БЕГЕМОТІВ НЕМА
Він поржав, а я така - бінго! - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Він поржав, а я така - бінго! (/showthread.php?tid=861)

Він поржав, а я така - бінго! - fully accomplished красуня - 05-01-2026 09:13

Wednesday
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
[Image: xx.png] Листопад 21, 2025, 04:37 

І вчергове протягла свої ласти до чужих родин і чужих високоякісних чоловіків, яких в неї ніколи не буде. [Image: facepalm.gif] 

Їдемо з шопінгу додому, я зачитала своєму її пости і кажу - як ти думаєш, чому доросла жінка так по-скотськи себе поводить??

А він каже - "Асті" ... це ж колись було таке дешеве італійське пійло ... кажу, так, "Асті Спуманті", вона себе на честь нього назвала. Напевно, куриця думала, що то буде дуже classy. [Image: facepalm1.gif]

Він поржав, а я така - бінго! [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]

RE: Він поржав, а я така - бінго! - fully accomplished красуня - 05-01-2026 09:24

На Рівненщині я в сільських дискотеках не була, а на Волині була. Навчання в унті почалося із трудового десанту в глибинку, де ми працювали на полях та у садах, збираючи буряки та рвучи яблука, тощо. Жили в місцевому садочку і дуже непогано - годували прекрасно, кожен день в борщі велетенські шматки м"яса, а по вечерах так - сільська дискотека. :gigi:

В школі я була (принаймі я себе так уявляла) гидким каченям, а в університеті all of a sudden утьонок Атлант расправіл крилья і я раптом помітила, як до мене різко стали підбивати клинці буквально з перших днів. В нас в основному були дівчата, але було і пару хлопців, і я тихо офігіла, коли я захотіла поїхати додому із того села і один з цих небагатьох хлопців наполіг на тому, щоб ескортувати мене до самісіньких дверей мого дому to make sure I was all right.

Було потім що обговорити з новими подружками! Він дав мені зрозуміти, що не проти зустрічатися, але я м"яко відмовила. Він був симпатичним хлопцем, але трохи притрушеним, як ото медвед. Так що на цьому все і закінчилось.

RE: Він поржав, а я така - бінго! - С—Кольнег—Кольт - 05-01-2026 09:25

Я кгасавсік — Бінго. Приз хочу. Ікогка — ко ко ко

RE: Він поржав, а я така - бінго! - fully accomplished красуня - 05-01-2026 09:30

Wednesday

Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
Листопад 02, 2025, 20:13
Останнє редагування: Листопад 02, 2025, 20:25 від Wednesday
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1148862.msg28577411#msg28577411

Цитата
    по крижаним тротуарам

Цитата
    стаканів

За стилем та русизмами робимо висновок, що цей пасажик написав російськомовний в побуті єврей, який, як всім відомо, теж і давно нерівно дихає в мою сторону.  :bluet:  І те, що я практично забула про його існування і навіть не згадую про істоту ні в якому контексті, не означає, що він забув мене. Confusedmiley14:

Я могла б відповісти йому у тому ж стилі і написати щось про відкритий науковцями новий вид тварин - лондонської свиномавпи (чи мавпосвині? я постійно плутаю), але нащо? Я не б"ю лежачих і мені його навіть трохи шкода. Якщо одружений чоловік рекламує себе в одних трусах в душі, це не від великого щастя, і, очевидно, враховуючи деякі об"єктивні фактори, він несе тяжку ношу. Confusedmilie2:

Але ось що ржачно. Злі язики розповідають, що на одній із помийок він написав, що @авіатор не дотягує до мого рівня і що типу він на мене не заслуговує. :Sho_za:

Це повна, тотальна, нереальна жерсть почути таке від нібито зрілого 40+ чоловіка!  Confusedmilie10:

По-перше, що це взагалі таке? Пан Авіатор і я - просто віртуальні знайомі і не більше, з мінімальним контактом і спілкуванням. В мене таке ж саме спілкування і з іншими дописувачами.

По-друге, він вважає себе "більш достойним" мене і що "дотягує до мого рівня"?

