БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Лондонський покидьок
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 03:17

Цитата: Wednesday від Грудень 31, 2025, 05:05 Wrote:Лондонський покидьок

Піпець, яке ж воно хворе. Хворе мною. [Image: smilie2.gif]
Мало того, що він мене 5 років переслідує. Що сам вигадав і сам боляче реагує на історію, ніби я і авіатор тісно спілкуємось і що я плачу йому гроші. Що брудно бреше про мене кожних 5 секунд. Що перетирає і обсмоктує кожен комент і кожен доступний йому факт мого життя. Що перечитує на цьому ресурсі буквально кожну літеру і кому.
То, як мені розповіли, він ще й перечитує кожен комент і мою реакцію на них під моїми відео на ютубі! [Image: Sho_za.gif]
WTF?? [Image: smilie9.gif]
Якщо в нього є якісь друзі, кому не пофіг, робіть щось з цим! Рятуйте людину, якщо вона сама не здатна чи не хоче себе врятувати. [Image: smilie2.gif]
Reply
Сміявсі
Reply
Як мені розповіли - это даже не смешно, у нищих слуг нету. Бабка шерстит интернеты в поисках инфы и вполне возможно не только шьёт в швейной комнате.

Для кого этот цирк? Все знают одержимость и интернет зависимость бабки. Мені розповіли, ну охуеть.
Reply
Ебанутая!
Reply
ніби я і авіатор тісно спілкуємось і що я плачу йому гроші (С) Гліномєсовна

Бабка… не пизди)
Reply
Що перетирає і обсмоктує кожен комент і кожен доступний йому факт мого життя. (С)

Жырная, нам бы побольше фактов из твоего життя.. только не фантазий и пиздежа, а реальных фактов, что бы мы с ребятами побольше поржали
Reply
То, як мені розповіли …

Хто розповів і де? В якому месенджері?
Reply
Розповіли злі язики (ц). А так я сталкаю усіх щодня, все скріншотю і занотовую. Буду вести слідство.
Reply
(02-01-2026 10:35, 10:35)Цинічна істота Wrote: Розповіли злі язики (ц). А так я сталкаю усіх щодня, все скріншотю і занотовую. Буду вести слідство.

Ебать. То есть ты лопоухий пидарас роешься в ее ютубе и шаришь ее личную инфу, а сталкает она тебя?
Reply
(02-01-2026 09:38, 09:38)Ребе Моше Wrote: Сміявсі

Медвед, иди нахуй! Undecided
Reply
(02-01-2026 11:03, 11:03)Моше Ребе Wrote:
(02-01-2026 09:38, 09:38)Ребе Моше Wrote: Сміявсі

Медвед, иди нахуй! Undecided

Мирча, там тобой занято
Reply
(02-01-2026 09:42, 09:42)Трололо Wrote: Ебанутая!

das stimmt! бен зона!
Reply
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:52
Цитата: Wednesday від Січень 02, 2026, 23:51 Wrote:Поки бабка Нотаха верещить і б"ється в істериці за кожну копійку, лондонські бегемоти ще й цинічно хизуються під час війни своїми світлинами на фоні пірамід.  [Image: smilie9.gif] А могли б пересидіти вдома, а ці кошти задонувати тій же Нотасі ...

Цитата Wrote:Будь ласка, зробить це заради наших військових!
Приймаю любою валютою!

[Image: r79x96R.png]

З одного боку - жирні зади на фоні пірамід, а з іншого - заспамлена вимогами бабла Єрмачка і віджим у пенсів останньої копійки під виглядом допомоги військовим ...

Яка ж гидота ета ваша залівная риба волонтерська крисомразекомпашка!
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: