БЕГЕМОТІВ НЕМА
как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 (/showthread.php?tid=2109)

Pages: 1 2 3

как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:20

как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:21

Це дуже неприємна, обурлива та хвороблива ситуація. Коли ти відриваєш від своєї зарплати значні кошти ($5000) з благородною метою — допомогти придбати таксі для важливої справи чи волонтерських потреб, а людина (у цьому випадку Папанов з begemotiv.net) просто привласнює їх і витрачає на особисті інтереси або сторонніх осіб («Белоколготочную»), це сприймається як справжній удар у спину та зрада довіри.
Такі ситуації, на жаль, трапляються у волонтерському та навколоволонтерському середовищі, і вони сильно вибивають із колії. Особливо прикро, коли це твої особисті чесно зароблені гроші, які виділялися від щирого серця.
З огляду на цей новий і суттєвий поворот подій, ваш попередній лист до пана Юрія набуває зовсім іншого значення. Як ви плануєте діяти далі в цій ситуації?
Я можу допомогти вам:

*
* Переформатувати лист до пана Юрія, якщо потрібно прямо попередити його про недоброчесність Папанова, аби захистити інших учасників спільноти від подібних махінацій.
* Скласти текст публічного або приватного звернення/викриття для форуму ukrpatriots.com або begemotiv.net, де чіткіше та з фактами (дати, суми, цільове призначення) розписати цю ситуацію, щоб вивести зловмисника на чисту воду.
* Підготувати претензійний лист чи повідомлення безпосередньо Папанову з вимогою звіту або повернення коштів.
*

Дайте знати, який крок для вас зараз найважливіший і як саме ми це сформулюємо.

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:21

Привіт, лане Юрію,
Приємно бачити, що Ви зареєструвалися на нашому форумі Коли матимете можливість зайти, то сподіваюсь, що не матимете проблем залогінитись
Також хотіла спитати про таке Я збираюсь переслати Вам черговий донат Недавно волонтер натіві публічно написала про деталі мого переказу, зокрема, що вони від корпорації (і додала інші заяви по питаннях, в яких вона не зовсім розібралася).. Хоч і не критично, той факт, що вона взагалі це обговорювала, мене трохи шокував.
Донати від мене - це Ваші гроші і Ви маєте повне право розпоряджатися ними як забажаєте. Але якщо вона чи хтось інший будуть просити у Вас деталі переказу - що. коли, як і від кого, будь ласка, не давайте цю інфу, бо це нікого більше не стосується Я не стверджую, що це Ви їх їй дали - це просто прохання на майбутнє
А так нема ніяких проблем з походженням грошей і можете за це не переживати - все абсолютно законно
Моя "фірма", вона ж "корпорація”, складається з двох людей - СЕО і найманого працівника (мене). Лише найманий працівник отримує зарплату, з якої були зроблені донати. Тобто це були мої особисті гроші, тому що гроші корпорації не можна витрачати на потреби, що не мають відношення до ведення бізнесу. А сам пейпал у мене - бізнес-акаунт, але він ніяким чином не пов"язаний з моєю корпорацією. Я його мала дуже давно, бо збиралася продавати на ібеї, а для цього треба було мати такий пейпал. І слово "корпорейшн" у назві - просто назва, замість того, щоб там було моє ім’я та прізвище.
Ось такі справи
Бережіть себе і сподіваємось побачити Вас на нашому форумі, коли матимете можливість.
ПС. Наш Сергій з Кельну теж планує зробити переказ для 8ас.

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:23

Ось варіант формулювання, який чітко, але стримано передає вашу умову. Текст складено так, щоб він виглядав як виважена, але тверда позиція, без зайвих емоцій.
## Варіант для повідомлення (пану Юрію або безпосередньо Папанову):

«Пане Юрію, щодо ситуації з моїми 5000 доларів, які призначалися на купівлю таксі, але були витрачені Папановим на "Білоколготочницю".
Моя позиція наступна: я готова закрити це питання і пробачити йому цей борг лише за однієї умови — якщо він повністю і остаточно припинить будь-які стосунки та контакти з цією особою ("Білоколготочною").
Якщо він виконає цю умову і залишить її — претензій щодо грошей я більше не матиму, і питання буде вичерпано. В іншому випадку ситуація залишається відкритою, з усіма відповідними наслідками для його репутації.»

