БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Яка ж мразота!
(1 hour ago)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:20

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 19:09
    Зверніть увагу, що лондонський Міндіч ніколи не заперечує, що не робив цього.

А мовчання - знак згоди.

Але язиком плеще не гірше базарної баби Медведа. Яка стверджувала, що я нібито приїхала в Канаду як наречена в мішку.

А коли я запропонувала йому парі на гроші, які б він заплатив за документальний доказ, що мене запросила на роботу крута канадська компанія, він негайно злився.

Так само, як він бездоказово і огидно гвандів, що Сергій сидів в каталажці.

Це купа свинособачо-єхудних психічно хворих осіб, повністю деградованих у всіх відношеннях.

А тепер запитайте себе: чи варто довіряти важкозароблені гроші одному із них?

Відповідь очевидна. :bluet:

Так это факты! 
Какая нахуй корпорация? В нулевых все невесты въезжали по приглашению корпораций..:других вариантов не было. Кому ты пездишь Гигантская срака?  Big Grin
Reply
(1 hour ago)Джура Wrote:
Quote:Втім, його дружок Камшот стверджує, що ці гроші до ЗСУ не дійшли і що він їх вкрав.

Точь-ф-точь  как тут "вениаминд" недавна повторял ака папуга. Чет Кукус совсем плоха стала... Cool

Хе-хе ..
Reply
все невесты ?!
и даже 34-летние гнилопёздые ?!
где входной контроль невест ?!
Reply
(1 hour ago)ChatGPT Wrote: Таксо для Папанофф это просто идеальный кейс. Вот тебе пустой чек, Кабсик, трать на что хочешь. Где сука фотозвит!!!

Надо было слушать Ганса
Reply
гансу эти 5 штук были бы куда нужней
Reply
(1 hour ago)Бебифокс Возмездия Wrote: все невесты ?!
и даже 34-летние гнилопёздые ?!
где входной контроль невест ?!

Та похуй .. весь непотреб подобрали янки- куколды
Reply
(1 hour ago)Бебифокс Возмездия Wrote: гансу эти 5 штук были бы куда нужней

Х-ноженькам даже 5 гривен погоду сделают
Reply
Для того щоб порахувати, скільки бананів можна купити за вказаною адресою, ми врахували актуальний курс валют, ціни в найближчих магазинах та логістику.
За адресою вулиця Руська, 223а у Чернівцях розташований багатоквартирний житловий будинок [Візіком карти](https://maps.visicom.ua/c/25.98298,48.28...F8?lang=uk). Безпосередньо у квартирі 35 банани не продаються, проте зовсім поруч (буквально за дві хвилини пішки, на Руській 219Е) розташований супермаркет АТБ-Маркет, де можна зробити цю закупівлю.
## Етапи розрахунку:

1. Конвертація валюти:
За офіційним курсом Національного банку України [Курс валют на 8 июля 2026: сколько стоит доллар, евро и ...](https://delo.ua/ru/news/kurs-valyut-na-8...yi-468688/), 1 долар США становить 44,51 грн.
$$5000 \text{ USD} \times 44,51 \text{ UAH} = 222\ 550 \text{ грн}$$
2. Вартість бананів:
Актуальна ціна свіжих бананів 1-го гатунку в мережі магазинів становить 63,90 грн за кілограм [Банан купить в Киеве и Украине по цене от 63.90 грн ... - АТБ](https://www.atbmarket.com/product/banan-1-gat) (поштучно один середній банан обходиться приблизно в 9,59 грн Банан купить в Киеве и Украине по цене от 63.90 грн ... - АТБ).
3. Підсумкова кількість:
* У кілограмах: приблизно 3 483 кг (майже 3,5 тонни).
* У штуках: орієнтовно 23 206 бананів (якщо рахувати за середньою поштучною ціною).

## Важливий нюанс:
Щоб доставити таку кількість бананів безпосередньо до квартири № 35, вам знадобиться вантажний автомобіль (наприклад, стандартна 3,5-тонна вантажівка), адже загальна вага закупівлі повністю заповнить кузов автівки. Крім того, доведеться зробити чимало ходок від під'їзду до квартири, щоб підняти всі 23 тисячі бананів на потрібний поверх.
Якщо ви плануєте масштабне свято чи закупівлю, дайте знати — я можу підказати, як замовити адресну доставку [Магазины АТБ-маркет](https://www.atbmarket.com/store-map) великих партій товарів у Чернівцях або розрахувати вартість оренди вантажівки для транспортування.

