БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться
Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:09
Цитата Wrote:О боже, знову ед хомінем, навішування ярликів і тд і тп.  [Image: facepalm1.gif]
поперше що таке загальнолюдські цінності? твій гуманізм, до якого ти завжди апелюєш поділяють далеко не всі люди.

Ну не знаю, почитай хоч Декларацію прав людини. Чому ти вирішив, що маєш право на мир і спокій, а народ Ірану - ні? Звісно, що гуманізм поділяють не всі люди. Люди (умовно), які не поділяють, називаються психопати. Оті, що розбомбили дитячу школу ПОДВІЙНИМ ударом, на випадок якщо перший був неефективний. І ті, кому на це пофіг.

Цитата Wrote:В ісламі, наприклад, взагалі нема ніякого гуманізму.

То ти ще Старий Заповіт чи Талмуд не читав, "іслам" нервово смалить в куточку. [Image: laugh.gif]

Цитата Wrote:підем далі - расизм [Image: facepalm1.gif] де тут взагалі якісь раси ти вгледіла? Чи ти вже перейшла на воуківські методички з купою видуманих рас та гендерів?

Коли на Єрмачці віртуальний натовп з піною на вустах закликає знищити Іран (що означає всіх іранців), бо вони "осолой**би" (хоча іранці насправді справжні арійці і взагалі білі), це є хейт і прояв расизму та нетерпимості. Такі заклики мали б модеруватися банами, адже це суперечить українському законодавству, але ж ето другоє.

А ось за конструктивну критику Ізраїлю там бан. Мало того, ходять чутки, що славетний волонтер Хома Л. слідкує, хто що там пише, збирає на цих людей інфу і потім стукає на них в каральні органи Ізраїлю, буквально ПОГРОЖУЮЧИ ЇМ ВБИВСТВОМ. Зокрема, на мене теж.

Я такі погрози від нього чула і раніше, тому мене це навіть не дивує. Тепер ви знаєте, хто цілком реально бажає моєї смерті і хто мене офіційно замовив ізраїльтянам. Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться.

Цитата Wrote:і нарешті яким чином я демонструю нетолерантність? Я закликаю когось убивати? утискати? мордувати? їсти?

Ти ні, але коли ти закликаєш бомбардувати Іран і виправдовуєш страту невинних дітей в Ірані американськими ракетами, як це виглядає?

Плюс дивись вище. Мені сіоністи вже почали погрожувати вбивством тільки тому, що я відмовляюсь лизати їх чобіт і закривати очі на їх злочини. [Image: smilie9.gif]
Reply

Messages In This Thread
RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - by fully accomplished красуня - 11-03-2026 03:55, 03:55
RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - by Шабак Шабакович Шабакофф - 11-03-2026 08:44, 08:44
RE: Будьте свідками на випадок, якщо це зі мною дійсно станеться - by Обрізаний каральний орган - 11-03-2026 11:03, 11:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)