20-01-2026 07:57, 07:57
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:54
В опаришів який день підряд бомблять сопла.
Добре ж я їх підірвала, прямо в ціль (С) факер кружки воткі.
![[Image: NYRJDKc.png]](https://i.imgur.com/NYRJDKc.png)
По-перше, в мене вже є кому мене любити і турбуватися про мене - я в щасливому шлюбі 20+ років. Це раз.
По-друге, в мене є воздихателі, які при найменшому шансі зробили б their move. Це два. І ні, звісно що це ніякий не Авіатор. Вони знають мене давно і в реальному житті.
А по-третє, якби ці старі інцели хоч трохи розумілися в жінках, то знали б, що увага небажаних чоловіків їм не тільки не потрібна, а реально неприємна і огидна. Тому якби ці опариші раптом почали мене облизувати, я б обригалася.
ПС. Ти давно дивився на себе в зеркало, виродок? Та Стівен Хокінг у порівнянні з тобою - ковбой з реклами Мальборо, бридка стара нікому не потрібна чучундра!
ПС-2. Ваше існування крутиться навколо мого вказівного пальчика, як планети навкруги сонечка. Якби щось зі мною сталось, ви б не знали, що робити з собою, сенс вашого тупого дебільного життя втратився б назавжди.
Я півдня не напишу, то вони вже казяться, а що там сталось. Ви психологічно залежні і емоційно інвестовані в мене, і для вас це - велика проблема.
А ви для мене - просто опариші у вигрібній ямі. Час від час кидаю вам дріжжі, щоб бродило, і хіхікаю з попкорном.
Ось так! (С)
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:54
Цитата: Wednesday від Січень 19, 2026, 17:08 Wrote:І не тільки негарні недолугі underachieving losers, а і ще бездонно тупі. Я до цього часу офігіваю від їх епічного зашквару з темпурою.
Ракоподібних в анус замість щогли?Ну, такоє ...
В опаришів який день підряд бомблять сопла.
Добре ж я їх підірвала, прямо в ціль (С) факер кружки воткі.
![[Image: NYRJDKc.png]](https://i.imgur.com/NYRJDKc.png)
По-перше, в мене вже є кому мене любити і турбуватися про мене - я в щасливому шлюбі 20+ років. Це раз.
По-друге, в мене є воздихателі, які при найменшому шансі зробили б their move. Це два. І ні, звісно що це ніякий не Авіатор. Вони знають мене давно і в реальному житті.
А по-третє, якби ці старі інцели хоч трохи розумілися в жінках, то знали б, що увага небажаних чоловіків їм не тільки не потрібна, а реально неприємна і огидна. Тому якби ці опариші раптом почали мене облизувати, я б обригалася.
ПС. Ти давно дивився на себе в зеркало, виродок? Та Стівен Хокінг у порівнянні з тобою - ковбой з реклами Мальборо, бридка стара нікому не потрібна чучундра!
ПС-2. Ваше існування крутиться навколо мого вказівного пальчика, як планети навкруги сонечка. Якби щось зі мною сталось, ви б не знали, що робити з собою, сенс вашого тупого дебільного життя втратився б назавжди.
Я півдня не напишу, то вони вже казяться, а що там сталось. Ви психологічно залежні і емоційно інвестовані в мене, і для вас це - велика проблема.А ви для мене - просто опариші у вигрібній ямі. Час від час кидаю вам дріжжі, щоб бродило, і хіхікаю з попкорном.
Ось так! (С)

Ну, такоє ...