БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плётки, Старпоны, Доминирование: Венсдіцентричний оффтопік
Плётки, Старпоны, Доминирование: Венсдіцентричний оффтопік

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 08:06 Wrote:Тремтіть, потвори, вас уже всіх взяли на олівець. [Image: gigi.gif]

«Блейз Метревелі на початку цього місяця була оголошена майбутньою керівницею Секретної розвідувальної служби. Вона стане першою жінкою на посаді "C" за 116-річну історію служби.

Так, ви правильно прочитали: вона — онука людини, яку називали «М'ясником».

Не дивно, що вона наполягала, що Росія «не повинна мати жодних сумнівів щодо незмінної підтримки Британією України». Корисливо, чи не так?

Палає у кацапів та інших потвор. Гарні чоботи гарна жіночка, треба брати!  [Image: smiley24.gif]

Різна кацапська та сіоністська шваль називає мене нацисткою теж. Хехе, значить, я все роблю правильно! [Image: smiley14.gif]

Треба замутити собі аватарку в стилі Ilsa, She Wolf of the SS - у "поціновувачів" сопла запалають ще більше!  [Image: gigi.gif]

Правда, Ільза була блондинкою:
Але це не проблема - українська чорнявка-Кабзон - will leave any (Nazi) blonde in the dust!
[Image: 7mEIkUb.png]
Reply
Как соприкасается это все с поддержкой агента Краснова? Не понятно
Reply
(16-12-2025 16:58, 16:58)1000 чертей Wrote: Как соприкасается это все с поддержкой агента Краснова? Не понятно

You are gonna pay for that!!!!
Reply
(16-12-2025 19:06, 19:06)Agent Krasnoff Wrote:
(16-12-2025 16:58, 16:58)1000 чертей Wrote: Как соприкасается это все с поддержкой агента Краснова? Не понятно

You are gonna pay for that!!!!

Ты тоже за это ответишь Котоёб!
Reply
Що опариші єзичні, бажаєте варєніка вікуськіного?
Розумієте що я така одна і більш не знайдете таку?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)