БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Суто як жінка я завжди реагувала на Шабуніна як на щось бридке, брудне, неприємне
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.
Wednesday
  • [Image: avatar_7_1672280464.png]
  • [Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png]
  • Hero Member
  • Дописів: 51 165

• Записаний
Re: Нудить: Безславність та ганьба українських гнид
[Image: xx.png] Грудень 17, 2025, 16:53 

Суто як жінка я завжди реагувала на Шабуніна як на щось бридке, брудне, неприємне, filthy. І мої інстинкти мене не підвели - він виявився жалюгідним збоченцем.  Ще й дуже сильно обділеним природою. 
[Image: Screenshot-2.jpg]

Народні депутат Железняк і Гончаренко, які давно й плідно працюють «зливними бачками» НАБУ, обурилися з приводу розголошення даних досудового розслідування – оприлюднення фотографій, вилучених з телефону Шабуніна під час обшуку. Фотографії, дійсно, колоритні – зокрема, шахрай та ухилянт від військової служби Шабунін полюбляв фотографувати себе на унітазі в процесі дефекації та пересилати фотки знайомим.
[Image: Screenshot-4.jpg]
Але чомусь «зливні бачки» НАБУ Железняк і Гончаренко не задають запитань тому, хто, власне, і поширює дані досудового розслідування – наприклад, старшому детективу НАБУ Родіону Бірюкову, який був упійманий за руку. Це саме Родіон Геннадійович виносить з НАБУ матеріали справи стосовно Шабуніна й роздає з метою «зливу» в медіа, при цьому – роздає не тільки Железняку, Гончаренку або так званому журналісту Ткачу. За фактом розголошення детективом Бірюковим матеріалів «справи Шабуніна» ще 23 липня 2025 року за моєю заявою в ДБР було зареєстровано кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 387 КК України. Але Бірюков досі перебуває на волі – йому навіть про підозру не повідомлено.

Більш того, коли я подав до ВАКС заяву про відвід Бірюкова на тій підставі, що він розголошує матеріали досудового розслідування стосовно Шабуніна, то слідчий суддя Дубас відмовив у задоволенні заяви, мотивуючи це тим, що, мовляв, копіювати й передавати для поширення в медіа матеріали кримінальних проваджень – це нічим не обмежене право слідчого або детектива. І тому, мовляв, публікація фотографій з телефону Шабуніна або будь-яких інших матеріалів досудового розслідування закону не суперечить.

Тому раджу «зливним бачкам» Железняку та Гончаренку стулити свої пельки й поцікавитись в директора НАБУ Кривоноса, хто йому дозволив публікувати фотографії фігурантів кримінальних проваджень у нижній білизні чи розповідати де, хто й з ким провів ніч, а також з'ясувати, коли саме він планує звільнити з роботи старшого детектива Бірюкова.

На фото: витяг з ЄРДР у кримінальному провадженні 62025000000000752 від 23.07.2025, зареєстрованому за моєю заявою за фактом розголошення старшим детективом НАБУ Бірюковим матеріалів зі «справи Шабуніна», а також фотографія ухилянта від військової служби Шабуніна, яку він надсилав своїм знайомим.
[Image: Screenshot-3.jpg]
Reply
от жеж пиздливое существо, всю ночь поди секеля мяла на фотку на унитазе
Reply
Такое пристальное внимание к чужому мужчине, его фотографиям, обсасывание всех деталей, завуалированное под видом «я всегда знала какой он извращенец» наводит только на одну мысль- толстомордой нравится этот мужчина.
Очень нравится.
Настолько нравится, что она несет это в публичное пространство , не в силах совладать со своими потаенными желаниями и не в силах их скрыть.
К тому же это « я всегда знала» - то есть, она всегда о нем думала, что-то придумывала, фантазировала, постоянно думала..))
Однако, какой типичный пример сексуальный девиации у женщины тревожного возраста и очень пугающих форм.
Reply
хочет себе такие же класные венерические бородавки как у Шабуньки
(Бабка как военный переводчик - рядовой запаса и до 60 лет военнообязанная, надеится что с венерическими бородавками её не призовут в качестве ППЖ для Теробороны)
Reply
(19-12-2025 15:49, 15:49)Сарочка Wrote: Такое пристальное внимание к чужому мужчине, его фотографиям, обсасывание всех деталей,  завуалированное под видом «я всегда знала какой  он извращенец» наводит только на одну мысль- толстомордой нравится этот мужчина.
Очень нравится.
Настолько нравится, что она несет это в публичное пространство , не в силах совладать со своими потаенными желаниями  и не в силах их скрыть.
К тому же это « я всегда знала» - то есть, она всегда о нем думала, что-то придумывала, фантазировала, постоянно  думала..))
Однако, какой типичный пример сексуальный девиации  у  женщины тревожного возраста и очень пугающих форм.

По-моему ей уже похуй какой мужчина, абы с хуем. Ну хоть что-то.
А то что ей якобы не нравится - пиздит конечно. Она всегда пиздит.
Как на Фому например.
Как она хуестрадала по Фоме… то какой-то пиздец был. 
Думал, что она сядет на самолет и прилетит к нему, только что бы он с ней был, а не с Асти  Big Grin
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)