БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться
Загальні Обговорення / Re: Україна і Ізраїль, Українц...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:48
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1144913.msg28658745#msg28658745
Цитата Wrote:жидоборці

Та да, якщо почитати декого на Єрмачці, то життєва місія будь-якого українця - це вср***тися за Ізраїль. [Image: smiley24.gif]

А не хочеш чи не бажаєш, то ми тебе просто замочимо, шикса тупа!

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 01:09 Wrote:Славетний волонтер Хома Л., який колись працював в Ізраїлі і має там зв"язки, слідкує, хто що де пише, збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, мені.

Я такі погрози від нього чула і раніше, тому мене це навіть не дивує. Тепер ви знаєте, хто цілком реально бажає моєї смерті і хто мене офіційно замовив ізраїльтянам. Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться.
Reply
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:16
До уваги юзерів на різних ресурсах Укрнету. Якщо ви український патріот, ставите Україну понад усе і відмовляєтесь плазувати перед чужоземними інтересами, хутко пишіть заповіти, бо вас рано чи пізно можуть вбити.

За вами уважно слідкують і на вас стукають:

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 01:09 Wrote:Славетний волонтер Хома Л., який колись працював в Ізраїлі і має там зв"язки, слідкує, хто що де пише, збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, мені.

Я такі погрози від нього чула і раніше, тому мене це навіть не дивує. Тепер ви знаєте, хто цілком реально бажає моєї смерті і хто мене офіційно замовив ізраїльтянам. Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться.

Ось так! (С)
Reply
Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:09
Цитата Wrote:О боже, знову ед хомінем, навішування ярликів і тд і тп.  [Image: facepalm1.gif]
поперше що таке загальнолюдські цінності? твій гуманізм, до якого ти завжди апелюєш поділяють далеко не всі люди.

Ну не знаю, почитай хоч Декларацію прав людини. Чому ти вирішив, що маєш право на мир і спокій, а народ Ірану - ні? Звісно, що гуманізм поділяють не всі люди. Люди (умовно), які не поділяють, називаються психопати. Оті, що розбомбили дитячу школу ПОДВІЙНИМ ударом, на випадок якщо перший був неефективний. І ті, кому на це пофіг.

Цитата Wrote:В ісламі, наприклад, взагалі нема ніякого гуманізму.

То ти ще Старий Заповіт чи Талмуд не читав, "іслам" нервово смалить в куточку. [Image: laugh.gif]

Цитата Wrote:підем далі - расизм [Image: facepalm1.gif] де тут взагалі якісь раси ти вгледіла? Чи ти вже перейшла на воуківські методички з купою видуманих рас та гендерів?

Коли на Єрмачці віртуальний натовп з піною на вустах закликає знищити Іран (що означає всіх іранців), бо вони "осолой**би" (хоча іранці насправді справжні арійці і взагалі білі), це є хейт і прояв расизму та нетерпимості. Такі заклики мали б модеруватися банами, адже це суперечить українському законодавству, але ж ето другоє.

А ось за конструктивну критику Ізраїлю там бан. Мало того, ходять чутки, що славетний волонтер Хома Л. слідкує, хто що там пише, збирає на цих людей інфу і потім стукає на них в каральні органи Ізраїлю, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, на мене теж.

Цитата Wrote:і нарешті яким чином я демонструю нетолерантність? Я закликаю когось убивати? утискати? мордувати? їсти?

Ти ні, але коли ти закликаєш бомбардувати Іран і виправдовуєш страту невинних дітей в Ірані американськими ракетами, як це виглядає?

Плюс дивись вище. Мені сіоністи вже почали погрожувати вбивством тільки тому, що я відмовляюсь лизати їх чобіт і закривати очі на їх злочини. [Image: smilie9.gif]
Reply
Ага.. не читает она нас.
Гнусный, пиздливый Пидорасов, мамкины х-ноженьки 
Да и Толстая пиздливая - «злые языки»… 
Ну какие нахуй у тебя «языки» ебанашка? У тебя один Пездолиз - язык, в единственном числе, самый презираемый на всех форумах ублюдок - мамкин сцыкунетс.
Да и не нёс он тебе ничего, сама читала всё жирная луцкая карова.
Reply
Иди нахуй тупое быдло
Ты просто кроме Ганса никого больше не знаешь.
Reply
Следи за собой, будь осторожен.
Reply
(11-03-2026 07:18, 07:18)Цой В. Wrote: Следи за собой, будь осторожен.

Попизди мне тут лопоухий выблядок.
Reply
Будемо свідками
Reply
(11-03-2026 07:08, 07:08)Гость Wrote: Иди нахуй тупое быдло

А больше никого и нет. Вы изгои
Reply
FAFO!
Reply
(11-03-2026 08:00, 08:00)1000 чертей Wrote:
(11-03-2026 07:08, 07:08)Гость Wrote: Иди нахуй тупое быдло

А больше никого и нет. Вы изгои

Это у вас больше никого нет. 
Три калеки импотента, две старые манды и один дохлый жмур (если не считать дохлого Тимофея).
Reply
Нормальный такой заход, будем посмотреть
Reply
Слідкує, хто що де пише, збирає на них інфу.... Oh wait! Я знаю одну істоту, яка усе скріншотить, записує айпішки (що взагалі то заборонено) і тримає архіви персональних даних. Ілі ето другоє?
Reply
Дапамажіііті!
Хулігани зренія лішають  сіоністи життю угрожають
Reply
(11-03-2026 06:32, 06:32)1000 чертей Wrote: Ага.. не читает она нас.
Гнусный, пиздливый Пидорасов, мамкины х-ноженьки 
Да и Толстая пиздливая - «злые языки»… 
Ну какие нахуй у тебя «языки» ебанашка? У тебя один Пездолиз - язык, в единственном числе, самый презираемый на всех форумах ублюдок - мамкин сцыкунетс.
Да и не нёс он тебе ничего, сама читала всё жирная луцкая карова.

Все прочитала и в папочку сохранила!
« жертва аборта сионизма!»
Reply
«збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ»

Хома, зачем ты погрожуєш сіоністким каральним органам вбивством,га?
Reply
(11-03-2026 09:48, 09:48)Сарочка Wrote: «збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ»

Хома, зачем ты погрожуєш сіоністким каральним органам вбивством,га?

цитата неполная, нет главного
«збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, мені.»
чорним по білому камінг-аут : Кукусєг є членкинею сіоністських каральних органів
Reply
А кому она обращается - «Будете свидками»? 
У неё на форуме никого нет! Кто будет выступать в качестве свидетеля? 
Ну разве что Пидарасов мамкины х-ноженьки. Так он не выступит - засцыт.
Ведь это надо будет прийти на следствие, представится, показать паспорт, дать показания.
В которых его сразу же спросят
- А вы кем являетесь потерпевшей?
И тут мамкин сцыкунетс - Бэ- Мэ- Гэ… и обосцытся….
Поэтому нет нихуя никаких свидкив.
Reply
Свидками чего блядь? Кончины Бегемота? Так свидки на поминках десять баянов порвут
Reply
Зараз буду карати
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)