БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Суто як жінка я завжди реагувала на Шабуніна як на щось бридке, брудне, неприємне
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.
Wednesday
  • [Image: avatar_7_1672280464.png]
  • [Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png]
  • Hero Member
  • Дописів: 51 165

• Записаний
Re: Нудить: Безславність та ганьба українських гнид
[Image: xx.png] Грудень 17, 2025, 16:53 

Суто як жінка я завжди реагувала на Шабуніна як на щось бридке, брудне, неприємне, filthy. І мої інстинкти мене не підвели - він виявився жалюгідним збоченцем.  Ще й дуже сильно обділеним природою. 
[Image: Screenshot-2.jpg]

Народні депутат Железняк і Гончаренко, які давно й плідно працюють «зливними бачками» НАБУ, обурилися з приводу розголошення даних досудового розслідування – оприлюднення фотографій, вилучених з телефону Шабуніна під час обшуку. Фотографії, дійсно, колоритні – зокрема, шахрай та ухилянт від військової служби Шабунін полюбляв фотографувати себе на унітазі в процесі дефекації та пересилати фотки знайомим.
[Image: Screenshot-4.jpg]
Але чомусь «зливні бачки» НАБУ Железняк і Гончаренко не задають запитань тому, хто, власне, і поширює дані досудового розслідування – наприклад, старшому детективу НАБУ Родіону Бірюкову, який був упійманий за руку. Це саме Родіон Геннадійович виносить з НАБУ матеріали справи стосовно Шабуніна й роздає з метою «зливу» в медіа, при цьому – роздає не тільки Железняку, Гончаренку або так званому журналісту Ткачу. За фактом розголошення детективом Бірюковим матеріалів «справи Шабуніна» ще 23 липня 2025 року за моєю заявою в ДБР було зареєстровано кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 387 КК України. Але Бірюков досі перебуває на волі – йому навіть про підозру не повідомлено.

Більш того, коли я подав до ВАКС заяву про відвід Бірюкова на тій підставі, що він розголошує матеріали досудового розслідування стосовно Шабуніна, то слідчий суддя Дубас відмовив у задоволенні заяви, мотивуючи це тим, що, мовляв, копіювати й передавати для поширення в медіа матеріали кримінальних проваджень – це нічим не обмежене право слідчого або детектива. І тому, мовляв, публікація фотографій з телефону Шабуніна або будь-яких інших матеріалів досудового розслідування закону не суперечить.

Тому раджу «зливним бачкам» Железняку та Гончаренку стулити свої пельки й поцікавитись в директора НАБУ Кривоноса, хто йому дозволив публікувати фотографії фігурантів кримінальних проваджень у нижній білизні чи розповідати де, хто й з ким провів ніч, а також з'ясувати, коли саме він планує звільнити з роботи старшого детектива Бірюкова.

На фото: витяг з ЄРДР у кримінальному провадженні 62025000000000752 від 23.07.2025, зареєстрованому за моєю заявою за фактом розголошення старшим детективом НАБУ Бірюковим матеріалів зі «справи Шабуніна», а також фотографія ухилянта від військової служби Шабуніна, яку він надсилав своїм знайомим.
[Image: Screenshot-3.jpg]
Reply
от жеж пиздливое существо, всю ночь поди секеля мяла на фотку на унитазе
Reply
Такое пристальное внимание к чужому мужчине, его фотографиям, обсасывание всех деталей, завуалированное под видом «я всегда знала какой он извращенец» наводит только на одну мысль- толстомордой нравится этот мужчина.
Очень нравится.
Настолько нравится, что она несет это в публичное пространство , не в силах совладать со своими потаенными желаниями и не в силах их скрыть.
К тому же это « я всегда знала» - то есть, она всегда о нем думала, что-то придумывала, фантазировала, постоянно думала..))
Однако, какой типичный пример сексуальный девиации у женщины тревожного возраста и очень пугающих форм.
Reply
хочет себе такие же класные венерические бородавки как у Шабуньки
(Бабка как военный переводчик - рядовой запаса и до 60 лет военнообязанная, надеится что с венерическими бородавками её не призовут в качестве ППЖ для Теробороны)
Reply
(19-12-2025 16:49, 16:49)Сарочка Wrote: Такое пристальное внимание к чужому мужчине, его фотографиям, обсасывание всех деталей,  завуалированное под видом «я всегда знала какой  он извращенец» наводит только на одну мысль- толстомордой нравится этот мужчина.
Очень нравится.
Настолько нравится, что она несет это в публичное пространство , не в силах совладать со своими потаенными желаниями  и не в силах их скрыть.
К тому же это « я всегда знала» - то есть, она всегда о нем думала, что-то придумывала, фантазировала, постоянно  думала..))
Однако, какой типичный пример сексуальный девиации  у  женщины тревожного возраста и очень пугающих форм.

По-моему ей уже похуй какой мужчина, абы с хуем. Ну хоть что-то.
А то что ей якобы не нравится - пиздит конечно. Она всегда пиздит.
Как на Фому например.
Как она хуестрадала по Фоме… то какой-то пиздец был. 
Думал, что она сядет на самолет и прилетит к нему, только что бы он с ней был, а не с Асти  Big Grin
Reply
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)