БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Психолого-педагогічні фактори підвищення професіоналізму викладача вищої школи
Xnj, kbibnm pdfybz
Reply
(09-06-2026 18:39, 18:39)Джура Wrote:
(09-06-2026 18:35, 18:35)1000 чертей Wrote:
(09-06-2026 18:33, 18:33)Catch the Fox Wrote: Бесплатно исключено. Когда в 1997-м надо было кое-что стащить = взял под честное слово "на ночь" и "потерял". Обошлось в 100 бакса штрафа Бабке-библеотекарше на валидол в кармашек. (1000 пенсий Вениамина в 1997-м)

Ну наверное можно прийти и попросить почитать? Потом сесть, пофоткать эту хуйню и думаю там материала будет на пару месяцев для ребят поржать

200 страниц туфты? Зочем?

Внешне туфта конечно.., но думаю там можно выковырять родзинки …
Тут сама формулировка дисера, не знаю как у вас, но у меня вызывает геомереический ржач!
Не знал, что за такую хуйню можно кандидатом стать.
В моем ВУЗе любая курсовая работа и то покурче этой хуйни были, не говорю уже о дипломных работах
Reply
Вікторія Вікторівна Панчук ; наук. керівник – Кримська Ганна Іллівна. –
Луцьк, 1996. – 201 с.

О! 201 сторінка. …  Big Grin
Особенно впечатляет цифра 201 … я так понимаю, что кандидатский дисер должен был быть не меньше 200 страниц.  Big Grin
Reply
Огляд від ШІ Кримська Ганна Іллівна — українська науковиця та педагогиня. Вона працює у сфері освіти.Основні відомості про неї:Наукова діяльність: Займається дослідженнями у галузі педагогіки та психології. У 1990-х роках виступала науковою керівницею дисертаційних робіт (зокрема, досліджувала фактори професіоналізму викладачів).Публікації: Виступала упорядницею науково-методичних видань та посібників (наприклад, у співпраці з Національною бібліотекою України імені В. І. Вернадського).Географія роботи: Її наукова та викладацька робота пов'язана з містом Луцьк (Волинський університет).Зверніть увагу: За цим іменем також може бути зареєстрована інша особа, наприклад спеціалістка з комп'ютерних систем у Чернівецькому торговельно-економічному інституті.Якщо вам потрібна інформація про конкретну особу з цим ім'ям (наприклад, звіт про її наукові праці у базі Google Академія), будь ласка, надайте більше деталей!
Reply
Путанитц - хде то она Викторовна, хде то Владимировна.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
Нада Крымскую разыскать и допросить, если не сдохла
Reply
Кримська - зокрема, досліджувала фактори професіоналізму викладачів 

Ебать… так Глиномесовна эту хуйню даже не сама придумала? Спиздила?  Big Grin
Reply
200 сторінок + торба свіжини
Reply
(09-06-2026 18:51, 18:51)Цинічна істота Wrote: 200 сторінок + торба свіжини

Но-но! 201 … перевиконала план!
Reply
То есть идею дисера дала Кримська за сало, материалец очевидно тоже она подкинула, защита в Киеве тоже прошла за сало. А где здесь собственно Вика?
Reply
Лайфхак; как из 175 страниц сделать 201 - дробные пробелы между строками 2.4 например и шрифт дробный 12.7 наприер
Reply
а вапщето 30 лет прошло.....2026-1996..........мда...не прошло, а промелькнуло...
Reply
(09-06-2026 18:56, 18:56)Akula Wrote: Лайфхак; как из 175 страниц сделать 201 - дробные пробелы между строками 2.4 например и шрифт дробный 12.7 наприер

Учитывая уровень пиздежа Виктории Бовин, сделать из 100 страниц 500 это вообще не вопрос
Reply
(09-06-2026 19:02, 19:02)Джура Wrote: а вапщето 30 лет прошло.....2026-1996..........мда...не прошло, а промелькнуло...

Вот этим и прекрасен это труд, заглянуть в прошлое, чем дышал молодой Кукусег  Big Grin
Reply
Интересно, а откуда у неё была свижина? Я так понимаю что она сама  из колхоза и это был вообще не вопрос.
Reply
Вы все завидуете Викккуське опарыши!
Reply
Прийшло літо на планету
Тепле, з квіточками
Розкажу я вам про торбу
Ту що з кліточками

Торбу дуже не просту
Її совість нації
Перла поїздом в столицю
Задля дисертації

Пакували свіжиною
Торбу мати й друзі
Щоб комісії научній
Було смачно в пузі

Підчеревина була там
М'ясо і ковбаси
То працює в час голодний
Краще ніж прикраси

Шмоту не було у торбі
Навіть калісонів
Але три кіла кров'янки
Й пару сальтісонів

І щоб дисер захистити
Легко, без загону
Бабка вклала для онучки
Літру самогону

Ледь доперла аспірантка
Торбу цю до вуза
Добре їй допомогла
М'ясо - сальна муза!
Reply
Big Grin
Reply
(09-06-2026 19:27, 19:27)Цинічна істота Wrote: Прийшло літо на планету
Тепле, з квіточками
Розкажу я вам про торбу
Ту що з кліточками

Торбу дуже не просту
Її совість нації
Перла поїздом в столицю
Задля дисертації

Пакували свіжиною
Торбу мати й друзі
Щоб комісії научній
Було смачно в пузі

Підчеревина була там
М'ясо і ковбаси
То працює в час голодний
Краще ніж прикраси

Шмоту не було у торбі
Навіть калісонів
Але три кіла кров'янки
Й пару сальтісонів

І щоб дисер захистити
Легко, без загону
Бабка вклала для онучки
Літру самогону

Ледь доперла аспірантка
Торбу цю до вуза
Добре їй допомогла
М'ясо - сальна муза!

Нада шото етническое в суно запилить. Но попизже, проблемко с ударениями в словах...
Reply
А как определялись параметры « динаміки професіоналізму»?
Именно « динамики»?
Якщо вивчається вплив на «динаміку» , то в дисертації повинно було вказати точні параметри, по яких бачимо вплив на динаміку.

А головне, які висновки зроблені?
За для чого це вивчали?
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)