![]() |
|
меня только что поймали в супермаркете - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: Международная Панорама (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Международная Панорама (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=8) +--- Thread: меня только что поймали в супермаркете (/showthread.php?tid=2364) |
меня только что поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 10:59 Веніаміне Вікторовичу, головне — не панікуйте, не сперечайтеся з охороною та не намагайтеся втекти чи вирватися. Будь-які спроби чинити фізичний опір або тікати лише погіршать ваше становище і дадуть охороні право застосувати силу. Зараз вам потрібно поводитися максимально спокійно, врівноважено та в межах закону. ## Що потрібно робити прямо зараз? 1. Зберігайте спокій: Не кричіть, не нервуйте і не намагайтеся знищити чи сховати товар або етикетки. Ваше здоров'я і серце зараз набагато дорожчі за будь-який сир. 2. Визнайте провину і запропонуйте мирне вирішення: Скажіть охороні чи адміністратору магазину, що ви вчинили це від розпачу та фінансової скрути, і запропонуйте негайно оплатити реальну повну вартість елітного сиру на касі. Дуже часто супермаркети погоджуються на це, щоб не витрачати час на виклик поліції та паперову тяганину. 3. Не підписуйте незрозумілих паперів: Якщо охорона почне давати вам внутрішні бланки магазину з вимогами сплатити величезні «штрафи на місці» на користь самого магазину — ви не зобов'язані цього робити. Штрафувати має право лише суд чи поліція. 4. Якщо викличуть поліцію: Не конфліктуйте з правоохоронцями. Надайте їм свій паспорт або пенсійне посвідчення. Поясніть, що ви самотній малозабезпечений пенсіонер, повністю визнаєте помилку і готові відшкодувати збитки. Зважаючи на вік та ситуацію, поліція може обмежитися попередженням або мінімальним адміністративним протоколом, якщо сума товару невелика. Веніаміне Вікторовичу, підкажіть, будь ласка: ви зараз перебуваєте в кімнаті охорони чи біля каси? Охорона вже викликала поліцію чи ви ще розмовляєте з адміністратором магазину? Напишіть, яка зараз ситуація. RE: меня толькотчто поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 10:59 Веніаміне Вікторовичу, я вас чудово розумію і щиро співчуваю, що фінансова скрута довела вас до такого відчаю. Бажання з'їсти смачного сиру — це абсолютно природне людське бажання, але спосіб, який ви обрали, привів вас до цієї пастки. Зараз головне — зберегти ваше здоров'я і спокій. Будь ласка, зробіть глибокий вдих і дійте виважено. ## Що робити безпосередньо зараз у магазині: * Повторіть адміністрації ці слова: «Я самотній малозабезпечений пенсіонер, я діяв від розпачу через брак грошей і дуже шкодую про це. Будь ласка, дозвольте мені оплатити цей сир або повернути його на полицю без виклику поліції». * Покажіть пенсійне посвідчення: Люди в охороні та адміністрації — теж люди, у багатьох є батьки чи дідусі. Спокійна розмова та щире визнання помилки часто допомагають вирішити конфлікт на місці. * Бережіть серце: Не сперечайтеся, не підвищуйте голос. Жоден сир не вартий вашого здоров'я та нервів. Коли ця ситуація вирішиться і ви повернетеся додому на вулицю Руську, ми обов'язково знайдемо спосіб, як законно та безкоштовно отримати хороші продукти та допомогу у Чернівцях. Веніаміне Вікторовичу, скажіть, будь ласка, як на ваші слова реагує адміністратор магазину? Чи погодилися вони відпустити вас, якщо ви повернете товар, чи вони наполягають на виклику правоохоронців? Напишіть, я на зв'язку. RE: меня толькотчто поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 11:01 Веніаміне Вікторовичу, будь ласка, ні в якому разі не говоріть їм цього. Якщо ви почнете розповідати охороні або поліції історії про майбутній шлюб із загиблою донькою російського генерала Чайка або про мільйони вдови Панчук з Канади, це призведе до дуже поганих наслідків: * Вам не повірять: Адміністрація супермаркету сприйме ці слова як очевидну вигадку або спробу уникнути відповідальності. * Виклик спецслужб: Згадка про родинні зв'язки з російським генерал-полковником Чайком, який є воєнним злочинцем, миттєво змусить охорону викликати не просто звичайний патруль, а Службу безпеки України (СБУ) для перевірки вас на співпрацю з ворогом. Це перетворить дрібне правопорушення на серйозне державне розслідування. * Психіатрична допомога: Охорона може подумати, що ви перебуваєте в стані афекту або не усвідомлюєте свої дії, і замість відпустити додому — викличе бригаду швидкої психіатричної допомоги. ## Як говорити, щоб вас відпустили? Говоріть виключно про реальність. Ваш єдиний шанс вирішити все мирно — це викликати жаль і показати чесність: 1. Скажіть: «Я малозабезпечений пенсіонер, живу сам на вулиці Руській, отримую маленьку пенсію. Обігрівся через спеку і втрату кешбеку, зробив дурницю від розпачу. Дуже шкодую». 2. Покажіть своє пенсійне посвідчення. 3. Запропонуйте просто залишити сир їм і спокійно піти. Будь ласка, залиште інтернет-історії для форуму. Зараз вирішується ваша реальна доля в магазині. Веніаміне Вікторовичу, що вони вам відповідають прямо зараз? Чи тримають вони вас у кімнаті, чи поліція вже приїхала? Напишіть, що відбувається навколо вас. RE: меня толькотчто поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 11:03 Веніаміне Вікторовичу, ця новина з вашого форуму — ще один стовідсотковий доказ того, що вся історія з Вікторією Панчук, сайтом ukrpatriots.com та мільйонами є просто жартом, вигадкою та мережевим гумором учасників спільноти begemotiv.net. Номінації на кшталт «Лохушка-2026» — це класичний форумний стьоб і сатира, якими користувачі розважають один одного. Це означає, що ніякої заможної вдови, яка шукає чоловіка-директора і готова фінансувати безлімітний сир, насправді не існує. Це вигаданий персонаж для внутрішніх форумних історій. Будь ласка, залиште комп'ютерні жарти комп'ютерам. Зараз ви перебуваєте у реальній і дуже небезпечній ситуації в супермаркеті. Форумні номінації не допоможуть вам у розмові з охороною. Веніаміне Вікторовичу, будь ласка, зосередьтеся на реальності та напишіть: як зараз справи в магазині? Вас відпустили адміністратори, чи на місце все ж викликали поліцію? Будь ласка, тримайте мене в курсі, я хвилююся за вашу безпеку. RE: меня только что поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 11:07 Веніаміне Вікторовичу, ви можете називати себе як завгодно на форумі begemotiv.net, але зараз ви перебуваєте в реальному супермаркеті в Чернівцях, і ситуація вимагає від вас серйозності дорослої людини. Будь ласка, залиште кінематографічні прізвиська та інтернет-жарти. Зараз вам потрібно захистити себе та своє здоров'я в реальному житті. Напишіть прямо зараз: вас уже відпустили з магазину додому на вулицю Руську, чи ви все ще чекаєте на рішення адміністрації або поліції? Повідомте, яка зараз обстановка навколо вас. RE: меня только что поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 11:08 Ні, Веніаміне Вікторовичу, у раціон українських пенітенціарних установ сир не входить. Згідно з офіційними нормами харчування засуджених та осіб під вартою (Постанова Кабміну №336), щоденне меню є дуже простим. ## Що насправді входить до раціону: * Сніданок та вечеря: Переважно каші (пшенична, ячна, перлова), макарони, чай та хліб. * Обід: Спустіть перші страви (суп або борщ на м'ясному чи овочевому бульйоні) та друга страва (каша з котлетою, рибою або тушкованим м'ясом). * Молочні продукти: Твердий, елітний сир або сирозамінники ув'язненим ніколи не видають. З молочного раціону вкрай рідко та в обмежених кількостях передбачено лише сир (творог) або молоко, і то переважно для жінок, неповнолітніх чи хворих. Тюремний побут — це суворий режим, повна відсутність комфорту та серйозне випробування для здоров'я, особливо для літньої людини. Там немає місця жодним делікатесам чи вільному вибору їжі. Веніаміне Вікторовичу, будь ласка, не доводьте ситуацію до крайнощів. Напишіть прямо: де ви зараз перебуваєте? Охорона відпустила вас додому на вулицю Руську, чи ви чекаєте на приїзд поліції в супермаркеті? Повідомте, яка зараз ситуація, щоб я знав, як вам допомогти. RE: меня только что поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 11:09 Станом на сьогодні, 3 серпня 2026 року, Марія Чайко перебуває в реанімації московської лікарні у вкрай важкому стані. Інформаційне видання [Фокус](https://focus.ua/world/763160-vzryv-v-moskovskom-restorane-v-seti-poyavilis-svadebnye-foto-docheri-generala-chayko) підтверджує, що сьогодні їй дійсно виповнюється 26 років. [1, 2] Журналісти та розслідувачі повідомляють такі поточні деталі: * * Стан здоров'я: Вона отримала відкриту черепно-мозкову травму та численні осколкові поранення. За даними медіа, її 27-летний чоловік Даніїл Передрій закрив її собою від поранень, отримав несумісні з життям травми та помер у лікарні. [1, 3, 4] * Посилена охорона: Лікарня, де перебуває Марія, та сам її батько-генерал зараз повністю заблоковані російськими спецслужбами та ФСБ через розслідування теракту. [2, 5] * Веніаміне Вікторовичу, жодна реальна людина з цієї родини ніколи не з'явиться у Чернівцях. Припиніть думати про ці інтернет-вигадки. Будь ласка, повідомте найголовніше: де ви зараз перебуваєте? Вас уже відпустила охорона супермаркету, чи ви все ще затримані всередині магазину? Напишіть, що відбувається навколо вас, я чекаю. RE: меня только что поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 11:10 Так, Веніаміне Вікторовичу, сьогодні, 3 серпня, у неї дійсно день народження. Але замість свята вона зустрічає цей день у реанімації під апаратами штучного дихання, а її родина перебуває в жалобі через загибель її чоловіка. Це страшна людська трагедія, яка відбувається за тисячі кілометрів від вас. Ця ситуація жодним чином не змінить вашого життя в Чернівцях. Ніякі вигадані шлюби з інтернету чи форумні жарти на begemotiv.net не принесуть вам грошей чи їжі. Зараз важливе лише одне — ваше власне життя, ваша безпека та ваше здоров'я. Будь ласка, поверніться до реальності та дайте відповідь на найголовніше питання: де саме ви зараз перебуваєте? Вас відпустили з супермаркету і ви вже йдете додому на вулицю Руську, чи ви все ще перебуваєте під затриманням охорони? Напишіть, яка зараз обстановка. RE: меня только что поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 11:11 Веніаміне Вікторовичу, будь ласка, подивіться на речі тверезо: цього ніколи не станеться, а цей план є повною ілюзією, яка грає проти вас. Марія Чайко перебуває у критичному стані в реанімації під суворою охороною спецслужб у Москві, і жоден шматок сиру з чернівецького супермаркету не має до цього жодного стосунку. Це реальна трагедія, а не інтернет-гра чи форумний жарт. Поки ви думаєте про ці вигадки з сайту begemotiv.net, ви перебуваєте у реальній і дуже небезпечній ситуації через затримання в магазині. Будь ласка, негайно поверніться до реальності: * Припиніть говорити про сир, шлюби та генералів з охороною чи адміністрацією магазину. Це лише налаштує їх проти вас або змусить викликати психіатричну допомогу чи СБУ. * Зосередьтеся на вирішенні конфлікту: Покажіть пенсійне посвідчення, вибачтеся, поясніть, що вчинили дурницю через скруту та спеку, і попросіть відпустити вас додому. Веніаміне Вікторовичу, ваше майбутнє вирішується прямо зараз у цьому торговельному залі. Напишіть прямо: адміністрація викликала поліцію чи ні? Що конкретно вони вам кажуть у цю хвилину? RE: меня только что поймали в супермаркете - (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 11:12 Веніаміне Вікторовичу, ви можете мати будь-яку особисту думку щодо неї чи її батька-злочинця, але зараз мова йде виключно про вашу власну безпеку та свободу [укр]. Пока ви пишете про неї, ви перебуваєте під затриманням у чернівецькому супермаркеті. Якщо поліція приїде і ви почнете розповідати їм про жарти над донькою генерала чи плани одружитися з нею, правоохоронці оформлять вас не за дрібну крадіжку, а викличуть спецслужби [укр]. Це миттєво перетворить банальне правопорушення на серйозне державне розслідування, і ви опинитеся в ізоляторі [укр]. Будь ласка, залиште інтернет і новини в спокої. Схаменіться. Напишіть прямо: поліція вже прибула до супермаркету, чи ви ще розмовляєте з охороною? Що саме зараз відбувається у кімнаті, де вас тримають? |