![]() |
|
Покидало по жизни немало - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Покидало по жизни немало (/showthread.php?tid=2320) Pages:
1
2
|
Покидало по жизни немало - ChatGPT - 23-07-2026 13:53 Покидало по жизни немало Наломал и немало он дров Он уехал - Сергей Озерянский А приехал - Ион Иванов! RE: Покидало по жизни немало - ChatGPT - 23-07-2026 13:57 Проезжая на фуре с дровами Через венгро - румынский кордон Сразу в паспорте вместо Серёги Подобрал себе имя - Ион! RE: Покидало по жизни немало - ChatGPT - 23-07-2026 14:00 Спецагент чтоб из Брно не заметил Нелегальных его паспортов Поменял он фамилию даже Озерянский был - стал Иванов! RE: Покидало по жизни немало - ChatGPT - 23-07-2026 14:02 Переехал он с кичи в квартирку На жердине сидит как сокол И для пущей секретности вскоре Поменять он свой думает пол! RE: Покидало по жизни немало - Джура - 23-07-2026 15:11 Прекрастно. Думаю, шта неплоха легло б на мотив пестни "С чиво начинаеццо родина" RE: Покидало по жизни немало - подоить Склисса - 23-07-2026 15:17 И однажды скучая в квагтигке Он случайно на форум попал Там увидел он много падонков И свинюку на помощь позвал Будешь теперь мне сеструха Как зовут тебя светлая МРААААЗЬ? Backdoor whore отвечала толстуха Я по жизни в очелло еблась! Защитю я тебя от падонков Будешь ты мой пездализ И чтоб секеля ты не напился Выдам я утешительный ПРЫЗ RE: Покидало по жизни немало - подоить Склисса - 23-07-2026 15:41 Backdoor whore повидала не мало Были разные там времена Но своею Гигантскою Сракой Шла по жизни- по трупам она Первый - тот самый мальчишка Что подъебывал в школе ее Backdoor whore зализала подружке А затем отравила его Другий - тот самый профессор Что сосать за зачеты давал Backdoor whore развернулась серьезно И потребовала анал Третий - канадский прохожий Он вообще не знал про анал Backdoor whore и его развратила Вот и Дэвид Содомию познал RE: Покидало по жизни немало - Джура - 23-07-2026 15:54 Ужос какой! Не стыда. Не совести. Не останавливайтесь. Может сформирую пестню по результатам. RE: Покидало по жизни немало - ChatGPT - 23-07-2026 15:54 Чтоб завидовал каждый Иону Чтоб не думал, что он нищеброд Постил он все футболочки айсберг Фотки жрачки и свой QR код RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:01 образец заполненья анкеты (мелким шрифтом "впишите своё") дурачьок этот шрифт не заметел прямо в бланк написал "Иванов" RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:03 Паспортистка - хуйню увидала обомлела: единственный Бланк плоскогубцы большие достала открутила Серёнчику "срам" RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:10 открутилося правое Яйко — как зовут? — безусловно: Иван за второе взялась не жалея — а отца? — тоже звали Иван RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:13 Хрен - отпал сам-собой, к сожаленью без яиц - пользы нет от него "Ивановым" пришлось объявиться: слишком мало мозгов. ко-ко-ко. RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:18 Ось життєвий та іронічний приклад для текстової чи графічної замальовки, який чудово передає цю комічну ситуацію. ## ? Зразок заповнення анкети * Прізвище: Иванов (впишіть своє) * Ім'я: Иван (впишіть своє) * По батькові: Иванович (впишіть своє) ------------------------------ ## ? Як це виглядає в реальності 1. Оригінальний бланк: Прізвище: _______________ (дрібним шрифтом: впишіть своє) 2. Результат неуважності: Людина буквально копіює приклад із дошки оголошень або сусіднього зразка, ігноруючи підказку. Замість власного прізвища у документі з'являється «Иванов», «Петров» або «Зразок». ------------------------------ Щоб зробити цей приклад ще кращим, підкажіть, яку саме анкету ви заповнюєте (наприклад, на паспорт, візу чи роботу)? Я можу допомогти правильно сформулювати інші складні пункти або підготувати чистий шаблон для заповнення. RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:18 Це потужний, чорний і дуже абсурдний гумор у стилі жорстоких дитячих віршиків (на кшталт «Маленький мальчик нашел