БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Взяла тиждень вихідний, треба перемити вікна, спекти шинку, ковбасу, солодке, паску
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Квітень 08, 2026, 04:41

This time of the year ... ні, це я не про Різдво, це я про Паску ...
... Взяла тиждень вихідний, це ж треба перемити всі вікна, повністю все поприбирати, спекти шинку, ковбасу, солодке, ту ж паску ...
Поки що прибрана одна третя другого поверху, і то ще не зовсім.
Хниик! [Image: smilie2.gif]
Reply
Аааа блядь! Опять будет колхозно - жлобский стол, с красной скатерью доставкой из индуской столовки, пластиком на столе и жирными пальчиками
Reply
Big Grin

https://youtube.com/shorts/_GmtG_lFbOQ?s...SaiLAlnC2G

Reply
https://youtube.com/shorts/fhoTUQ4XP-w?s...8xk60Xrkpp
Reply
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 21:04

Цитата: Wednesday від Квітень 08, 2026, 04:41 Wrote:This time of the year ... ні, це я не про Різдво, це я про Паску ...
... Взяла тиждень вихідний, це ж треба перемити всі вікна, повністю все поприбирати, спекти шинку, ковбасу, солодке, ту ж паску ...

Тісто на паску підготоване, тепер воно має підійти. А я можу трохи відпочити.
Сьогодні вранці проснулася з вірусом. Голова болить, шмарклі, горло шкребе, хоча, на щастя, нема температури, тільки втома. Можливо, чергова ітерація ковіду. Чоловік теж хворий, у доньки шкребло горло вчора увечері.
Але ж тут кожна хвилина вирішальна. Тому, вдувши чашку неоцитрану, посунула на кухню.
Зараз пишу це поряд з мисочкою "козацьких огурків" - дуже хочеться чогось термоядерно гострого.
Reply
(09-04-2026 22:58, 22:58)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....

Цитата: Wednesday від Квітень 08, 2026, 04:41 Wrote:This time of the year ... ні, це я не про Різдво, це я про Паску ...

Сьогодні вранці проснулася з вірусом. Голова болить, шмарклі, горло шкребе, хоча, на щастя, нема температури, тільки втома. Можливо, чергова ітерація ковіду. Чоловік теж хворий, у доньки шкребло горло вчора увечері.
Але ж тут кожна хвилина вирішальна. Тому, вдувши чашку неоцитрану, посунула на кухню.
Зараз пишу це поряд з мисочкою "козацьких огурків" - дуже хочеться чогось термоядерно гострого.

С таким ебальником естественно только из миски хавать - луцкая жлобиха неотёсанная
Reply
(10-04-2026 07:05, 07:05)1000 чертей Wrote:
(09-04-2026 22:58, 22:58)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....

С таким ебальником естественно только из миски хавать - луцкая жлобиха неотёсанная

А из чего надо было хавать, прямо из банки немытыми пальцами в яйцах глистов, как ты, козинский ублюдок?
Reply
(09-04-2026 17:39, 17:39)1000 чертей Wrote: Аааа блядь! Опять будет колхозно - жлобский стол, с красной скатерью доставкой из индуской столовки, пластиком на столе и жирными пальчиками

Ты зачем, сучара, посты трешь?
Чтоб никто не прочитал, что скатерть красная к Рождеству
А ты на Пасху будешь есть не свеженькие вкусняшки, как семья Вики
А маринованые глисты от жены жидовки? Big Grin
Reply
(10-04-2026 22:06, 22:06)Guest Wrote:
(09-04-2026 17:39, 17:39)1000 чертей Wrote: Аааа блядь! Опять будет колхозно - жлобский стол, с красной скатерью доставкой из индуской столовки, пластиком на столе и жирными пальчиками

Ты зачем, сучара, посты трешь?
Чтоб никто не прочитал, что скатерть красная к Рождеству
А ты на Пасху будешь есть не свеженькие вкусняшки, как семья Вики
А маринованые глисты от жены жидовки? Big Grin
ты тоже не Вениаминка?
Reply
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:42
Нарешті все, заплановане на сьогодні, зроблено. На завтра залишилися дрібниці - пофарбувати яйця, скласти кошик, перемазати вафлі та перекладанці, зробити салати.

Дякую тобі, Боже, що я мала достатньо сил сьогодні. Сподіваюсь, завтра почуватимусь ще краще.
Reply
(11-04-2026 17:52, 17:52)Catch the Fox Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Нарешті все, заплановане на сьогодні, зроблено. На завтра залишилися дрібниці - пофарбувати яйця, скласти кошик, перемазати вафлі та перекладанці, зробити салати.

Дякую тобі, Боже, що я мала достатньо сил сьогодні. Сподіваюсь, завтра почуватимусь ще краще.

харош писдеть, тупая песста, фотки давай. Пофарбованих яець. И всего остального корма. Да не забудь рассола огуречного наебнуть и выложить Ребятам blood pressure numbers после употребления рассола, ссучка такая.
Reply
Загальні Обговорення / Re: Христос Воскрес! Воістину ...
Останній допис від Wednesday - Квітень 11, 2026, 23:41
Треба нарешті купити спеціальні формочки для паски, а то до цього часу випікаю в консервних банках.

[Image: NwqRSIk.png]
Reply
(12-04-2026 09:29, 09:29)fully accomplished красуня Wrote: Загальні Обговорення / Re: Христос Воскрес! Воістину ...
Останній допис від Wednesday - Квітень 11, 2026, 23:41
Треба нарешті купити спеціальні формочки для паски, а то до цього часу випікаю в консервних банках.

[Image: NwqRSIk.png]

Старалась, пердела… скатерть вульгарную прибрала, про цветы учла, учится у Турча таки ебанашка колхозная  Big Grin
Reply
Правда картинка всё та же куцая. Нет «размаха».. всё тоже невзрачное убогое окошко в маленьком эркере, где висят дешёвенькие жалюзи, всё тот же жалкий столик, ну кошик - ну понятно колхозница… 
В общем в кадр взяла максимально мало внешней обстановки, а то ребята зачмырят - будет больно!  Big Grin
Reply
[Image: IMG-3947.jpg]
Reply
Этот сайт сделан для того что бы издеваться над нормальными людьми
Reply
(11-04-2026 17:52, 17:52)Catch the Fox Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....

И вот из -за того что на фото Толстая так устала? 
Пиздец как тяжко жирной свинье делать элементарные вещи.
Reply
(12-04-2026 12:59, 12:59)1000 чертей Wrote: Правда картинка всё та же куцая. Нет «размаха».. всё тоже невзрачное убогое окошко в маленьком эркере, где висят дешёвенькие жалюзи, всё тот же жалкий столик, ну кошик - ну понятно колхозница… 
В общем в кадр взяла максимально мало внешней обстановки, а то ребята зачмырят - будет больно!  Big Grin

Жалюзи (пиздец конечно.. на кухне жалюзи  Big Grin) прикрыты потому что за бортом в Калгари (-3) лежит снег и идет снег.
Reply
А как походу отметил Пасху ко-ко-ко?
Ни слуху - ни духу. Таки наверняка вернули в карцер долбоеба или надели GPS  трекер на ногу, что бы далеко не улетел
Reply
(12-04-2026 21:32, 21:32)Александр Бовин Wrote: А как походу отметил Пасху ко-ко-ко?
Ни слуху - ни духу. Таки наверняка вернули в карцер долбоеба или надели GPS  трекер на ногу, что бы далеко не улетел

Походу Deutschland ist säkulares Land,  поетому die Kriminellen haben nur an weltlichen Feiertagen Urlaub.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: