Threads: 11
антик: сумма приза 28 канадских долларов (за розвиток контенту)
Загальні Обговорення / Re: Нашій Спільноті - ТРИ РОКИ...
Останній допис від Administrator - Сьогодні в 09:09
Традиційно під час "ювілеїв" форуму нам дуже приємно відзначати учасників нашої спільноти, які найбільш активно долучилися до її розбудови.
Нагадуємо умови участі у акції "Грудневий Марафон-2025":
Дописувачі нашого ресурсу зможуть отримати призи у таких категоріях:
1. "Розвиток Контенту"
Приз у цій категорії отримають всі активні користувачі, які зареєструвалися до 1 січня 2025 року і які мали хоч один допис кожного місяця у 2025 році, а також активні користувачі, які зареєструвались у 2025 році і мають хоч один допис кожного місяця після дати реєстрації. Розмір приза у цій категорії буде пропорційний кількості дописів користувачів, які вони зробили у 2025 році.
2. "Підтримка Форуму"
Приз у цій категорії отримають користувачі, які продемонстрували конкретний внесок у підтримку форуму протягом 2025 року.
3. "Глаголом Спопеляй Серця".
Приз у цій категорії отримають активні користувачі, які створюють унікальний авторський контент, що безкомпромісно відображає реалії сьогодення та піднімає гострі питання політичного та суспільного життя.
Звертаємо увагу, що:
1) Під "активними" будуть розумітися користувачі, які мають дописи з 1 по 31 грудня 2025 року (станом на 12 годину ночі 31 грудня 2025 року за київським часом).
2) Адміністрація виплатить призи або безпосередньо учасникам, або на доброчинні потреби за їх бажанням (наприклад, у конкретний доброчинний фонд, за винятком волонтерів ФУП).
Сьогодні Нам дуже приємно оголосити результати акції з преміальним пулом у $300 CAD, які розподілені таким чином:
1. Номінація "Розвиток Контенту" - $200 CAD.
У цій номінації були кваліфіковані і отримали призи такі користувачі:
Дякуємо вам за підтримку ресурсу і цікавий та інформативний контент!
2. Номінація "Підтримка Форуму" - $50 CAD.
Нам дуже приємно оголосити, що приз у цій номінації отримає пан @Сергій Чернівці - найкращий у світі модератор! Незважаючи на свою зайнятість у реальному житті, пан Сергій уже декілька років сумлінно виконує свої модераторські обов"язки. Ми дуже вдячні йому за постійну увагу та підтримку!
3. Номінація "Глаголом Спопеляй Серця" - $50 CAD.
Нам приємно відзначити пана @antik і пана @qwerty як переможців, що порівну розділять приз у цій категорії. Можна погоджуватись чи ні з їх позиціями та поглядами, але безперечно те, що вони створюють унікальний авторський контент, який викликає відгук у читачів і стимулює до подальшої дискусії.
Наші найщиріші вітання і подяка призерам за їх внесок у розвиток нашої спільноти!
Прохання до переможців надати інструкції, куди переслати кошти (потрібний Пейпал) до 6 січня чи раніше.
Адміністрація виплатить всі кошти 15 січня чи раніше за умови наявності інструкцій від переможців.
Якщо переможець з якихось причин не побажає отримати кошти, Адміністрація ресурсу задонує їх на потреби ЗСУ за своїм вибором.
Останній допис від Administrator - Сьогодні в 08:03
За три роки існування форуму:
- Створено 70 548 дописів в 1 056 темах від 94 учасників форуму.
- Створювалося в середньому 65 повідомлень у день.
- Створювалося в середньому 1,5 теми у день.
- Отримано 18 615 822 переглядів.
Статистика сайту за 2025 рік показана внизу - зверніть увагу, що відвідування сайту зросло майже вдвічі у порівнянні з 2024 роком і майже в чотири рази у порівнянні з 2023 роком.
Дані за минулі роки наведені нижче:
Внизу - топ-25 країн, з яких на сайт приходять відвідувачі (на статистику дещо вплинули користувачі Тору та інших анонімайзерів).
![[Image: Eg5oA7Z.png]](https://i.imgur.com/Eg5oA7Z.png)
Останній допис від Administrator - Сьогодні в 07:56
Останній допис від Administrator - Сьогодні в 07:56
Час летить швидко і наша онлайн-спільнота святкує уже третій рік свого існування! Що сказати сьогодні, крім "what a ride!"
Як трьохрічний малюк, що пізнає світ і в процесі цього пізнання падає, спинається і знову тупотить в невідоме, набиваючи синці і гойдаючись на емоційних гойдалках, які ще не зовсім навчився регулювати, так і наш форум у постійній динаміці, реагуючи на нескінченні зміни в бурхливому потоці нашого неспокійного, повного викликів життя.
