БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Він поржав, а я така - бінго!
На Рівненщині я в сільських дискотеках не була, а на Волині була. Навчання в унті почалося із трудового десанту в глибинку, де ми працювали на полях та у садах, збираючи буряки та рвучи яблука, тощо. Жили в місцевому садочку і дуже непогано - годували прекрасно, кожен день в борщі велетенські шматки м"яса, а по вечерах так - сільська дискотека. :gigi:

В школі я була (принаймі я себе так уявляла) гидким каченям, а в університеті all of a sudden утьонок Атлант расправіл крилья і я раптом помітила, як до мене різко стали підбивати клинці буквально з перших днів. В нас в основному були дівчата, але було і пару хлопців, і я тихо офігіла, коли я захотіла поїхати додому із того села і один з цих небагатьох хлопців наполіг на тому, щоб ескортувати мене до самісіньких дверей мого дому to make sure I was all right.

Було потім що обговорити з новими подружками! Він дав мені зрозуміти, що не проти зустрічатися, але я м"яко відмовила. Він був симпатичним хлопцем, але трохи притрушеним, як ото медвед. Так що на цьому все і закінчилось.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: Він поржав, а я така - бінго! - by fully accomplished красуня - 05-01-2026 09:24, 09:24
RE: Він поржав, а я така - бінго! - by С—Кольнег—Кольт - 05-01-2026 09:25, 09:25
RE: Він поржав, а я така - бінго! - by Гитлер - 05-01-2026 19:12, 19:12
RE: Він поржав, а я така - бінго! - by Holly molly - 05-01-2026 23:06, 23:06
RE: Він поржав, а я така - бінго! - by Айнане - 05-01-2026 23:16, 23:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)