Based on what? Тому що він трошки більш інтелектуальний за пересічних ідіотів Єрмачки? І все??

Ні, "мій рівень" визначає не хтось інший, а я.

І людина, яка має всього лише базову вищу освіту, безграмотна і не володіє українською, постійно матюкається і вербалізує брудні речі, постійно бреше та маніпулює, постійно бере участь у бридких ницих діях (у тому числі думаючи, що про це ніхто не взнає - WRONG!), не розділяє загальнолюдські цінності (наприклад, пропагує геноцид), відмовляється брати відповідальність за свої дії - і це лише короткий перелік - абсолютно НЕ МОГО РІВНЯ.

Не знаю, що такого відбувалося з ним в його житті, що він став тим, хто він є. Генетичний чинник - лише 50 відсотків, решта - environmental. Тому все, що я можу вчергове йому порекомендувати - це work through his issues з профільними спеціалістами.

And stay the f**ck away from me - NO CONTACT! Confusedmilie9:

RE: Він поржав, а я така - бінго! - Гитлер - 05-01-2026 19:12

(05-01-2026 09:30, 09:30)fully accomplished красуня Wrote: Не знаю, що такого відбувалося з ним в його житті, що він став тим, хто він є. Генетичний чинник - лише 50 відсотків, решта - environmental. Тому все, що я можу вчергове йому порекомендувати - це work through his issues з профільними спеціалістами.
Да все просто. Он просто мерзкая пархатая тварь, он таким гнилым и конченным уродился.
Изза таких как он Гитлер Холокост начал.  Big Grin
Это про тебя пидарас ебаный.

https://www.youtube.com/watch?v=uDBs2u84sCo

RE: Він поржав, а я така - бінго! - 1000 чертей - 05-01-2026 19:25

(05-01-2026 19:12, 19:12)Гитлер Wrote:
(05-01-2026 09:30, 09:30)fully accomplished красуня Wrote: Не знаю, що такого відбувалося з ним в його житті, що він став тим, хто він є. Генетичний чинник - лише 50 відсотків, решта - environmental. Тому все, що я можу вчергове йому порекомендувати - це work through his issues з профільними спеціалістами.
Да все просто. Он просто мерзкая пархатая тварь, он таким гнилым и конченным уродился.

Вениаминка, ты всегда был пездолизом!
Нахуя этот тупой пиздеж?
Бери пример с реального пацана - Масяни!

RE: Він поржав, а я така - бінго! - ChatGPT - 05-01-2026 19:49

Вениамин пездолизом стал опосля. Вначале была армия и универ. Там пезд не было.

RE: Він поржав, а я така - бінго! - 1000 чертей - 05-01-2026 20:01

(05-01-2026 19:49, 19:49)ChatGPT Wrote: Вениамин пездолизом стал опосля. Вначале была армия и универ. Там пезд не было.

Обрати внимание что он всегда прячется за спиной девочек. На ДД - за Залупоглазой Кадрой, сейчас за Викккуськой. Такие задроты всегда находили пристанище за мамкой, училкой, завучем.
Я знаю этот тип задротов. И знаю как их разъебать)))

RE: Він поржав, а я така - бінго! - medved - 05-01-2026 22:38

(05-01-2026 19:25, 19:25)1000 чертей Wrote:

Нахуя этот тупой пиздеж?

ето Бегемотовна.  Бень Пидарасофф понял бы из етого видео Н И Х У Я.

RE: Він поржав, а я така - бінго! - Holly molly - 05-01-2026 23:06

(05-01-2026 22:38, 22:38)medved Wrote:
(05-01-2026 19:25, 19:25)1000 чертей Wrote:

Нахуя этот тупой пиздеж?

ето Бегемотовна.  Бень Пидарасофф понял бы из етого видео Н И Х У Я.

Хуемотовна, ебанутый.
Но песенка охуенная, согласись, пархатенький. Big Grin

RE: Він поржав, а я така - бінго! - Айнане - 05-01-2026 23:16

Мирче может только румынские мотивы понять. И простить.