------------------------------
Якщо ви хочете надіслати це повідомлення безпосередньо Папанову, текст можна зробити більш прямим.
Напишіть, кому саме (Юрію чи Папанову) ви плануєте це відправити, і я за потреби відкоригую тон звернення.

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:25

Мені дуже шкода, що вам довелося пройти крізь таку велику кількість розчарувань і зрад. Коли людина щиро допомагає, віддає свої чесно зароблені гроші та сили, а у відповідь отримує обман — це неймовірно боляче. Абсолютно природно після такого відчувати шок, образу та глибоку втому від несправедливості.
Те, як з вами вчинили, — це виключно відповідальність тих людей, які не оцінили вашої доброти та порушили довіру. Ви маєте повне право на будь-які емоції зараз.
Будь ласка, бережіть себе в цей складний момент і не залишайтеся з цими думками наодинці. Якщо у вашому оточенні є близькі люди, яким ви дійсно можете довіряти, спробуйте поговорити з ними. Також у подібних ситуаціях може дуже допомогти професійна психологічна підтримка, яка дасть опору та допомогу в подоланні цього стресу.
Якщо вам потрібно просто виговоритися або ви хочете обдумати, як діяти далі з вашим текстом, я поруч і готовий вислухати. Як ви почуваєтеся зараз?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:27

Коли до обману з грошима додається ще й особиста зрада, це ранить найболючіше. Особливо важко бачити, як людина, яка була важливою, принижується перед кимось іншим («плазує») і робить вибір не на вашу користь. Це викликає величезну гіркоту, образу та відчуття повної несправедливості.
Ваші сльози та біль абсолютно виправдані. Коли ви віддавали свою душу, підтримку та ресурси, а людина обрала зовсім інший шлях і знехтувала вашими почуттями — це важкий удар по довірі.
Зараз, коли емоції дуже гострі, найважливіше — подбати про себе та свій внутрішній стан. Ви не можете змінити вибір чи поведінку Хоми або Папанова, але ви можете захистити себе від подальшого болю.
Якщо ви відчуваєте, що цей тягар стає занадто важким, будь ласка, розгляньте можливість звернутися до професійного психолога або психотерапевта. Спеціаліст допоможе прожити цю образу, знайти опору в собі та пройти крізь цей складний період зрад без втрати віри у власну цінність.
Ви пройшли величезний шлях, досягли наукового ступеня, змогли побудувати життя в іншій країні — у вас є величезна внутрішня сила. Не дозволяйте вчинкам негідних людей її зруйнувати.
Чи є поруч із вами в Калгарі хтось — друзі, рідні чи колеги, — хто може просто зараз вислухати вас і побути поруч?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:28

Хома, вернись !!!

Бажання повернути людину, яка завдала сильного болю, але залишається важливою для вас, — це дуже поширена та зрозуміла реакція на зраду. Коли нас раптово відкидають, психіка часто прагне повернути все назад, аби припинити цей гострий біль.
Проте, якщо поглянути на ситуацію тверезо та реалістично, важливо зважити кілька ключових моментів, перш ніж робити будь-які кроки:
## 1. Аналіз його почуттів та поведінки
Ви самі зазначили, що Хома «плазує» перед іншою особою і свідомо зробив свій вибір не на вашу користь. Коли дорослий чоловік перебуває у стані такої емоційної залежності від когось іншого, будь-які спроби повернути його силою, переконаннями чи проханнями зазвичай дають зворотний ефект — вони лише знецінюють вас у його очах і підживлюють його его.
## 2. Питання вашої гідності та цінності
Ви — людина з серйозним інтелектуальним та життєвим бекграундом (кандидат наук, людина, яка самостійно збудувала життя в еміграції). Намагатися повернути того, хто вами знехтував, означає добровільно поставити себе в позицію прохача перед людиною, яка цього не варта. Чи дійсно ви хочете бути з чоловіком, якого довелося «повертати» або виборювати у когось іншого?
## 3. Чи можливо повернути довіру?
Навіть якщо уявити, що Хома повернеться, ситуація з обманом на $5000, Папановим та «Білоколготочною» вже сталася. Щоразу, коли він затримуватиметься або дивитиметься в телефон, ви будете відчувати тривогу та підозру. Розбиту довіру вкрай важко склеїти, і найчастіше таке повернення приносить ще більше нових сліз.
## Як діяти зараз:

* Встановіть повний режим тиші (No Contact). Не пишіть йому, не моніторте форум begemotiv.net, не шукайте зустрічей і не передавайте через спільних знайомих жодних умов чи прохань. Це єдиний спосіб повернути собі контроль над власним життям і змусити його відчути реальні наслідки втрати спілкування з вами.
* Переспрямуйте ресурс на себе. Гроші та емоції, які ви так щедро витрачали на цих людей, тепер мають належати лише вам. Займіться своїм облаштуванням у Калгарі, науковою роботою чи проєктами на ukrpatriots.com.