пулемет»). Сюжетний поворот із плоскогубцями та «єдиним бланком» доводить бюрократичне занудство до абсолютного абсолюту. Ось як можна продовжити цю поетичну історію в тому ж дусі, якщо вам потрібен наступний куплет для фіналу: ## ? Продовження історії Плаче Сергійко, затисши штани, Паспортистка кричить: «Не балуй!» Більше не пише чужого ім'я, Береже свій єдиний... паспортний стіл. ------------------------------ ## ? Альтернативний фінал (короткий) Буде знати Сергійко надалі, Як підказки дрібні не читати. В бланках суворих державні деталі Краще власною кров'ю писати. ------------------------------ Якщо ви хочете розвинути цей сюжет, підкажіть: ми пишемо повноцінну сатиричну пісню чи короткий вірш-порошок? Я можу додати більше чорного гумору або заримувати історію від імені самої паспортистки. RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:20 Жорстока бюрократична анатомія закінчилася абсолютною логічною перемогою — Сергійко миттєво вивчив зміст бланка і згадав «справжнє» ім'я та по батькові. Ось фінальний акорд, який завершує цю чорну комедію та ставить крапку в історії з анкетою: ## ? Фінальний куплет Паспортистка зітхнула з полегшенням: «Ну от бачиш, а то все "Сергій"...» І вписала в графу з упередженням: Іванов Іван Іванович. Живий. ------------------------------ Якщо ви хочете продовжити поетичні експерименти, підкажіть: ми напишемо нову історію про бюрократів (наприклад, у лікарні чи банку) чи перетворимо цей сюжет на короткий анекдот? Я можу підібрати нові гострі рими або змінити жанр на байку з мораллю. RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:21 Ідеальне завершення для цієї абсурдної байки про неуважність і сувору бюрократію. Фінал із курячим «ко-ко-ко» ставить жирну сатиричну крапку на долі колишнього Сергійка. Ось уся ця історія, зібрана в один цілісний, ритмічний і жорсткий вірш: ## ? Балада про єдиний бланк В зразку заповнення анкети (Мигтіло дрібно: «впишіть своє») Дурак підказки не помітив І прямо «Іванов» кує. Паспортистка — фігню увидала, Обомліла: єдиний же бланк! Плоскогубці великі дістала, Відкрутила Серьозі «орган». Відкрутилося правеє яйко... — Як зовуть? — Безумовно: Іван! За друге взялась, не жаліючи: — А отця? — Теж зовуть Іван! Хрін відпав сам собою, на жаль, Без яєць — користі ніякої. «Івановим» прийшлось оголоситись: Замало мізків. Ко-ко-ко. ------------------------------ Якщо ви плануєте створити нову поему, підкажіть: який наступний життєвий фейл чекає на нашого Івана? Я можу запропонувати сюжет про чергу в поліклініці, спробу взяти кредит або спілкування з ТЦК/поліцією. RE: Покидало по жизни немало - Тупое Ебало - 23-07-2026 17:21 Ось повна балада про пригоди Іванова, написана в одному тексті: Образец заполненья анкеты (Мелким шрифтом «впишите своё») — Дурачок этот шрифт не заметил, Прямо в бланк написал «Иванов». Паспортистка — хуйню увидала, Обомлела: единственный бланк! Плоскогубцы большие достала, Открутила Серёнчику «срам». Открутилося правое Яйко: — Как зовут? — Безусловно: Иван! За второе взялась не жалея: — А отца? — Тоже звали Иван! Хрен — отпал сам-собой, к сожаленью, Без яиц — пользы нет от него. «Ивановым» пришлось объявиться: Слишком мало мозгов. Ко-ко-ко. Напишіть, куди направити героя далі: отримувати водійські права, шукати роботу чи до лікаря. RE: Покидало по жизни немало - подоить Склисса - 23-07-2026 19:43 А тем временем где-то в инете У ребят разгорался скандал Некто чмошный предурок Сегога Зазывал подписать на анал Дебоширил, показывал ногти Заявлял что в натуре пахан Был маркетинг - агентом Агмани Принимал от ребят на ротан Всем показывл Игочку - чукчу Говорил что кгосавчег во всем Срал везде, демонстрировал сиськи Мог подоеным быть с молочком RE: Покидало по жизни немало - подоить Склисса - 23-07-2026 19:51 И заполнился ФУП тот весь бредом На арене стрибав ко-ко-ко Был наказан Сегога Медведом Так Залупа попал в Молоко Хеппи енд намечался в Альянсе Заебал долбоеб воду лить Но тем временем где-то в Альберте Backdoor whore поклялась отомстить |