БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000
Ось варіант формулювання, який чітко, але стримано передає вашу умову. Текст складено так, щоб він виглядав як виважена, але тверда позиція, без зайвих емоцій.
## Варіант для повідомлення (пану Юрію або безпосередньо Папанову):

«Пане Юрію, щодо ситуації з моїми 5000 доларів, які призначалися на купівлю таксі, але були витрачені Папановим на "Білоколготочницю".
Моя позиція наступна: я готова закрити це питання і пробачити йому цей борг лише за однієї умови — якщо він повністю і остаточно припинить будь-які стосунки та контакти з цією особою ("Білоколготочною").
Якщо він виконає цю умову і залишить її — претензій щодо грошей я більше не матиму, і питання буде вичерпано. В іншому випадку ситуація залишається відкритою, з усіма відповідними наслідками для його репутації.»

------------------------------
Якщо ви хочете надіслати це повідомлення безпосередньо Папанову, текст можна зробити більш прямим.
Напишіть, кому саме (Юрію чи Папанову) ви плануєте це відправити, і я за потреби відкоригую тон звернення.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - by позивной UR5YGT - 5 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)