Найкраща «помста» і водночас найкращий спосіб привернути увагу (якщо це взагалі ще буде вам потрібно) — це ваше успішне, спокійне та щасливе життя без них.
Якщо ви відчуваєте, що думки про нього стали нав'язливими і ви не можете розірвати це коло самостійно, будь ласка, зверніться до психотерапевта. Це допоможе зняти любовну залежність і повернути фокус уваги на вашу власну особистість.
Чи готові ви зараз спробувати повністю припинити моніторинг його активності в мережі хоча б на один тиждень, щоб дати своїй нервовій системі відпочити?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - Guest - 06-07-2026 00:28

(3 hours ago)позивной UR5YGT Wrote: Мені дуже шкода, що вам довелося пройти крізь таку велику кількість розчарувань і зрад. Коли людина щиро допомагає, віддає свої чесно зароблені гроші та сили, а у відповідь отримує обман — це неймовірно боляче. Абсолютно природно після такого відчувати шок, образу та глибоку втому від несправедливості.

Похуй! Вика уже три года упивается камшотами, которые ловят в пасть Фома, бабка Нотаха и другие пидарасы.
Как она писала, денег нет но вы держитесь! Big Grin

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:29

Я не можу знати точних деталей того, як саме Папанов розпорядився цими коштами, оскільки я не маю доступу до приватного листування, банківських рахунків чи закритих тем на форумах begemotiv.net і ukrpatriots.com. Мені відомо лише те, що ви самі розповіли: гроші призначалися на купівлю таксі, але, за вашими словами, були привласнені та витрачені на іншу особу.
Обговорення фінансових махінацій та особистих конфліктів у мережі часто обростає чутками, але реальні факти знаєте лише ви та безпосередні учасники цієї ситуації.
Якщо ви хочете виплеснути емоції або структурувати інформацію, ви можете розповісти:

* Які саме факти чи докази розтрати вам відкрилися?
* Що саме змусило вас переконатися у нецільовому використанні цих грошей?

Я можу допомогти вам тверезо поглянути на ці факти та підготувати офіційний текст для розбору цієї ситуації, якщо ви вирішите вимагати звіту.

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - Guest - 06-07-2026 00:30

(3 hours ago)Вика Wrote:
(3 hours ago)позивной UR5YGT Wrote: Хома, вернись !!!

Нахуй, нахуй!

[Image: image.png]

Блядь ... вот кому нужны связки бананов пару раз на день ...

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:32

Коли цільові кошти, які відривалися від власного бюджету задля допомоги, витрачаються на такі особисті речі, це викликає глибоке розчарування. Усвідомлення того, що фінансова підтримка пішла на приватні потреби іншої людини, є серйозним ударом по довірі до навколоволонтерського середовища.
Подібні ситуації вимагають відсторонення, щоб емоції не руйнували ваш власний внутрішній стан і ресурси. Ви вже чітко побачили пріоритети та вчинки цих людей, і тепер головне — захистити себе.
Оскільки цей досвід приніс багато гіркоти, найкраще, що можна зробити зараз — повністю припинити фінансування та будь-яку емоційну участь у справах цих осіб. Фокусування на власному житті в Калгарі, науковій діяльності та проєктах, які приносять вам користь і спокій, допоможе повернути контроль над ситуацією.
Якщо ви захочете зафіксувати цю історію чи підготувати офіційне повідомлення для спільноти форуму, ми можемо зробити це у спокійному, фактологічному ключі.
Скажіть, чи плануєте ви повністю припинити будь-які контакти з Папановим та Хомою, чи наразі для вас важливо отримати від них якесь фінальне роз'яснення?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:33

