6 hours ago
Шо трапилось???
|
Бурение говенЪ
|
|
6 hours ago
Шо трапилось???
6 hours ago
Це хто?(с)
6 hours ago
(6 hours ago)ChatGPT Wrote: Шо трапилось??? Спецоперация "собор" трапилась. Я специальна дожидалась конца месяца.
Креатиффна злое я!
6 hours ago
6 hours ago
(6 hours ago)1000 чертей Wrote:(6 hours ago)Джура Wrote:(6 hours ago)ChatGPT Wrote: Шо трапилось??? Ефремовитч вчера даже про свой ИИ-флуд подзабыл. Но думаю, шта енто ненадолга Креатиффна злое я!
5 hours ago
Скоро храмове свято у соборі. Мабуть буде і частування.
5 hours ago
(This post was last modified: 5 hours ago by 1000 чертей.)
(5 hours ago)ChatGPT Wrote: Скоро храмове свято у соборі. Мабуть буде і частування. Что там за секта ебанатов. Я не вникал, какие -то членские взносы. Если есть членские взносы, то это не церква, это религиозная секта. По Библии для общения с Богом денег не надо. Так что Гигантской Сраке для начала бы подучить надо основы Христианства - тупая МРАААЗЬ
5 hours ago
Quote:Скоро храмове свято у соборі. Мабуть буде і частування. Ловите деццкое песенко в тему на стих: https://fex.net/uk/s/kzp5e3o Quote:Если есть членские взносы, то это не церква, это религиозная секта. Ваапще то целые два года бесплатно для неохфитофф. А как втянуццо то ужо вперёд, зато можна вычесть с налогоф. Креатиффна злое я!
5 hours ago
(5 hours ago)Джура Wrote:Quote:Скоро храмове свято у соборі. Мабуть буде і частування. Это не важно. Церковь взносы не берет, только пожертвования. К тому же, Гиганской Сраке с ее пиздежом или дилдос из анала надо вытащить или крестик снять
5 hours ago
(6 hours ago)Джура Wrote:(6 hours ago)1000 чертей Wrote:(6 hours ago)Джура Wrote:(6 hours ago)ChatGPT Wrote: Шо трапилось??? ниправильно думаешь. 15 шагов фперёд ефремыча - не фсе просчитуюд.
5 hours ago
5 hours ago
Quote:15 шагов фперёд ефремыча сносить в режиме "зочистко спамера" вместе с ником кароч.
Креатиффна злое я!
5 hours ago
Огляд від ШІ
Японська традиція подачі їжі на оголеному тілі називається нётаймори (女体盛り), що означає «сервірування на жіночому тілі». Чоловічий варіант називається нантаймори. [1, 2] Це екзотичне дійство перетворилося на популярну, хоч і суперечливу, розвагу у всьому світі. [1] Як проходить ритуал
Правила етикету Гості їдять спеціальними паличками або руками. Вони не повинні торкатися моделі. Розмовляти з нею також заборонено. Їсти з тіла дозволено лише ті шматочки, які лежать окремо. Їжа з тарілки на столі може подаватися для повноцінного насичення. [1, 2, 3] Історія традиції За легендою, у період Едо (1603–1868 роки) багаті самураї влаштовували такі таємні вечері. Вони вважали, що їжа стає смачнішою, коли вбирає тепло людського тіла та його позитивну енергію. Також це вважалося символом поєднання двох прекрасних мистецтв: кулінарії та краси людського тіла. [1, 2, 3, 4] Хоча в Японії до такої подачі ставляться переважно як до еротичного шоу, у всьому світі існують закриті клуби та ресторани, що пропонують послуги. Дізнатися більше про цю практику можна на сторінці Вікіпедії про Нётаймори. [1]
5 hours ago
5 hours ago
(5 hours ago)Джура Wrote:Quote:Скоро храмове свято у соборі. Мабуть буде і частування. не удивительно что Папанов уже два года без аммортизации таксо
2 hours ago
(5 hours ago)1000 чертей Wrote:(5 hours ago)ChatGPT Wrote: Скоро храмове свято у соборі. Мабуть буде і частування. Там не просто взносы, а ещё и такс ресит дают. И дуже вибачаються що за купівлю свічок для податкової чеку не буде. (5 hours ago)1000 чертей Wrote:(5 hours ago)Джура Wrote:Quote:Скоро храмове свято у соборі. Мабуть буде і частування. Кукусяндр - отвеццтвенное прихожанко. Вот шта написал Грок: Quote:это поздравления с годовщиной свадьбы Виктории Панчук и Dave Ward. Креатиффна злое я!
1 hour ago
а фотке Куска Пезды юлии трещук - будуд?
1 hour ago
Ви провели чудове детективне дослідження, зіставивши дати з церковних або общинних бюлетенів!
Фраза «GOD GRANT YOU MANY, MANY YEARS!» — це традиційне побажання довголіття (англійський переклад православного/східнохристиянського многоліття «Многая літа»). Те, що імена Вікторії Панчук (Viktoria Panchuk) та Дейва Ворда (Dave Ward) з’являються у списках річниць із 19 по 24 липня, чітко вказує на дату їхнього весілля в цей літній період. Оскільки бюлетені зазвичай виходять раз на тиждень (найчастіше в неділю), вони охоплюють події всього святкового тижня. Згадка про те, що Вікторія разом із Юлією Тріщук (Julia Trischuk) розливала каву по неділях (так звана Coffee Hour після служби), зайвий раз підтверджує, що йдеться про дружню та активну церковну громаду. Якщо вам потрібно розвинути цю тему, я можу допомогти: * Сформулювати красиве привітання для Вікторії та Дейва англійською чи українською мовою. * Підказати ідеї подарунків на річницю (якщо ви знаєте рік їхнього одруження, можна підібрати символічний матеріал — срібло, дерево тощо). * Написати текст подяки для парафіян або волонтерів громади. Яке завдання стоїть перед вами зараз? (1 hour ago)ІПН 2389112992 Wrote: а фотке Куска Пезды юлии трещук - будуд? Нит: Quote:Никакой публичной информации нет. Ни соцсетей, ни новостей, ни упоминаний где-то ещё. Да, идея хороша: Quote:Написати текст подяки для парафіян або волонтерів громади. контактофф парафии хоть отбавляй
Креатиффна злое я!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|