дорогая, качественная еда.
То же самое касается креветок в кляре, как тут правильно написали. 

А здесь - хрю хрю с майонезиком и сверху дешевый сыр.))
Ептить, хозяюшка.))
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)