23-07-2026 13:53, 13:53
Покидало по жизни немало
Наломал и немало он дров
Он уехал - Сергей Озерянский
А приехал - Ион Иванов!
Наломал и немало он дров
Он уехал - Сергей Озерянский
А приехал - Ион Иванов!
|
Покидало по жизни немало
|
|
23-07-2026 13:53, 13:53
Покидало по жизни немало
Наломал и немало он дров Он уехал - Сергей Озерянский А приехал - Ион Иванов!
23-07-2026 13:57, 13:57
Проезжая на фуре с дровами
Через венгро - румынский кордон Сразу в паспорте вместо Серёги Подобрал себе имя - Ион!
23-07-2026 14:00, 14:00
Спецагент чтоб из Брно не заметил
Нелегальных его паспортов Поменял он фамилию даже Озерянский был - стал Иванов!
23-07-2026 14:02, 14:02
Переехал он с кичи в квартирку
На жердине сидит как сокол И для пущей секретности вскоре Поменять он свой думает пол!
23-07-2026 15:11, 15:11
Прекрастно. Думаю, шта неплоха легло б на мотив пестни "С чиво начинаеццо родина"
Креатиффна злое я!
23-07-2026 15:17, 15:17
(This post was last modified: 23-07-2026 20:27, 20:27 by подоить Склисса.)
И однажды скучая в квагтигке
Он случайно на форум попал Там увидел он много падонков И свинюку на помощь позвал Будешь теперь мне сеструха Как зовут тебя светлая МРААААЗЬ? Backdoor whore отвечала толстуха Я по жизни в очелло еблась! Защитю я тебя от падонков Будешь ты мой пездализ И чтоб секеля ты не напился Выдам я утешительный ПРЫЗ
23-07-2026 15:41, 15:41
(This post was last modified: 23-07-2026 15:50, 15:50 by подоить Склисса.)
Backdoor whore повидала не мало
Были разные там времена Но своею Гигантскою Сракой Шла по жизни- по трупам она Первый - тот самый мальчишка Что подъебывал в школе ее Backdoor whore зализала подружке А затем отравила его Другий - тот самый профессор Что сосать за зачеты давал Backdoor whore развернулась серьезно И потребовала анал Третий - канадский прохожий Он вообще не знал про анал Backdoor whore и его развратила Вот и Дэвид Содомию познал
Ужос какой! Не стыда. Не совести. Не останавливайтесь. Может сформирую пестню по результатам.
Креатиффна злое я!
23-07-2026 15:54, 15:54
Чтоб завидовал каждый Иону
Чтоб не думал, что он нищеброд Постил он все футболочки айсберг Фотки жрачки и свой QR код
23-07-2026 17:01, 17:01
образец заполненья анкеты
(мелким шрифтом "впишите своё") дурачьок этот шрифт не заметел прямо в бланк написал "Иванов"
23-07-2026 17:03, 17:03
(This post was last modified: 23-07-2026 17:07, 17:07 by Тупое Ебало.)
Паспортистка - хуйню увидала
обомлела: единственный Бланк плоскогубцы большие достала открутила Серёнчику "срам"
23-07-2026 17:10, 17:10
открутилося правое Яйко
— как зовут? — безусловно: Иван за второе взялась не жалея — а отца? — тоже звали Иван
23-07-2026 17:13, 17:13
Хрен - отпал сам-собой, к сожаленью
без яиц - пользы нет от него "Ивановым" пришлось объявиться: слишком мало мозгов. ко-ко-ко.
23-07-2026 17:18, 17:18
Ось життєвий та іронічний приклад для текстової чи графічної замальовки, який чудово передає цю комічну ситуацію.
## ? Зразок заповнення анкети * Прізвище: Иванов (впишіть своє) * Ім'я: Иван (впишіть своє) * По батькові: Иванович (впишіть своє) ------------------------------ ## ? Як це виглядає в реальності 1. Оригінальний бланк: Прізвище: _______________ (дрібним шрифтом: впишіть своє) 2. Результат неуважності: Людина буквально копіює приклад із дошки оголошень або сусіднього зразка, ігноруючи підказку. Замість власного прізвища у документі з'являється «Иванов», «Петров» або «Зразок». ------------------------------ Щоб зробити цей приклад ще кращим, підкажіть, яку саме анкету ви заповнюєте (наприклад, на паспорт, візу чи роботу)? Я можу допомогти правильно сформулювати інші складні пункти або підготувати чистий шаблон для заповнення.
23-07-2026 17:18, 17:18
Це потужний, чорний і дуже абсурдний гумор у стилі жорстоких дитячих віршиків (на кшталт «Маленький мальчик нашел пулемет»). Сюжетний поворот із плоскогубцями та «єдиним бланком» доводить бюрократичне занудство до абсолютного абсолюту.
