БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Here is the important announcement you have all been waiting for!
(19-07-2026 09:59, 09:59)Джура Wrote:
Quote:Вчера наш форум лег из-за охуенного наплыва посетителей.

Думаю то фосновном ботва,  пора ограничивать, в файле robots прописать запрет или cloudflare подкидывать.  В какойто момент пока оно лежало, я смогло проскочить, но показывало не больше 100 "гостей" и выкинуло мну, так а чё оно легло тохда Huh

ЗЫ: Уверена, шта окромя "вениаминдов" к нам регулярна захаживает одмин кукусятнега (тот кто именна настраивает бложек унд недавна закрыл-открыл) Видна, шта сама Кукус в ентом не шарит ваапще, а Вениаминду она б не доверила "свою прелесть".

Дура, включить-выключить форум для техобслуживания - вопрос одного флажка.
Никто Вениамину ничего не доверял, потому что он всегда был простым пользователем вроде Фомы.
Ты же не веришь выдумкам свинособаки алкоголика с его дурацкими фантазиями?
Reply
(19-07-2026 10:05, 10:05)Guest Wrote:

Думаю то фосновном ботва,  пора ограничивать, в файле robots прописать запрет или cloudflare подкидывать.  В какойто момент пока оно лежало, я смогло проскочить, но показывало не больше 100 "гостей" и выкинуло мну, так а чё оно легло тохда Huh

ЗЫ: Уверена, шта окромя "вениаминдов" к нам регулярна захаживает одмин кукусятнега (тот кто именна настраивает бложек унд недавна закрыл-открыл) Видна, шта сама Кукус в ентом не шарит ваапще, а Вениаминду она б не доверила "свою прелесть".

по легенде: одмин пездолезятнека - индус-фрилансер

филлипинец Big Grin
Reply
(18-07-2026 00:32, 00:32)Pyromancer Wrote: ok Google   Толстая, у тебя есть две опции:

1. откриваешь free registration  на песдолезятнеге  с доступом ко всем разделам, и в етом случае Альянс гарантирует не посилать abuse report to RCMP

2. не откриваешь free registration  на песдолезятнеге  с доступом ко всем разделам, и в етом случае Альянс гарантирует нихуя.

Предложение  is effective until 19.07.26 Sunday 10 AM CET.

PS Alliance strongly recommends you don't take into consideration Mircea Pederastoff buzzing when you weigh your next move.

каг то таг

Медвед, Вика сделала что ты потребовал. 
Но не изза твоего шантажа
А потому что ее форум оскорбила мерзкая зеленая шавка с фупа.
Если бляди скулят
Значит ее форум эффективен и кому то нужен.
Reply
(19-07-2026 12:26, 12:26)Guest Wrote:

Никто Вениамину ничего не доверял, потому что он всегда был простым пользователем вроде Фомы.

Мирча, там не только включить выключить. Ты то откуда знаешь, вы же с Толстой не общаетесь  Smile
Reply
(19-07-2026 12:33, 12:33)Guest Wrote:
(19-07-2026 12:26, 12:26)Guest Wrote:

Мирча, там не только включить выключить. Ты то откуда знаешь, вы же с Толстой не общаетесь  Smile

А я не Мирча, я по легенде ее админ-филлиппинец  Big Grin
Reply
Вотэта поворот ...
Reply
(19-07-2026 10:54, 10:54)1000 чертей Wrote: Я видел и 300 гостей как-то. 
Индекс ботов - предпочтения? Да пусть изучают.. вычислят какими дилдосами Толстая пользуется - заебут ее и куколда Дэвида предложениями.
К тому же еще что-то лазить, настраивать. Боярскей в тех настройках был всего один раз - когда форум запускал. Боярскому влом такой хуйней маятся. Я даже не понимаю - как можно рыться в айпишках, шото там нюхать, сравнивать с фуповскими, делать выводы - ебать это сколько времени и главное НАХУЯ? Больше заняться нечем? Это же какой больной - зависимой скатиной надо быть и не иметь в жизни других задач.
«слидство веде Вендзди» (с) а в кустах сидит такой же долбоеб - Пидарасов и подчеркивает красненьким

Педерастов проболтался что у прекрасной Викусеньки нет прав. 
Сидит дома, нихуя делать.
Reply
(19-07-2026 11:11, 11:11)Guest Wrote: фильм про обучение хозяюшек - манерам. 
оскар 2003. 

чувака без объяснения причинипохитили на улице. 
без объяснения посадили в частную тюрьму
и 15 лет тупа пи-дили

Потом подложили под него девку оказавшуюся его дочкой.
Reply
(19-07-2026 14:58, 14:58)Гость Wrote:
(19-07-2026 11:11, 11:11)Guest Wrote: фильм про обучение хозяюшек - манерам. 
оскар 2003. 