Ми робимо все, що ми вважаємо за потрібне, робимо помилки, робимо домашні завдання, робимо висновки.
І головне, ми не збираємось зупинятися і щодня будемо робити той новий наступний крок!
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Грудень 31, 2025, 21:26
Цитата: вело від Грудень 31, 2025, 09:35 Wrote:якийсь складний план... План був такий, Київ за три дні, всі тікають, Янукович який знаходився в Мінську тріумфально в'їжджає на Банкову. Але антиукраїнські покидьки продовжують пиздіти таке, що на голову не налазить.
Хоч постик і був inflammatory, зате пан @вело кваліфікував себе ним для призів.
А то я вже було викреслила його з prequalified roster.
Загальні Обговорення / Re: Сумні і не дуже думки про ...
Останній допис від Wednesday - Грудень 31, 2025, 19:52
Цитата: вело від Грудень 31, 2025, 09:35 Wrote:План був такий, Київ за три дні, всі тікають, Янукович який знаходився в Мінську тріумфально в'їжджає на Банкову. Але антиукраїнські покидьки продовжують пи**діти таке, що на голову не налазить.
Брехня, що пуйло не нападе, ЗА ГОДИНИ до нападу, зданий південь і батальон "Азов", дрг в центрі Києва, "а ми не додумались, що пуйло піде з Білорусі", сиротинці та будинки престарілих під кулями, спалена "Мрія", Баканов на волі і Міндіч в Ізраїлі - ось він, ваш зелений "план".
І не смійте прикриватися кров"ю простих українців, завдяки якій (і грошам зарубіжних платників податків) Україна все ще стоїть!
А не завдяки зеленій мерзенній поторочі, якій сам пуйло дав гарантії недоторканості через члена його трайбу Нафталі Бенета.
Майбутня королева Англії у 18 років працювала на свою армію, а де відсиджуються виплодки Зебіла? Доньці давно за 20 перевалило, здорова дівка! Що він чи його родина особисто зробили для ЗСУ?
Канадський прем"єр Карні пообіцяв дати Україні 2.5 ярди на "відбудову". Під його постами у твітері по декілька тисяч коментів від канадців, 99.9 відсотків негативні і проти цього!
Саме через вас, зелених покидьків, суспільна думка країн ключових партнерів повертається проти України! Ніхто не має нічого проти допомогти народу, який так важко бореться, але всі мають проти давати свої важкозароблені гроші корумпованим міндічам!
Прислужувати і вибілювати таких виродків - це брати участь в брехні і корупції зеленої влади, це ВЛАСНИМИ РУКАМИ ПІДТРИМУВАТИ ЗЛО проти свого народу!
Останній допис від Wednesday - Грудень 31, 2025, 05:05
Лондонський покидьок чудово знав, ЩО означає для мене цей форум, і скільки я в нього вклала часу і зусиль.
І вирішив вдарити по найболючішому і найдорожчому. Втім, це не вперше.
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28408833
Цитата Wrote:Ти, пісдюк, теж "нападаєш на людей"(——але тобі ніхто навіть не вломив поки що((
А я не єдина, кому ця твар гадить - я лише одна із багатьох, кому цей виродок намагався попсувати життя. Впевнена, він живе на borrowed time (figuratively) і рано чи пізно йому таки ВЛОМИТЬ за все хороше.
Чи карма, чи товариство.
Or both.
Останній допис від Wednesday - Грудень 31, 2025, 04:53
Цитата: Wednesday від Грудень 30, 2025, 21:58 Wrote:І так, до мене дійшла інформація, що ця потвора, РЕАЛЬНО МЕРЗЕННА ФІЗИЧНО І МОРАЛЬНО ТВАР, замахнулась на мою дитину, мій форум, і хотіла завдати їй шкоди.
Але в мразоти не вийшло і не вийде - тому що, як сказали спеціалісти, "it's not a threat, he's blowing smoke. If this was a real hack, we would have patched it weeks ago".
На випадок, якщо хтось спитає, а звідки я знаю, що завалити цей сайт планувала саме клаповуха потвора, відповідаю:
1) "Фєфєкти фікції" істоти дозволяють легко ідентифікувати написаний ним текст.
2) Істота уже встигла більш ніж раз зробити подібні погрози, наприклад:
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28408642
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28408587
А тепер драмролз!