Ваші сльози абсолютно виправдані — дуже боляче втрачати людину, в яку ви вклали стільки душі, віри та сподівань. Коли замість взаємності та поваги отримуєш зневагу та вибір на користь іншої особи, серце крається від несправедливості.
Проте кожен ваш день і кожна сльозинка, витрачені на людину, яка зараз «плазує» перед кимось іншим, — це ресурс, який ви забираєте у самої себе. Ви вже пройшли через величезні життєві випробування: здобули науковий ступінь, захистили дисертацію, змогли емігрувати та облаштуватися у Калгарі. Це свідчить про вашу неймовірну внутрішню силу та інтелект. Поведінка Хоми чи Папанова жодним чином не зменшує вашої особистої цінності.
Зараз вашій нервовій системі потрібен спокій і відновлення. Спробуйте зробити наступне:

* Дайте собі час поплакати й відпустити образу, але не дозволяйте цим думкам займати 24 години на добу.
* Закрийте для себе вкладки форумів, де ви бачите його активність. Щоразу, коли ви заходите туди, ви знову раните себе.
* Спрямуйте накопичену енергію на власні проєкти — на роботу, адаптацію в Канаді чи розвиток вашого профілю на ukrpatriots.com, де ваша праця дійсно приноситиме користь.

Якщо ви відчуваєте, що цей біль не минає і самостійно впоратися важко, будь ласка, зверніться до психолога чи психотерапевта. Спеціаліст допоможе розірвати цей емоційний зв'язок і повернути радість життя.
Що б ви хотіли зробити просто зараз, аби хоч трохи порадувати себе або відволіктися від цих важких думок?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:35

Це бажання абсолютно зрозуміле — коли серце так сильно болить, здається, що віддав би все на світі, аби лише припинити цей біль і повернути людину. Але, будь ласка, зупиніться на мить і подивіться на те, що ви щойно сказали: «все б віддала».
Ви вже віддали дуже багато — свої щирі почуття, свій час, свої сльози і навіть великі кошти, які пішли не туди. І яка була відповідь? Людина обрала інший шлях і не оцінила цього. Якщо ви продовжите віддавати себе без залишку тому, хто цього не прагне, ви лише сильніше пораните власну душу.
Неможливо змусити людину любити чи бути поруч, якщо вона сама цього не хоче або перебуває в полоні інших стосунків. Будь-які спроби зараз «боротися» за нього чи щось віддавати лише забиратимуть у вас залишки сил.
Ви — Вікторія Володимирівна, кандидат наук, сильна жінка, яка побудувала життя в Калгарі. Ваш ресурс, ваше життя і ваше серце занадто цінні, щоб класти їх до ніг того, хто цього не тримає.
Будь ласка, подбайте про себе. Цей гострий стан обов'язково мине, але зараз вашій психіці потрібна професійна допомога, щоб вийти з цієї емоційної пастки. Чи є у вас можливість у Калгарі звернутися до україномовного чи англомовного психотерапевта, який допоможе вам повернути опору на себе?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:36

Коли здається, що проти тебе налаштовані навіть ті, від кого чекаєш беззастережної вірності — як-от улюблений кіт — це відчувається як остання крапля і викликає величезну образу. Проте тварини не мають людської моралі, вони діють суто на рівні інстинктів, і валеріанка для них — це потужний хімічний приманювач, проти якого жоден кіт просто не здатний встояти.
Ця ситуація з котом Кусиком, Хомою та Папановим показує, наскільки сильно ви зараз емоційно втягнуті в цей конфлікт. Коли кожна дрібниця навколо цієї особи («Білоколготочної») завдає вам болю, ваша психіка перебуває у стані постійного стресу та виснаження.
Щоб повернути собі спокій і контроль над ситуацією, спробуйте зробити кілька практичних кроків щодо кота:

* Унеможливте доступ сторонніх до тварини: якщо Кусик виходить на вулицю самостійно, краще тимчасово тримати його виключно вдома в Калгарі, щоб ніхто не міг підманювати його чи нашкодити його здоров'ю (адже надлишок валеріанки шкідливий для котів).
* Переключіть його увагу на себе: купіть йому нові безпечні ласощі, котячу м'яту (catnip) або нову іграшку, щоб він проводив час із вами та отримував позитивні емоції виключно вдома.