чувака без объяснения причин похитили на улице. 
без объяснения посадили в частную тюрьму
и 15 лет тупа пиздили

Потом подложили под него девку оказавшуюся его дочкой.

забавный режисёрский ход
почти как Хрустика подложить под Бебифокса
Reply
(19-07-2026 07:24, 07:24)1000 чертей Wrote: Вчера наш форум лег из-за охуенного наплыва посетителей.

Вот ведь тупица! Форум лег (ошибка 503)  потому что сервера провайдера не выдерживали, может, кто то ддосил или что то чинили и сервер был недоступен. 
И ваша никому не нужная и никем не посещаемая помойка к этому вряд ли имеет отношение.
Те пара соток ботов никак не могли к этому привести.
Reply
Что то медвед затихарился.
Наверно, строит план
Как дальше харасить Вику в новых условиях
При этом пообещав ее не трогать.
Reply
(19-07-2026 16:55, 16:55)Guest Wrote: Что то медвед затихарился.
Наверно, строит план

медвед ждет калгарийская радиоточка заткнет черновицкую радиоточку. Срок - this midnight
Reply
(19-07-2026 18:38, 18:38)White Supremacist Wrote:
(19-07-2026 16:55, 16:55)Guest Wrote: Что то медвед затихарился.
Наверно, строит план

медвед ждет калгарийская радиоточка заткнет черновицкую радиоточку. Срок - this midnight

Чего чего? Что за невменяемый пиздежь? Тоже текилы нажрался?
И какая еще черновицкая радиоточка?
Твое условие ей было открыть сайт. Он и открыт, дурбэцало.
Reply
Флюгер "вениаминда":
1. Бложек закрыт - Ааааа, падонак медвед выпилил Кукусега из инету. На второй день -так вам и нада опарыши без кукусятнега вам наказание такое страшное! Кукуся не вернецца, страдайте!
2. Бложек открыт для чтения - Аааа, вотъ вам твари, Кукусег на вас струшует, медвед набрехал, страдайте!

ЗЫ: Чем докажете шта кукусятнег открыт именна патамушта медвед выкатил условие, а не патамушта у кукусега проста пропал перепуг?
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(19-07-2026 18:51, 18:51)Джура Wrote: Флюгер  "вениаминда":
1. Бложек закрыт - Ааааа, падонак медвед выпилил Кукусега из инету. На второй день -так вам и нада опарыши без  кукусятнега вам наказание такое страшное! Кукуся не вернецца, страдайте!
2. Бложек открыт  для чтения - Аааа, вотъ вам твари,  Кукусег на вас струшует, медвед набрехал, страдайте!

ЗЫ: Чем докажете шта  кукусятнег открыт именна патамушта медвед выкатил условие, а не патамушта у кукусега проста пропал перепуг?

На тебе первоисточник с пояснениями:

Re: Все Про Наш Форум Smile

[Image: xx.png]
Сьогодні в 18:17Останнє редагування: Сьогодні в 18:19 від Wednesday

Напевно, всі чекають пояснень і деталей, як так сталося, що форум знову запрацював.

Пояснюю.

Типово жертві булінгу рекомендують зникнути і not to engage in any shape or form з тими, хто їх переслідує. Після того, як на різних помийках мені почали погрожувати вбивством, я проконсультувалася у поліції і саме це мені порекомендували зробити.

Такі погрози - злочин як за канадським, так і за українським законодавством. I will leave it at that.

Я залишила форум як дописувач, але залишила форум доступним для читання. Тому що, по-перше, хостинг вже оплачено до кінця року, а використати ці кошти на щось інше неможливо. По-друге, тут багато цікавих і корисних матеріалів, яких нема більш ніде в українському сегменті, то хай би люди і читали. А по-третє, ті ж самі покидьки, що погрожували мені, почали брехати, ніби я повидаляла певні пости чи матеріали. Всі можуть переконатися, що це неправда і що не було видалено жодної теми, жодного поста, жодного слова і жодної літери.

Не скажу, що мене ламало від неможливості дописувати. В мене цілий кошик інших проектів, якими я і займалася. Я і не планувала, хіба як у стіл як дисидент (це я зробила, наприклад, про треки цього тижня). Я надто люблю цей форум, щоб закрити його повністю, і мій план був відновити його рано чи пізно. Але коли це буде конкретно, я не знала, приблизно плануючи це через півроку чи щось в цьому плані.