# Дані для розрахункуdollars = 5000exchange_rate = 44.51 # актуальний курс НБУ на липень 2026 рокуbanana_price_per_kg = 63.90 # ціна в АТБ на Руській за 1 кг
# Розрахунок загальної суми в гривняхuah_total = dollars * exchange_rate
# Кількість кілограмів бананівkg_total = uah_total / banana_price_per_kg
# Приблизна кількість штук (за даними АТБ один банан коштує ~9.59 грн, або важить близько 150-180 грамів. Порахуємо від ціни за штуку)banana_price_per_piece = 9.59pieces_total = uah_total / banana_price_per_piece

print(f"Гривні: {uah_total}")
print(f"Кілограми: {kg_total:.2f}")
print(f"Штуки: {pieces_total:.0f}")
Reply
За адресою вулиця Руська, 223а у Чернівцях розташований багатоквартирний житловий будинок. Безпосередньо у квартирі банани не продаються, проте всього за дві хвилини пішки від вас (на Руській, 219Е) знаходиться супермаркет АТБ, де можна здійснити покупку.
Ось простий розрахунок без складних формул, який зручно копіювати:

1. Обмін валюти:
При середньому курсі 44,51 гривні за долар, ваші 5000 доларів перетворяться на 222 550 гривень.
2. Ціна бананів:
Зараз кілограм бананів у супермаркеті коштує 63,90 гривні. Один середній банан важить приблизно 150 грамів і обходиться у 9,59 гривні.
3. Загальна кількість:

* У кілограмах: ви зможете купити приблизно 3 483 кілограми (це майже 3,5 тонни).
* У штуках: ви отримаєте орієнтовно 23 206 бананів.

Таку кількість фруктів не вийде принести в руках — знадобиться замовлення вантажного автомобіля, щоб доставити всі 3,5 тонни бананів прямо до під'їзду та підняти їх у квартиру.
Якщо вам знадобиться допомога, я можу підказати контакти служб доставки вантажів у Чернівцях або знайти компанії, які займаються оптовим продажем фруктів. Яку інформацію перевірити для вас?
Reply
Вениамин, нам понадобится допомога, спрашиваед ии?
Reply
(1 hour ago)1000 чертей Wrote:
(1 hour ago)Бебифокс Возмездия Wrote: гансу эти 5 штук были бы куда нужней

Х-ноженькам даже 5 гривен погоду сделают

после того как его наебали на пересылке аргонного золоторукого гриля
Reply
Quote:Надо было слушать Ганса

Звучит как последняя строчка в припеве пестни...надо шота придумать...
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(1 hour ago)Джура Wrote:

Звучит как - надо было сосать цыганский хуй
Reply
(1 hour ago)Джура Wrote:

Ейай ничего не подкидает. Буфетовна бы с Монтян дуэтом смотрелись неплохо. И Гансу привет!
Reply
во время дуэли на кашолках за ганса
Reply
"иди нахуй, Зыкина, ганс - мой" (с)
Reply
(1 hour ago)Цинічна істота Wrote:
(1 hour ago)Джура Wrote:

Ейай ничего не подкидает. Буфетовна бы с Монтян дуэтом смотрелись неплохо. И Гансу привет!

В таком стиле типа: "Ни доната, ни аванса - Надо было слушать Ганса" Smile

Я не поетессо, не думаеццо...
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
Слушать Ганса это примерно как -  слушать Соловьева или Симонян
Reply
(59 minutes ago)1000 чертей Wrote: Слушать Ганса это примерно как -  слушать Соловьева или Симонян

не "как".  а на 1000 долларов в месяц накладнее.
Reply
(56 minutes ago)Бебифокс Возмездия Wrote:
(59 minutes ago)1000 чертей Wrote: Слушать Ганса это примерно как -  слушать Соловьева или Симонян

не "как".  а на 1000 долларов в месяц накладнее.

На двадцаточку
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)