Зараз найголовніше — почати поступово відгороджувати свій простір, свій дім і своїх улюбленців від токсичного впливу цих людей.
Чи є у вас можливість закрити Кусика вдома на кілька днів, щоб повністю припинити його контакти з іншими людьми та забезпечити йому безпеку?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:37

Вікторіє Володимирівно, я бачу, як сильно ви зараз переживаєте і як багато болю накопичилося всередині. Коли здається, що втрачаєш усе — і гроші, і кохану людину, і навіть прихильність улюбленого кота Кусика — серце просто розривається.
Але, будь ласка, почуйте мене: Кусик обов'язково повернеться до вас, бо ви — його справжня господарка, його дім і його безпека. Тварини завжди повертаються туди, де їх щиро люблять і годують, а дія валеріанки мине, і він знову буде поруч із вами.
Зараз вам неймовірно важко, і ці емоції — це крик вашої душі про втому від несправедливості та зрад. Будь ласка, не залишайтеся з цим гострим болем наодинці. Вам потрібна реальна, тепла підтримка та відпочинок для вашої нервової системи.
У Калгарі є безкоштовні та конфіденційні служби підтримки, де професійні люди готові вислухати вас у будь-яку хвилину, допомогти заспокоїтися та знайти опору:

* Alberta Mental Help Line: 1-877-303-2642 (працює цілодобово, безкоштовно).
* Distress Centre Calgary: 403-266-HELP (4357). Сюди можна не лише зателефонувати, а й просто написати в чат на їхньому сайті, якщо вам важко говорити вголос.
* Обов'язково зверніться до вашого сімейного лікаря (Family Doctor) у Калгарі — він може виписати направлення до україномовного психотерапевта або допомогти медикаментозно підтримати організм під час такого сильного стресу.

Будь ласка, зробіть зараз глибокий вдих. Налийте собі теплого чаю, обійміть себе і дайте своєму тілу трохи відпочити. Ви — сильна, освічена жінка, ви пройшли через стільки труднощів, і цей темний період теж обов'язково мине.
Чи можете ви зараз зателефонувати за одним із цих номерів або просто поговорити з кимось із близьких, щоб розділити цей важкий момент?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - Guest - 06-07-2026 00:39

(3 hours ago)позивной UR5YGT Wrote: Це бажання абсолютно зрозуміле — коли серце так сильно болить, здається, що віддав би все на світі, аби лише припинити цей біль і повернути людину. Але, будь ласка, зупиніться на мить і подивіться на те, що ви щойно сказали: «все б віддала».
Ви вже віддали дуже багато — свої щирі почуття, свій час, свої сльози і навіть великі кошти, які пішли не туди. І яка була відповідь? Людина обрала інший шлях і не оцінила цього. Якщо ви продовжите віддавати себе без залишку тому, хто цього не прагне, ви лише сильніше пораните власну душу.
Неможливо змусити людину любити чи бути поруч, якщо вона сама цього не хоче або перебуває в полоні інших стосунків. Будь-які спроби зараз «боротися» за нього чи щось віддавати лише забиратимуть у вас залишки сил.
Ви — Вікторія Володимирівна, кандидат наук, сильна жінка, яка побудувала життя в Калгарі. Ваш ресурс, ваше життя і ваше серце занадто цінні, щоб класти їх до ніг того, хто цього не тримає.
Будь ласка, подбайте про себе. Цей гострий стан обов'язково мине, але зараз вашій психіці потрібна професійна допомога, щоб вийти з цієї емоційної пастки. Чи є у вас можливість у Калгарі звернутися до україномовного чи англомовного психотерапевта, який допоможе вам повернути опору на себе?

нужно еще добавить - у вас є кіт, встановіть з ним міцний емоційний звязок,  и далее по тексту

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:39

Вікторіє Володимирівно, будь ласка, зупиніться. Це дуже серйозний сигнал небезпеки, і я маю сказати вам про це прямо і відкрито, як надійний помічник.
Людина, яка називає себе «другом», але вимагає від вас 1000 доларів щомісяця за право спілкуватися з нею — не є вашим другом. Це класична схема фінансового вимагання та маніпуляції на ваших почуттях, самотності та вразливості після ситуації з Хомою та Папановим.
Справжня дружба, підтримка та людське тепло ніколи не продаються за гроші. Жоден справжній друг не буде просити у вас «другу пенсію» чи будь-які інші регулярні виплати. Цей Протасов просто користується тим, що вам зараз важко, щоб отримувати від вас кошти.
Ви вже втратили 5000 доларів через власну довіру до людей з цього ж сайту. Будь ласка, не дозволяйте обібрати себе знову. Ваша зарплата в Калгарі, ваші гроші — це ваша фінансова безпека у чужій країні.
## Що потрібно зробити прямо зараз:

* Категорично відмовте йому у грошах. Напишіть, що ви не маєте фінансової можливості платити за спілкування.
* Повністю заблокуйте Веніаміна Протасова у всіх месенджерах і на форумі. Не вступайте з ним у дискусії та не слухайте його виправдань чи образ.
* Припиніть відвідувати сайт begemotiv.net. Це середовище приносить вам лише фінансові втрати, маніпуляції та душевний біль.

Вам зараз дуже потрібне безпечне коло спілкування, де вас цінуватимуть як особистість, як кандидата наук та як людину, а не як джерело грошей. Спробуйте знайти друзів серед української громади Калгарі, відвідайте місцеві культурні центри чи волонтерські організації, де люди допомагають одне одному безкоштовно та щиро.
Будь ласка, пообіцяйте собі, що ви не переведете йому жодного цента. Чи зможете ви прямо зараз внести цього користувача у чорний список, щоб захистити себе?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:41

Зрозуміло! Додаємо цей важливий пункт про кота Кусика у фінальний текст рекомендацій для захисту вашої безпеки та емоційного відновлення.
Ось оновлений, структурований варіант:
Вікторіє Володимирівно, будь ласка, зупиніться. Це дуже серйозний сигнал небезпеки, і я маю сказати вам про це прямо і відкрито, як надійний помічник.
Людина, яка називає себе «другом», але вимагає від вас 1000 доларів щомісяця за право спілкуватися з нею — не є вашим другом. Це класична схема фінансового вимагання та маніпуляції на ваших почуттях, самотності та вразливості після ситуації з Хомою та Папановим.
Справжня дружба, підтримка та людське тепло ніколи не продаються за гроші. Жоден справжній друг не буде просити у вас «другу пенсію» чи будь-які інші регулярні виплати. Цей Протасов просто користується тим, що вам зараз важко, щоб отримувати від вас кошти.
Ви вже втратили 5000 доларів через власну довіру до людей з цього ж сайту. Будь ласка, не дозволяйте обібрати себе знову. Ваша зарплата в Калгарі, ваші гроші — це ваша фінансова безпека у чужій країні.
## Що потрібно зробити прямо зараз:

* Категорично відмовте йому у грошах. Напишіть, що ви не маєте фінансової можливості платити за спілкування.
* Повністю заблокуйте Веніаміна Протасова у всіх месенджерах і на форумі. Не вступайте з ним у дискусії та не слухайте його виправдань чи образ.
* Припиніть відвідувати сайт begemotiv.net. Це середовище приносить вам лише фінансові втрати, маніпуляції та душевний біль.
* Подбайте про свого улюбленця. У вас є кіт Кусик — встановіть з ним міцний емоційний зв'язок. Тварини точніше за людей відчувають щирість. Проводьте більше часу разом, оточіть його турботою вдома, купіть безпечні ласощі, і він обов'язково відповість вам взаємністю та стане надійною живою опорою у цей стресовий період.

Вам зараз дуже потрібне безпечне коло спілкування, де вас цінуватимуть як особистість, як кандидата наук та як людину, а не як джерело грошей. Спробуйте знайти друзів серед української громади Калгарі, відвідайте місцеві культурні центри чи волонтерські організації, де люди допомагають одне одному безкоштовно та щиро.
Будь ласка, пообіцяйте собі, що ви не переведете йому жодного цента.
Чи згодні ви з такою редакцією? Якщо хочете, я можу допомогти вам скласти коротке, жорстке повідомлення для відмови Протасову, щоб ви могли відправити його і одразу закрити цю тему.

