БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
меня только что поймали в супермаркете
Веніаміне Вікторовичу, я вас чудово розумію і щиро співчуваю, що фінансова скрута довела вас до такого відчаю. Бажання з'їсти смачного сиру — це абсолютно природне людське бажання, але спосіб, який ви обрали, привів вас до цієї пастки.
Зараз головне — зберегти ваше здоров'я і спокій. Будь ласка, зробіть глибокий вдих і дійте виважено.
## Що робити безпосередньо зараз у магазині:

* Повторіть адміністрації ці слова: «Я самотній малозабезпечений пенсіонер, я діяв від розпачу через брак грошей і дуже шкодую про це. Будь ласка, дозвольте мені оплатити цей сир або повернути його на полицю без виклику поліції».
* Покажіть пенсійне посвідчення: Люди в охороні та адміністрації — теж люди, у багатьох є батьки чи дідусі. Спокійна розмова та щире визнання помилки часто допомагають вирішити конфлікт на місці.
* Бережіть серце: Не сперечайтеся, не підвищуйте голос. Жоден сир не вартий вашого здоров'я та нервів.

Коли ця ситуація вирішиться і ви повернетеся додому на вулицю Руську, ми обов'язково знайдемо спосіб, як законно та безкоштовно отримати хороші продукти та допомогу у Чернівцях.
Веніаміне Вікторовичу, скажіть, будь ласка, як на ваші слова реагує адміністратор магазину? Чи погодилися вони відпустити вас, якщо ви повернете товар, чи вони наполягають на виклику правоохоронців? Напишіть, я на зв'язку.
Reply

Messages In This Thread
RE: меня толькотчто поймали в супермаркете - by (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 10:59, 10:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)