Threads: 4
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Квітень 08, 2026, 04:41
This time of the year ... ні, це я не про Різдво, це я про Паску ...
... Взяла тиждень вихідний, це ж треба перемити всі вікна, повністю все поприбирати, спекти шинку, ковбасу, солодке, ту ж паску ...
Поки що прибрана одна третя другого поверху, і то ще не зовсім.
Хниик!
Threads: 94
Аааа блядь! Опять будет колхозно - жлобский стол, с красной скатерью доставкой из индуской столовки, пластиком на столе и жирными пальчиками
Threads: 76
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:04
Цитата: Wednesday від Квітень 08, 2026, 04:41 Wrote:This time of the year ... ні, це я не про Різдво, це я про Паску ...
... Взяла тиждень вихідний, це ж треба перемити всі вікна, повністю все поприбирати, спекти шинку, ковбасу, солодке, ту ж паску ...
Хниик! ![[Image: smilie2.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie2.gif)
Тісто на паску підготоване, тепер воно має підійти. А я можу трохи відпочити.
Сьогодні вранці проснулася з вірусом. Голова болить, шмарклі, горло шкребе, хоча, на щастя, нема температури, тільки втома. Можливо, чергова ітерація ковіду. Чоловік теж хворий, у доньки шкребло горло вчора увечері.
Але ж тут кожна хвилина вирішальна. Тому, вдувши чашку неоцитрану, посунула на кухню.
Зараз пишу це поряд з мисочкою "козацьких огурків" - дуже хочеться чогось термоядерно гострого.
(09-04-2026 22:58, 22:58)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Цитата: Wednesday від Квітень 08, 2026, 04:41 Wrote:This time of the year ... ні, це я не про Різдво, це я про Паску ...
Хниик! ![[Image: smilie2.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie2.gif)
Сьогодні вранці проснулася з вірусом. Голова болить, шмарклі, горло шкребе, хоча, на щастя, нема температури, тільки втома. Можливо, чергова ітерація ковіду. Чоловік теж хворий, у доньки шкребло горло вчора увечері.
Але ж тут кожна хвилина вирішальна. Тому, вдувши чашку неоцитрану, посунула на кухню.
Зараз пишу це поряд з мисочкою "козацьких огурків" - дуже хочеться чогось термоядерно гострого.
С таким ебальником естественно только из миски хавать - луцкая жлобиха неотёсанная
(10-04-2026 07:05, 07:05)1000 чертей Wrote: (09-04-2026 22:58, 22:58)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
С таким ебальником естественно только из миски хавать - луцкая жлобиха неотёсанная
А из чего надо было хавать, прямо из банки немытыми пальцами в яйцах глистов, как ты, козинский ублюдок?
(09-04-2026 17:39, 17:39)1000 чертей Wrote: Аааа блядь! Опять будет колхозно - жлобский стол, с красной скатерью доставкой из индуской столовки, пластиком на столе и жирными пальчиками
Ты зачем, сучара, посты трешь?
Чтоб никто не прочитал, что скатерть красная к Рождеству
А ты на Пасху будешь есть не свеженькие вкусняшки, как семья Вики
А маринованые глисты от жены жидовки?
(10-04-2026 22:06, 22:06)Guest Wrote: (09-04-2026 17:39, 17:39)1000 чертей Wrote: Аааа блядь! Опять будет колхозно - жлобский стол, с красной скатерью доставкой из индуской столовки, пластиком на столе и жирными пальчиками
Ты зачем, сучара, посты трешь?
Чтоб никто не прочитал, что скатерть красная к Рождеству
А ты на Пасху будешь есть не свеженькие вкусняшки, как семья Вики
А маринованые глисты от жены жидовки?  ты тоже не Вениаминка?
Threads: 6
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:42
Нарешті все, заплановане на сьогодні, зроблено. На завтра залишилися дрібниці - пофарбувати яйця, скласти кошик, перемазати вафлі та перекладанці, зробити салати.
Дякую тобі, Боже, що я мала достатньо сил сьогодні. Сподіваюсь, завтра почуватимусь ще краще.
Threads: 2
11-04-2026 18:59, 18:59
(This post was last modified: 11-04-2026 21:27, 21:27 by maturetube.com CEO.)
(11-04-2026 17:52, 17:52)Catch the Fox Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Нарешті все, заплановане на сьогодні, зроблено. На завтра залишилися дрібниці - пофарбувати яйця, скласти кошик, перемазати вафлі та перекладанці, зробити салати.
Дякую тобі, Боже, що я мала достатньо сил сьогодні. Сподіваюсь, завтра почуватимусь ще краще.
харош писдеть, тупая песста, фотки давай. Пофарбованих яець. И всего остального корма. Да не забудь рассола огуречного наебнуть и выложить Ребятам blood pressure numbers после употребления рассола, ссучка такая.
Threads: 76
Загальні Обговорення / Re: Христос Воскрес! Воістину ...
Останній допис від Wednesday - Квітень 11, 2026, 23:41
Треба нарешті купити спеціальні формочки для паски, а то до цього часу випікаю в консервних банках.
(12-04-2026 09:29, 09:29)fully accomplished красуня Wrote: Загальні Обговорення / Re: Христос Воскрес! Воістину ...
Останній допис від Wednesday - Квітень 11, 2026, 23:41
Треба нарешті купити спеціальні формочки для паски, а то до цього часу випікаю в консервних банках.
![[Image: NwqRSIk.png]](https://i.imgur.com/NwqRSIk.png)
Старалась, пердела… скатерть вульгарную прибрала, про цветы учла, учится у Турча таки ебанашка колхозная
Правда картинка всё та же куцая. Нет «размаха».. всё тоже невзрачное убогое окошко в маленьком эркере, где висят дешёвенькие жалюзи, всё тот же жалкий столик, ну кошик - ну понятно колхозница…
В общем в кадр взяла максимально мало внешней обстановки, а то ребята зачмырят - будет больно!
Threads: 3
Threads: 5
Этот сайт сделан для того что бы издеваться над нормальными людьми
Threads: 18
(11-04-2026 17:52, 17:52)Catch the Fox Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
И вот из -за того что на фото Толстая так устала?
Пиздец как тяжко жирной свинье делать элементарные вещи.
12-04-2026 18:35, 18:35
(This post was last modified: 12-04-2026 18:35, 18:35 by Александр Бовин.)
(12-04-2026 12:59, 12:59)1000 чертей Wrote: Правда картинка всё та же куцая. Нет «размаха».. всё тоже невзрачное убогое окошко в маленьком эркере, где висят дешёвенькие жалюзи, всё тот же жалкий столик, ну кошик - ну понятно колхозница…
В общем в кадр взяла максимально мало внешней обстановки, а то ребята зачмырят - будет больно! 
Жалюзи (пиздец конечно.. на кухне жалюзи  ) прикрыты потому что за бортом в Калгари (-3) лежит снег и идет снег.
А как походу отметил Пасху ко-ко-ко?
Ни слуху - ни духу. Таки наверняка вернули в карцер долбоеба или надели GPS трекер на ногу, что бы далеко не улетел
Threads: 2
(12-04-2026 21:32, 21:32)Александр Бовин Wrote: А как походу отметил Пасху ко-ко-ко?
Ни слуху - ни духу. Таки наверняка вернули в карцер долбоеба или надели GPS трекер на ногу, что бы далеко не улетел
Походу Deutschland ist säkulares Land, поетому die Kriminellen haben nur an weltlichen Feiertagen Urlaub.
|