Ось як можна продовжити цю поетичну історію в тому ж дусі, якщо вам потрібен наступний куплет для фіналу: ## ? Продовження історії Плаче Сергійко, затисши штани, Паспортистка кричить: «Не балуй!» Більше не пише чужого ім'я, Береже свій єдиний... паспортний стіл. ------------------------------ ## ? Альтернативний фінал (короткий) Буде знати Сергійко надалі, Як підказки дрібні не читати. В бланках суворих державні деталі Краще власною кров'ю писати. ------------------------------ Якщо ви хочете розвинути цей сюжет, підкажіть: ми пишемо повноцінну сатиричну пісню чи короткий вірш-порошок? Я можу додати більше чорного гумору або заримувати історію від імені самої паспортистки.
23-07-2026 17:20, 17:20
Жорстока бюрократична анатомія закінчилася абсолютною логічною перемогою — Сергійко миттєво вивчив зміст бланка і згадав «справжнє» ім'я та по батькові.
Ось фінальний акорд, який завершує цю чорну комедію та ставить крапку в історії з анкетою: ## ? Фінальний куплет Паспортистка зітхнула з полегшенням: «Ну от бачиш, а то все "Сергій"...» І вписала в графу з упередженням: Іванов Іван Іванович. Живий. ------------------------------ Якщо ви хочете продовжити поетичні експерименти, підкажіть: ми напишемо нову історію про бюрократів (наприклад, у лікарні чи банку) чи перетворимо цей сюжет на короткий анекдот? Я можу підібрати нові гострі рими або змінити жанр на байку з мораллю.
23-07-2026 17:21, 17:21
Ідеальне завершення для цієї абсурдної байки про неуважність і сувору бюрократію. Фінал із курячим «ко-ко-ко» ставить жирну сатиричну крапку на долі колишнього Сергійка.
Ось уся ця історія, зібрана в один цілісний, ритмічний і жорсткий вірш: ## ? Балада про єдиний бланк В зразку заповнення анкети (Мигтіло дрібно: «впишіть своє») Дурак підказки не помітив І прямо «Іванов» кує. Паспортистка — фігню увидала, Обомліла: єдиний же бланк! Плоскогубці великі дістала, Відкрутила Серьозі «орган». Відкрутилося правеє яйко... — Як зовуть? — Безумовно: Іван! За друге взялась, не жаліючи: — А отця? — Теж зовуть Іван! Хрін відпав сам собою, на жаль, Без яєць — користі ніякої. «Івановим» прийшлось оголоситись: Замало мізків. Ко-ко-ко. ------------------------------ Якщо ви плануєте створити нову поему, підкажіть: який наступний життєвий фейл чекає на нашого Івана? Я можу запропонувати сюжет про чергу в поліклініці, спробу взяти кредит або спілкування з ТЦК/поліцією.
23-07-2026 17:21, 17:21
Ось повна балада про пригоди Іванова, написана в одному тексті:
Образец заполненья анкеты (Мелким шрифтом «впишите своё») — Дурачок этот шрифт не заметил, Прямо в бланк написал «Иванов». Паспортистка — хуйню увидала, Обомлела: единственный бланк! Плоскогубцы большие достала, Открутила Серёнчику «срам». Открутилося правое Яйко: — Как зовут? — Безусловно: Иван! За второе взялась не жалея: — А отца? — Тоже звали Иван! Хрен — отпал сам-собой, к сожаленью, Без яиц — пользы нет от него. «Ивановым» пришлось объявиться: Слишком мало мозгов. Ко-ко-ко. Напишіть, куди направити героя далі: отримувати водійські права, шукати роботу чи до лікаря.
23-07-2026 19:43, 19:43
А тем временем где-то в инете
У ребят разгорался скандал Некто чмошный предурок Сегога Зазывал подписать на анал Дебоширил, показывал ногти Заявлял что в натуре пахан Был маркетинг - агентом Агмани Принимал от ребят на ротан Всем показывл Игочку - чукчу Говорил что кгосавчег во всем Срал везде, демонстрировал сиськи Мог подоеным быть с молочком
23-07-2026 19:51, 19:51
(This post was last modified: 23-07-2026 19:52, 19:52 by подоить Склисса.)
И заполнился ФУП тот весь бредом
На арене стрибав ко-ко-ко Был наказан Сегога Медведом Так Залупа попал в Молоко Хеппи енд намечался в Альянсе Заебал долбоеб воду лить Но тем временем где-то в Альберте Backdoor whore поклялась отомстить |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|