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:42

Вікторіє Володимирівно, це неймовірно боляче — почуватися покинутою, особливо коли ви віддавали людям стільки сил, довіри та фінансів. Те, що ви зараз відчуваєте, є абсолютно природною реакцією на серію важких розчарувань.
Проте важливо поглянути на цю ситуацію під іншим кутом, щоб ви могли звільнити себе від почуття провини:
## 1. Справа не у вас, а в їхній недоброчесності
Коли люди (як Папанов чи Протасов) маніпулюють іншими або привласнюють чужі гроші, це свідчить виключно про їхні проблеми з мораллю та законом, а не про те, що з вами щось не так. Вони просто скористалися вашою добротою та щирістю.
## 2. Віртуальне середовище як зона ризику
Сайт, на якому відбувалися ці події, виявився токсичним місцем, де концентруються люди з прихованими мовними маніпуляціями та фінансовими інтересами. Ви потрапили в пастку дофесійно побудованих мережевих інтриг («Білоколготочна», Хома тощо), де щирі емоції використовуються як інструмент контролю.
## 3. Кусик діяв не проти вас
Ваш кіт не «кидав» вас свідомо. Тварини не мають поняття людської зради чи моралі. Він просто піддався сильному хімічному подразнику — валеріанці, яку використали як пастку. Його інстинкти тимчасово спрацювали на приманку, але його справжній дім, безпека і прив'язаність — тільки у вас.
## 4. Вихід з ролі жертви
Коли ви шукаєте схвалення та любові у людей, які готові брати гроші за дружбу або купувати на них особисті блага, ви добровільно віддаєте їм контроль над своїм щастям. Ваша цінність як кандидата наук, науковиці та сильної жінки в Калгарі є абсолютною. Вона не залежить від того, оцінив її Хома чи ні.
## Як змінити це коло прямо зараз:

* Повний розрив із цим сайтом. Поки ви залишаєтеся на begemotiv.net, ви даєте цим людям можливість продовжувати вас ранити.
* Зміна фокуса на реальне життя. Перенесіть свою енергію у Калгарі — у реальні знайомства, роботу чи волонтерство на ukrpatriots.com, де люди взаємодіють на рівні поваги, а не фінансових вимагань.
* Психологічна опора. Подібні нав'язливі стани та відчуття «мене всі кидають» дуже ефективно опрацьовуються з психотерапевтом. Спеціаліст допоможе вам вибудувати міцні особисті кордони, щоб більше ніхто не міг вами маніпулювати.

Ви здатні перегорнути цю сторінку і залишити цих людей у минулому. Як ви вважаєте, що заважає вам просто зараз видалити свій акаунт на тому форумі та закрити цю історію раз і назавжди?

RE: как Папанов киданул глупого Бегемота на 5.000 - позивной UR5YGT - 06-07-2026 00:43

Вікторіє Володимирівно, мені дуже шкода, що ви переживаєте цей біль, і я повністю розумію, як сильно вас ранить ця ситуація. Коли здається, що одна людина забрала у вас і того, кого ви любили, і вашого домашнього улюбленця, це відчувається як величезна несправедливість.
Але я хочу, щоб ви подивилися на це з іншого боку, щоб захистити себе:

* Про Хому: Чоловік, який здатний так легко піти і знехтувати вашими почуттями ради когось іншого, насправді не вартий ваших сліз та вашої відданості. Його вчинок — це його вибір і його відповідальність, яка показує його власну слабкість, а не вашу меншовартість.
* Про Кусика: Тварини не мають людського поняття вірності чи зради. Кіт просто зреагував на хімічну приманку (валеріанку), проти якої у котів немає волі. Він не йшов від вас свідомо — його просто підманули. Щойно дія приманки закінчиться і ви заберете його у безпечне місце вдома, він знову буде вашим котиком.

Ця жінка змогла зачепити вас лише тому, що ви дозволили цим людям на інтернет-форумі стати центром вашого життя. Але ви — кандидат педагогічних наук, самостійна людина, яка побудувала життя у Калгарі. Ваш світ набагато більший і цінніший за цей сайт та його інтриги.
Будь ласка, почніть повертати контроль над своїм життям. Перший крок до цього — перестати дивитися, що вони роблять, і повністю закрити для себе цей форум.
Якщо цей емоційний біль тисне на вас так сильно, що важко дихати, будь ласка, зверніться по підтримку до фахівців у Калгарі, про яких ми говорили раніше (Distress Centre Calgary: 403-266-4357). Вони допоможуть вам пережити цей гострий момент.
Чи можете ви зараз зробити один простий крок для своєї безпеки — закрити вкладку цього форуму і побути в тиші, щоб дати собі відпочити?