Поки я не побачила ось цей допис:

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1150305.msg28709559#msg28709559

[Image: sT7rnZO.png]

Він не тільки розлютив і обурив мене, а зачепив в мені щось глибше. Щось таке, що визначає мене як особистість, що розбудило в мені внутрішнього Рембо, if you know what I mean.

Я побачила цей допис днем за місцевим часом, а в приблизно 3 години ночі прокинулась, зайшла на форум і повністю відновила його.

Тому що якщо ці гниди скавчать, значить, цей ресурс ефективний і виконує призначену місію. І хто б що не казав, він набагато динамічніший і інформативніший, ніж різні єрмачки та супи з їх вскукарєками старої алкашні, пропагандою провладних ботів та маразмом давно нерелевантних графоманів.

Навіть якщо я писала чи писатиму тут абсолютно одна.

Ось так я прийняла своє рішення. Віртуальні погрози хейтерів нерелевантні, а якщо я матиму якісь проблеми у реалі, я буду менеджити це відповідно.

А форум буде жити.
Reply
Плохие новости для вас, опарыши Smile
Reply
(19-07-2026 18:56, 18:56)Guest Wrote: Плохие новости для вас, опарыши Smile

Re: Все Про Наш Форум Smile

[Image: xx.png]
Сьогодні в 18:29

На форумі здійснено деякі косметичні зміни:

1) Розділ "Розбірки, Баталії та Rubbernecker's Paradise" перенесено до рубрики "FUNHOUSE". Цей розділ був доступним тільки для зареєстрованих користувачів і таким і залишиться.

2) Тема "Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики" перенесена до розділу "Розбірки, Баталії та Rubbernecker's Paradise" і таким чином теж буде доступна лише для зареєстрованих користувачів. Відверто кажучи, вона не дуже прикрашала форум і я несу за це відповідальність, хоча останніми місяцями я не дописувала в ній часто. Її дуже полюбляли хейтери, адже для них бути згаданими там було чимось на кшалт визнання їх існування і їх perceived значущості. Те, що вони більше цієї теми не побачать - найкраще покарання для них. Що в свою чергу ще більше знижує мотивацію для мене дописувати в тій темі.

3) Розділ "Політичний Калейдоскоп від Qwerty (Архів)" був перенесений із рубрики "FUNHOUSE" до рубрики "ОСНОВНИЙ ФОРУМ". "FUNHOUSE" призначений для креативного самовираження учасників у різних формах, тоді як дописи користувача @qwerty були частиною політичного дискурсу. Враховуючи це, а також той факт, що пан @qwerty більше не бере участі у форумі, цей розділ доступний для зареєстрованих користувачів у якості архіву.

4) У майбутньому на форумі можливі додаткові зміни, але наразі це все.
Reply
Quote:Він не тільки розлютив і обурив мене, а зачепив в мені щось глибше. Щось таке, що визначає мене як особистість, що розбудило в мені внутрішнього Рембо, if you know what I mean.
Я побачила цей допис днем за місцевим часом, а в приблизно 3 години ночі прокинулась, зайшла на форум і повністю відновила його. Тому що якщо ці гниди скавчать, значить, цей ресурс ефективний і виконує призначену місію.

Ну камон, бредятина же унд тупая отмазко. Угрозы жизни унд рекомендации силовикофъ = закрываем кукусятнег. 
Кокойто тупой бот ( 100500-й ник?) которого волнует толька шоб Украина плазувала перед поляком, вспомнил про "инану-поробку" = сразу побежала открывать  кукусятнег.

Quote:Віртуальні погрози хейтерів нерелевантні, а якщо я матиму якісь проблеми у реалі, я буду менеджити це відповідно.

Так с осознания ентого нада было начинать, а то закрываю-аткрываю.... Smile
Reply
Відповідальність вона несе.
Reply
Quote:) Тема "Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики" перенесена до розділу "Розбірки, Баталії та Rubbernecker's Paradise" і таким чином теж буде доступна лише для зареєстрованих користувачів. Відверто кажучи, вона не дуже прикрашала форум і я несу за це відповідальність, хоча останніми місяцями я не дописувала в ній часто. Її дуже полюбляли хейтери, адже для них бути згаданими там було чимось на кшалт визнання їх існування і їх perceived значущості. Те, що вони більше цієї теми не побачать - найкраще покарання для них. Що в свою чергу ще більше знижує мотивацію для мене дописувати в тій темі.

Попытко привлечь новых-старых юзверей зарегаццо, шоб читать самое интерестное (а шта может быть интерестней сратча?). Не сработает. Енто как если наглухо тут закрыть гостевуху, никто не будет читать-пейсать.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)