Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:23
"Водевіль" висить вже 2 з лишнім години і навіть двох сторінок не набрав? Це все??
Коли Сергій відкривав свої теми, вони за двадцять хвилин були на третій сторінці.
А це якась унила фігня. Стільки роботи і часу вчергове витрачено на черговий пшик.
І навіть не просіть опозицію ліпити щось подібне з ними та їх страшними скво. По-перше, обригаєшся (С), а по-друге, ми не витрачаємо час на пилюку.
We have eyes on the prize. That's that, folks!
Threads: 11
20-01-2026 21:30, 21:30
(This post was last modified: 20-01-2026 21:31, 21:31 by Джура.)
"чтоб всех превратил в ниггеров" (с) - я такое асуждаю, деццкий расизмь кокойты.
"а по-друге, ми не витрачаємо час на пилюку. ![[Image: bluet.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/bluet.gif) " - "а по-третє, ми нездатні бездарі."
 Креатиффна злое я!
(20-01-2026 21:30, 21:30)Джура Wrote: "чтоб всех превратил в ниггеров" (с) - я такое асуждаю, деццкий расизмь кокойты.
"а по-друге, ми не витрачаємо час на пилюку. " - "а по-третє, ми нездатні бездарі."
рассизмм = это когда во многих голивудских фильмах Самый Умный Чувак-Изобретатель или Бог = всегда был ниггером
Загальні Обговорення / Re: Trump, Trump, Baby! Чому м...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:00
Цитата: Wednesday від Січень 16, 2026, 07:31 Wrote:Я не знаю, хто з них огидніший - потворна продажна жаба, яка готова проституювати себе до найнижчого дна, аби тільки захопити владу у країні, де її не бажають і де її не підтримають, чи, відверто кажучи, не зовсім адекватний у своєму бажанні того, що йому не належить, Трамп.
Є таке поняття, як клас і декорум. Ніяка людина, яка себе поважає, не прийме того, що вона не заробила чи не заслужила. Взяти цю нагороду - це як опуститися до поїздки в Канаду за халявними 30К чи купити собі каву на зібрані на доброчинність гроші. Елегантні, високоякісні, високорангові, гонорові люди ніколи так не вчинять.
На цю тему:
Threads: 3
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:37
Цитата: Wednesday від Січень 20, 2026, 19:56 Wrote:https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28634036
Так позбав себе від негативу, нащо ти свої соплі і сльози нав"язуєш іншим?
Ось тут твій дружок навіть корисну пораду дав. Він поганого не порадить!
Соціопат Камшот "позбавляє себе від негативу" уже 20+ років, проробляючи це на різних ресурсах. Через це він або назавжди випиляний, або визнаний небажаним практично всюди, крім Єрмачки. Дуже сподіваюсь, що це досадноє нєразумєніє буде скоро виправленим.
Щодо "знімати стрес", то можна робити це продуктивно і з користю для себе та інших. Як, наприклад, я із своїми треками. Вони позитивні, приємні, не містять забороненого контенту і подобаються іншим людям у різних місцях планети.
"Креатив" Камшотіни є по суті булінгом і останні кліпи містять брехню та наклепи в сторону як мінімум трьох людей (що саме по собі є кримінальним харасментом) і використовують їх приватну інформацію без їх дозволу. Саме тому модератор витирає такі пости.
Хоча довготерміновим рішенням є, безперечно, випил назавжди користувачів, які приносять такий контент на ФУП і які беруть участь у його промоутингу та поширенні. Тому що патерни поведінки таких користувачів не змінюються.
Threads: 99
Щодо "знімати стрес" (С)
Какой нахуй стресс Бегемотовна? Травля и чмырения вас пездолизов тупых 
Треки блядь..
Threads: 4
(21-01-2026 08:42, 08:42)Вопли Педорасова Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:37
Цитата: Wednesday від Січень 20, 2026, 19:56 Wrote:https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28634036
Так позбав себе від негативу, нащо ти свої соплі і сльози нав"язуєш іншим?
Ось тут твій дружок навіть корисну пораду дав. Він поганого не порадить!
Соціопат Камшот "позбавляє себе від негативу" уже 20+ років, проробляючи це на різних ресурсах. Через це він або назавжди випиляний, або визнаний небажаним практично всюди, крім Єрмачки. Дуже сподіваюсь, що це досадноє нєразумєніє буде скоро виправленим.
Щодо "знімати стрес", то можна робити це продуктивно і з користю для себе та інших. Як, наприклад, я із своїми треками. Вони позитивні, приємні, не містять забороненого контенту і подобаються іншим людям у різних місцях планети.
"Креатив" Камшотіни є по суті булінгом і останні кліпи містять брехню та наклепи в сторону як мінімум трьох людей (що саме по собі є кримінальним харасментом) і використовують їх приватну інформацію без їх дозволу. Саме тому модератор витирає такі пости.
Хоча довготерміновим рішенням є, безперечно, випил назавжди користувачів, які приносять такий контент на ФУП і які беруть участь у його промоутингу та поширенні. Тому що патерни поведінки таких користувачів не змінюються.
нужно немедленно проинформировать Генерального Секретаря ООН, ящєтаю
Шостаковеч за это ответит!
Threads: 2
(20-01-2026 21:20, 21:20)Джура Wrote: "так возми и перемонтируй звуковую дорожку )" - да легко, но смысл в одну реку дважды входить?
можно озвучить бонбезным треком
самым важным бля Бабки
шоб посильнее выбесить
(копирайт не нарушится. так как созданное ии не подлежит охране)
|