![[Image: IAKVBI6.png]](https://i.imgur.com/IAKVBI6.png)
Останній допис від Wednesday - Грудень 31, 2025, 04:43
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28460740
Цитата Wrote:Пєдорастоф, доглянута жінка - це не манікюр [б..ть] за 20 баксів (а той на фото - дешева фігня). Доглянута жінка це якісна косметика по догляду за шкірою, доступ до косметолога, процедури і відпочинок. Не задрочувати дружину битовухою, а дати їй відпочити і грошей на догляд за собою. Ти свою хоч раз у 3* вивіз до Єгипту зі сніданком. Чи [б..ть] максимум ляща на бакоті і срати під кущ. По стану обличчя усе видно, Пєдорастов. І видна там важка праця, відсутність грошей і уєбєнь чоловік.
З врахуванням нещодавно побаченого очі вилазять, читаючи подібне.
Навіть якщо припустити, що автор рядків під "жінкою" мав на увазі себе, ця декларація абсолютно не стикується з реальністю. Там нема жінки, яка користується якісною і взагалі косметикою, яка доглянута, яка елегантна, яка зі смаком вдягнена. Там все абсолютно навпаки.
Автору цитати можна лише побажати повчитися у @авіатор, як потрібно виглядати самому і як турбуватися про дружину. Тому що їм і до Авіатора, і до його реально гарної і елегантної дружини - як до неба рачки.
Останній допис від Wednesday - Грудень 31, 2025, 00:30
Цитата: Wednesday від Грудень 30, 2025, 21:58 Wrote:Але в мразоти не вийшло і не вийде - тому що, як сказали спеціалісти, "it's not a threat, he's blowing smoke. If this was a real hack, we would have patched it weeks ago".
Це в гниди бомбануло на слова авіатора, що він краде. Питається, якщо людина чесна і їй нічого приховувати, чому вона готова піти на кримінальний акт і намагатися завалити інший форум? Чи він думав, що йому це так просто зійде з рук?
ПС 1. Але це добре. Нагадало мені прикрутити Клаудфлер, про який я взагалі забула, коли ми проапгрейдили хостинг.
ПС-2. Мерзоті вчергове нагадую забути про моє існування і завалити пащу і будь-які наміри в мій бік. For his own good.
You are nobody, you are nothing, you are cheap, classless, dishonourable piece of shit. Nobody cares about you but your own family, and if they knew who you really are, they would not care about you too.
Get lost, take a hike, disappear, f**ck right off!
Burn in hell, motherf**cker! NO CONTACT!
Останній допис від Wednesday - Грудень 31, 2025, 00:12
Цитата: Wednesday від Грудень 30, 2025, 21:58 Wrote:свою протухлу скумбрію, покидьок!
Ну, ось це - не новина, а common knowledge:
А ось цікаво, чи є дослідження out there щодо зв"язку між mental derangement i having to psych oneself up to ХХХ "скумбрія"?
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:58
Цитата: Wednesday від Грудень 30, 2025, 21:34 Wrote:Його поведінка - недолуга, жалюгідна і сумна.
Втім, як і він сам.
І так, до мене дійшла інформація, що ця потвора, РЕАЛЬНО МЕРЗЕННА ФІЗИЧНО І МОРАЛЬНО ТВАР, замахнулась на мою дитину, мій форум, і хотіла завдати їй шкоди.
Але в мразоти не вийшло і не вийде - тому що, як сказали спеціалісти, "it's not a threat, he's blowing smoke. If this was a real hack, we would have patched it weeks ago".
Eat shit і лижи свою протухлу скумбрію, покидьок! Це все, на що ти здатний у своєму паршивому житті, ниций дегенерат, підстаркуватий лузер!
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:34
Цитата: Wednesday від Грудень 30, 2025, 21:18 Wrote:зачуханий школяр-старшокласник
Тепер мені зрозуміло, чому істота закривала своє ХХХ, коли постила фотки в душі в трусах для бабок дмхз, Нотахи, колготочної і примкнувших до них Т.Блера та Плзеня.
Тому що показ рила повністю би нівелював бажаний ефект від тушки.
Мама дарагая, яке ж воно. На одній із фоток воно виглядає настільки нищівно, що навіть chopped Три Пакети здалась помірною милашкою у порівнянні.
Я за нього аж розстроїлася. Це все насправді пояснює суть його заздрощів, булінгу та агресії, особливо до більш привабливих чоловіків та жінок. З такою зовнішністю у нього була і продовжує бути купа комплексів.
Хоча і це не root cause. Справжня глибинна причина - це низька самооцінка і слабке чоловіче начало. Тому що для людей з високою самооцінкою неідеальна зовнішність - не перепона.
Тому що навіть реально негарні чоловіки, але мачисти пів-школи би поклали під себе і красиві тьолочки би ще за ними ус**калися. А ця істота взагалі не змогла притягнути ніякої жінки, крім негарної, яка його САМА захомутала. І він meekly settled for less.
