16-12-2025 16:56, 16:56
Плётки, Старпоны, Доминирование: Венсдіцентричний оффтопік
Різна кацапська та сіоністська шваль називає мене нацисткою теж. Хехе, значить, я все роблю правильно!
Треба замутити собі аватарку в стилі Ilsa, She Wolf of the SS - у "поціновувачів" сопла запалають ще більше!
Правда, Ільза була блондинкою:
Але це не проблема - українська чорнявка-Кабзон - will leave any (Nazi) blonde in the dust!
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 08:06 Wrote:Тремтіть, потвори, вас уже всіх взяли на олівець.![]()
«Блейз Метревелі на початку цього місяця була оголошена майбутньою керівницею Секретної розвідувальної служби. Вона стане першою жінкою на посаді "C" за 116-річну історію служби.
Так, ви правильно прочитали: вона — онука людини, яку називали «М'ясником».
Не дивно, що вона наполягала, що Росія «не повинна мати жодних сумнівів щодо незмінної підтримки Британією України». Корисливо, чи не так?
Палає у кацапів та інших потвор. Гарні чоботи гарна жіночка, треба брати!
Різна кацапська та сіоністська шваль називає мене нацисткою теж. Хехе, значить, я все роблю правильно!
Треба замутити собі аватарку в стилі Ilsa, She Wolf of the SS - у "поціновувачів" сопла запалають ще більше!
Правда, Ільза була блондинкою:
Але це не проблема - українська чорнявка-Кабзон - will leave any (Nazi) blonde in the dust!

![[Image: smiley24.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smiley24.gif)