БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ого! Курка виявляється обвинувачує наш в ресурс в тому, що їй відмовляються донувати!
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:09
Ого! Курка, виявляється, обвинувачує наш в ресурс в тому, що їй відмовляються донувати. Ну як завжди потвора звинувачує у своїх проблемах інших, замість того, щоб навести порядок у своїй власній поведінці та діяльності.  [Image: smilie9.gif]

Та ще й в якій вульгарній, огидній, недостойній для жінки формі!

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=943390.msg28677259#msg28677259
[Image: 2srzrqj.png]

С**ка хоче фактів? Так ось вони:

1) Псевдоволонтерка на 5 рік війни і на 10-й рік своєї "волонтерської діяльності" не навела доказів, що:

а) вона зареєстрована офіційно як волонтер, або
б) вона сплатила податки державі Україна із зібраних на приватні картки коштів.

2) Псевдоволонтерка до цього часу не надала назву фонду, через які вона завозила траки, на які вона публічно збирала гроші

3) Псевдоволонтерка до цього часу не надала дані, скільки насправді коштували у Великобританії траки, на які вона публічно збирала гроші.

4) Псевдоволонтерка публічно агітувала здавати кошти Кабсу, але так і не надала доказів, що ці кошти були потрачені на те, на що збиралось, і як.

5) Псевдоволонтерка публічно агітувала здавати кошти Вимушеному Киянину, який зник з ресурсу, але не надала доказів, що ці кошти були потрачені на те, що збиралось, і як.

6) Псевдоволонтерка до цього часу не надала формального звіту ні за який рік (див. коментарі вище, яким мав бути такий звіт).

7) Псевдоволонтерка займалася булінгом та оббріхуванням меценатів ЗСУ, неодноразово писала про них публічні наклепи і навіть погрожувала їм вбивством.

8) Псевдоволонтерка публічно вимагала фінансової компенсації за свою роботу (хоча волонтерство повинно бути безоплатним і таке заборонено законом) і збирала ці кошти собі на приватну картку.

І хтось ще після цього продовжує донатити цій особі? Та її давно з ганьбою пора вигнати з Єрмачки і забути як страшний сон!  [Image: smilie9.gif]
Reply
О! Котоеб проснулся после бодуна
И опять за свое Smile.
А мы уж то переживать начали ...
Reply
Старая блядь напилась и начала требовать денег с Вики.
Вика раскатала ее катком.
Ненавижу старую рухлядь Нотаху.
Таки давно надо было отвратную жабу в печь!
Reply
(16-04-2026 23:16, 23:16)Guest Wrote: Старая блядь напилась и начала требовать денег с Вики.
Вика раскатала ее катком.
Ненавижу старую рухлядь Нотаху.
Таки давно надо было отвратную жабу в печь!
желчью не захлебнись ублюдочный
но Викку конечно лезнул, как без этого
Reply
Но ведь Нотаха действительно отвратная старая жаба
Нахуя она вообще?
Reply
Wednesday
  • [Image: avatar_7_1672280464.png]
  • [Image: icon.png]
  • Hero Member
  • Дописів: 60 458
  • Записаний
Re: Barn of Tricks, або Єрмачківська Rate Race за $$$
[Image: xx.png] Квітень 16, 2026, 23:44  Останнє редагування: Квітень 16, 2026, 23:51 від Wednesday

Нічого собі! Огидна псевдоволонтерська щуриха, ця пилюка під ногами відкрила смердючу пащу у мій бік, ще й бабла просить!  [Image: smilie9.gif]

Це ж якою кінченою кацапською скотиною треба бути, щоб десять років відмовлятися працювати чесно, засаджувати мене в бани, обливати лайном, писати про мене брехню та наклепи, обікрасти мене і при цьому ЗНОВУ МАТИ НАХАБСТВО просити у мене гроші!