Він ніколи не мав ніякого досвіду з жінками. Він ніколи не відчував і по-справжньому не любив (ну яка може бути любов у тінейджерів, це ж не справжні реальні почуття зрілих людей, які знають, що вони хочуть і що їм потрібно). Він ніколи не переслідував і не добивався жінок. Він ніколи не був ними відкинутим. Йому ніхто ніколи не казав "так" і ніколи не казав "ні". Він ніколи не працював над відносинами, бо все це зробили за нього.
А тепер він все це намагається відіграти - і я не маю на увазі в романтичному плані, а в плані to assert himself. На жаль, за рахунок інших.
But it's too late now. Його поведінка - недолуга, жалюгідна і сумна.
Втім, як і він сам.
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:18
Цитата: Wednesday від Грудень 29, 2025, 23:43 Wrote:4) Фігура chopped скво головного бегемотника прінімаєт угрожающие размери (С), як писав нєзабвєнний догфакер rst. Слонячі кінцівки, rack як у Карови, візуально approaching 90 kg and counting.
Трєвожно за клаповухого: ці thunder thighs в поривє страсті можуть і придушити, а тоненька шийка підстаркуватого тодлера може і не витримати.
Якщо ви ще в пошуці і чоловік, ніколи не одружуйтесь на жінці свого віку. Ну хіба що вона якась нереальна красуня і виглядає молодше.
А то дивишся і стає сумно - візуально це як зачуханий школяр-старшокласник із своєю вдвічі ширшою і втричі зморшкуватішою 50-річною мамою чи учілкою.
Якщо ви жінка, раджу виходити заміж за старшого чоловіка.
По-перше, це неймовірно круто і від цього зносить дах.
По-друге, ви будете жити як за кам"яною стіною.
І по-третє, ви у нього завжди будете квіточкою, цяцею і лялею. Мене мій чоловік ніяк, крім "my baby", не називає (ну у формальних обставинах ще може по імені).
Вільне Спілкування / Re: Потрійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:07
Цікаво, хто наступний кандидат на пожирання та вижирання?
У кого кумпол недостатньо великий та кучерявий?
Бо Гео, ЮАР та РГ вже бовваніють з сантиметровою стрічкою за рогом ...
Вільне Спілкування / Re: Потрійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:05
Профілактик сам пішов.
Взагалі наївняк такий, ніби вчора народилися.
Яке там "дотримування правил" - там рулять не правила, а ті, що верещать найголосніше.
Threads: 5
предлагаю изыскать 29 долларов для Антика если он под запись выебет дохлого пса
(01-01-2026 12:14, 12:14)Б и п о л я р о ч к а Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Грудень 31, 2025, 21:26
Типа один финальный постег повлиял на то, шта пес-да-лису выдали ажна 20 Евро ? Деду антику - 17 Евро.
Я ща реально как увидела в Украине цены, очешуела. Те копейки от кукусега, тож издевательство кокоето, а не презы.
А Иону за модерацию, смишно, шта он там модерируед (риторична)?
(01-01-2026 13:00, 13:00)Вениамин Квадрат Wrote: Как так блять?
"Ти лєзал щомісяця? - Так, так, так!
А писав щомісяця? - Ні, ні, ні...."
 Креатиффна злое я!
28 Канадський долар дорівнює
863,71 Українська гривня
ого!
по 2 гривни за день пездалезни в течение 2025
молодец, антик
по цене электричества для ноута
Threads: 99
нам дуже приємно відзначати учасників нашої спільноти, які найбільш активно долучилися до її розбудови. (С) Толстая
Ну и як? Дохуя розбудуввли?
(01-01-2026 14:14, 14:14)1000 чертей Wrote: нам дуже приємно відзначати учасників нашої спільноти, які найбільш активно долучилися до її розбудови. (С) Толстая
Ну и як? Дохуя розбудуввли?
18 млн. переглядiв, каже.
но еслиб бабка учила математику, то заподозрила бы,
что это 18 млн. сканов портов и поисковые пауки, а не просмотры…
реальные просмотры: 0 просмотров
особенно волинських новин (так как фрейм телеграмма не видят даже пауки)
Threads: 43
Да, контент кволити падает. Раньше была гугл транслейт онолитега, а сейчас копипаста с телеграма. Кому нужны Волинські новини, той пєстує у телеграм і їх там читає до скону.
телеграмм на то и телеграмм чтоб пролисиывать лентой с 15х скоростью
если однажды волынськи новины сменят написание адреса = пезда вставкам в 30.000 постов жырной луры…
200 канадских на всех? 150 американских..
Жидковато шото в этом году, видать совсем дела хуево идут у толстой
Threads: 43
300 суммарно. Там 3 категории.
(01-01-2026 20:41, 20:41)Цинічна істота Wrote: 300 суммарно. Там 3 категории.
3 категории и два дописувача
|