![]() |
|
Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться (/showthread.php?tid=1545) |
Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - fully accomplished красуня - 11-03-2026 03:53 Загальні Обговорення / Re: Україна і Ізраїль, Українц... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:48 https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1144913.msg28658745#msg28658745 Цитата Wrote:жидоборці Та да, якщо почитати декого на Єрмачці, то життєва місія будь-якого українця - це вср***тися за Ізраїль. А не хочеш чи не бажаєш, то ми тебе просто замочимо, шикса тупа! Цитата: Wednesday від Сьогодні в 01:09 Wrote:Славетний волонтер Хома Л., який колись працював в Ізраїлі і має там зв"язки, слідкує, хто що де пише, збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, мені. RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - fully accomplished красуня - 11-03-2026 03:54 Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:16 До уваги юзерів на різних ресурсах Укрнету. Якщо ви український патріот, ставите Україну понад усе і відмовляєтесь плазувати перед чужоземними інтересами, хутко пишіть заповіти, бо вас рано чи пізно можуть вбити. За вами уважно слідкують і на вас стукають: Цитата: Wednesday від Сьогодні в 01:09 Wrote:Славетний волонтер Хома Л., який колись працював в Ізраїлі і має там зв"язки, слідкує, хто що де пише, збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, мені. Ось так! (С) RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - fully accomplished красуня - 11-03-2026 03:55 Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:09 Цитата Wrote:О боже, знову ед хомінем, навішування ярликів і тд і тп. Ну не знаю, почитай хоч Декларацію прав людини. Чому ти вирішив, що маєш право на мир і спокій, а народ Ірану - ні? Звісно, що гуманізм поділяють не всі люди. Люди (умовно), які не поділяють, називаються психопати. Оті, що розбомбили дитячу школу ПОДВІЙНИМ ударом, на випадок якщо перший був неефективний. І ті, кому на це пофіг. Цитата Wrote:В ісламі, наприклад, взагалі нема ніякого гуманізму. То ти ще Старий Заповіт чи Талмуд не читав, "іслам" нервово смалить в куточку. Цитата Wrote:підем далі - расизм Коли на Єрмачці віртуальний натовп з піною на вустах закликає знищити Іран (що означає всіх іранців), бо вони "осолой**би" (хоча іранці насправді справжні арійці і взагалі білі), це є хейт і прояв расизму та нетерпимості. Такі заклики мали б модеруватися банами, адже це суперечить українському законодавству, але ж ето другоє. А ось за конструктивну критику Ізраїлю там бан. Мало того, ходять чутки, що славетний волонтер Хома Л. слідкує, хто що там пише, збирає на цих людей інфу і потім стукає на них в каральні органи Ізраїлю, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, на мене теж. Я такі погрози від нього чула і раніше, тому мене це навіть не дивує. Тепер ви знаєте, хто цілком реально бажає моєї смерті і хто мене офіційно замовив ізраїльтянам. Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться. Цитата Wrote:і нарешті яким чином я демонструю нетолерантність? Я закликаю когось убивати? утискати? мордувати? їсти? Ти ні, але коли ти закликаєш бомбардувати Іран і виправдовуєш страту невинних дітей в Ірані американськими ракетами, як це виглядає? Плюс дивись вище. Мені сіоністи вже почали погрожувати вбивством тільки тому, що я відмовляюсь лизати їх чобіт і закривати очі на їх злочини.
RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - 1000 чертей - 11-03-2026 06:32 Ага.. не читает она нас. Гнусный, пиздливый Пидорасов, мамкины х-ноженьки Да и Толстая пиздливая - «злые языки»… Ну какие нахуй у тебя «языки» ебанашка? У тебя один Пездолиз - язык, в единственном числе, самый презираемый на всех форумах ублюдок - мамкин сцыкунетс. Да и не нёс он тебе ничего, сама читала всё жирная луцкая карова. RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Guest - 11-03-2026 07:08 Иди нахуй тупое быдло Ты просто кроме Ганса никого больше не знаешь. RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Цой В. - 11-03-2026 07:18 Следи за собой, будь осторожен. RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Алешенька - 11-03-2026 07:24 (11-03-2026 07:18, 07:18)Цой В. Wrote: Следи за собой, будь осторожен. Попизди мне тут лопоухий выблядок. RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Свідки Ієгови - 11-03-2026 07:35 Будемо свідками RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - 1000 чертей - 11-03-2026 08:00 (11-03-2026 07:08, 07:08)Гость Wrote: Иди нахуй тупое быдло А больше никого и нет. Вы изгои RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Agent Krasnoff - 11-03-2026 08:19 FAFO! RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Guest - 11-03-2026 08:33 (11-03-2026 08:00, 08:00)1000 чертей Wrote:(11-03-2026 07:08, 07:08)Гость Wrote: Иди нахуй тупое быдло Это у вас больше никого нет. Три калеки импотента, две старые манды и один дохлый жмур (если не считать дохлого Тимофея). RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Шабак Шабакович Шабакофф - 11-03-2026 08:44 Нормальный такой заход, будем посмотреть RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Цинічна істота - 11-03-2026 08:49 Слідкує, хто що де пише, збирає на них інфу.... Oh wait! Я знаю одну істоту, яка усе скріншотить, записує айпішки (що взагалі то заборонено) і тримає архіви персональних даних. Ілі ето другоє? RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Сарочка - 11-03-2026 09:37 Дапамажіііті! Хулігани зренія лішають сіоністи життю угрожають RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Сарочка - 11-03-2026 09:38 (11-03-2026 06:32, 06:32)1000 чертей Wrote: Ага.. не читает она нас. Все прочитала и в папочку сохранила! « жертва аборта сионизма!» RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Сарочка - 11-03-2026 09:48 «збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ» Хома, зачем ты погрожуєш сіоністким каральним органам вбивством,га? RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Guest - 11-03-2026 10:27 (11-03-2026 09:48, 09:48)Сарочка Wrote: «збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ» цитата неполная, нет главного «збирає на цих людей інфу і потім зливає її в сіоністські каральні органи, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, мені.» чорним по білому камінг-аут : Кукусєг є членкинею сіоністських каральних органів RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - 1000 чертей - 11-03-2026 10:34 А кому она обращается - «Будете свидками»? У неё на форуме никого нет! Кто будет выступать в качестве свидетеля? Ну разве что Пидарасов мамкины х-ноженьки. Так он не выступит - засцыт. Ведь это надо будет прийти на следствие, представится, показать паспорт, дать показания. В которых его сразу же спросят - А вы кем являетесь потерпевшей? И тут мамкин сцыкунетс - Бэ- Мэ- Гэ… и обосцытся…. Поэтому нет нихуя никаких свидкив. RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Guest - 11-03-2026 10:41 Свидками чего блядь? Кончины Бегемота? Так свидки на поминках десять баянов порвут RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - Обрізаний каральний орган - 11-03-2026 11:03 Зараз буду карати |