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28677794
[Image: Rzdsy5w.png]

1) По-перше, пішла наХХХ, мерзенна грифтуюча потвора! Я тобі не банкомат і я не доную незареєстрованій брехливій гидоті, як ти. [Image: smiley14.gif]

2) По-друге, бегемотина - це ти. Стара, товста зношена баба з ногами як у слона і вертикальними зморшками над пащею. [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif] 

3) По-третє, істерикою псевдоволонтерської профури задоволена! Давай істчо, мимра геріатрична, напрацьовуй собі на інсульт! Але тобі, мавпа общипана, навіть на вінок не задоную!  [Image: smiley14.gif]  [Image: smiley14.gif]  

ПС. Тисніть копки на стару алкоголічку, яка, очевидно, вчергове нажерлася і втратила контроль. Нащо на ФУПі таке лайно? Вона цей ресурс тільки забруднює своїми випорожненнями і постійним надокучливим спамом. Нормальні волонтери так себе не поводять.
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.
Reply
Wednesday
  • [Image: avatar_7_1672280464.png]
  • [Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png]
  • Hero Member
  • Дописів: 60 458

• Записаний
Re: Don't Look Up: Блиск і Ганьба Українських Волонтерів
[Image: xx.png] Сьогодні в 00:06 

Цитата: Wednesday від Квітень 16, 2026, 23:44 Wrote:Нічого собі! Огидна псевдоволонтерська щуриха, ця пилюка під ногами відкрила смердючу пащу у мій бік, ще й бабла просить!  [Image: smilie9.gif]

Це ж якою кінченою кацапською скотиною треба бути, щоб десять років відмовлятися працювати чесно, засаджувати мене в бани, обливати лайном, писати про мене брехню та наклепи, обікрасти мене і при цьому ЗНОВУ МАТИ НАХАБСТВО просити у мене гроші!

Ось вам "донат", суки псевдоволонтерські! За кожен закрисений долар, за кожну несплачену в бюджет гривню будете горіти в пеклі!  [Image: smiley14.gif] 

[Image: HF-C_aiXwAAwhIB?format=jpg&name=small]
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.
Reply
Копійка до копійочки

[Image: Z4MZ07P.png]
Reply
(17-04-2026 02:07, 02:07)Вениаминка няшные трусики Wrote: Копійка до копійочки

[Image: Z4MZ07P.png]

И это он перед Z- никами выебнулся. Лезунул им очко.
В этом ведь и цимес Пидарасова - не столько Натахе насрать, сколько выглядеть своим среди Зетных Пидаров.
Но молдаван хуево знал кацапов, которые в итоге один хуй дали ему на ротан  Big Grin
Reply
Толстая ищет срача, а ребят боится. Все ведет через Пидарасова.
Надо бы Пидарасову доступ закрыть на недельку, посмотреть какая у Толстой будет ломка
Reply
(17-04-2026 06:35, 06:35)1000 чертей Wrote: Толстая ищет срача, а ребят боится. Все ведет через Пидарасова.
Надо бы Пидарасову доступ закрыть на недельку, посмотреть какая у Толстой будет ломка

Та ну, скучна же. В кого палочкой тыкать тохда? Вчера правда пытался кортинок кидать, но я зашла и снесла. Smile

ЗЫ: Банкноту Кукусег прикольно сгенерила, но както не оч креативна и кажеццо шта палец длинноват. 
Нада чета тоже придумать
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(17-04-2026 08:25, 08:25)Джура Wrote:
(17-04-2026 06:35, 06:35)1000 чертей Wrote: Толстая ищет срача, а ребят боится. Все ведет через Пидарасова.

Та ну, скучна же. В кого палочкой тыкать тохда? Вчера правда пытался кортинок кидать, но я зашла и снесла. Smile

ЗЫ: Банкноту Кукусег прикольно сгенерила, но както не оч креативна и кажеццо шта палец длинноват. 
Нада чета тоже придумать

Еще ей генерить, нехуй делать. В твитере такого добра полно.
А тупую суку Нативи она славно раскатала.
Reply
[Image: 2112.jpg]
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
на порошенко похожа
Reply
(17-04-2026 10:10, 10:10)Guest Wrote: на порошенко похожа

Да.  Обое семиты
Reply
(17-04-2026 11:53, 11:53)Guest Wrote:

Да.  Обое семиты

у не случаем не базедова болезнь как была у надежды константиновны?
Reply
(17-04-2026 09:39, 09:39)Джура Wrote: [Image: 2112.jpg]

Но на банкнотє two hippos, а написано one
Reply
Один бегемот там, а на заднем плане то маленький бегемотик. Звать его Алешенька.
Reply
1 Hippo = 100 Alyoshenka
Reply
(17-04-2026 14:04, 14:04)Guest Wrote:
(17-04-2026 11:53, 11:53)Guest Wrote:

Да.  Обое семиты

у не случаем не базедова болезнь как была у надежды константиновны?

Завистливая Джура тебе не только базедову болезнь, а и синдром Дауна нарисует.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)