БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Він поржав, а я така - бінго!
Wednesday
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
[Image: xx.png] Листопад 21, 2025, 04:37 

І вчергове протягла свої ласти до чужих родин і чужих високоякісних чоловіків, яких в неї ніколи не буде. [Image: facepalm.gif] 

Їдемо з шопінгу додому, я зачитала своєму її пости і кажу - як ти думаєш, чому доросла жінка так по-скотськи себе поводить??

А він каже - "Асті" ... це ж колись було таке дешеве італійське пійло ... кажу, так, "Асті Спуманті", вона себе на честь нього назвала. Напевно, куриця думала, що то буде дуже classy. [Image: facepalm1.gif]

Він поржав, а я така - бінго! [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]
Reply
На Рівненщині я в сільських дискотеках не була, а на Волині була. Навчання в унті почалося із трудового десанту в глибинку, де ми працювали на полях та у садах, збираючи буряки та рвучи яблука, тощо. Жили в місцевому садочку і дуже непогано - годували прекрасно, кожен день в борщі велетенські шматки м"яса, а по вечерах так - сільська дискотека. :gigi:

В школі я була (принаймі я себе так уявляла) гидким каченям, а в університеті all of a sudden утьонок Атлант расправіл крилья і я раптом помітила, як до мене різко стали підбивати клинці буквально з перших днів. В нас в основному були дівчата, але було і пару хлопців, і я тихо офігіла, коли я захотіла поїхати додому із того села і один з цих небагатьох хлопців наполіг на тому, щоб ескортувати мене до самісіньких дверей мого дому to make sure I was all right.

Було потім що обговорити з новими подружками! Він дав мені зрозуміти, що не проти зустрічатися, але я м"яко відмовила. Він був симпатичним хлопцем, але трохи притрушеним, як ото медвед. Так що на цьому все і закінчилось.
Reply
Я кгасавсік — Бінго. Приз хочу. Ікогка — ко ко ко
Reply
Wednesday

Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
Листопад 02, 2025, 20:13
Останнє редагування: Листопад 02, 2025, 20:25 від Wednesday
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28577411

Цитата
    по крижаним тротуарам

Цитата
    стаканів

За стилем та русизмами робимо висновок, що цей пасажик написав російськомовний в побуті єврей, який, як всім відомо, теж і давно нерівно дихає в мою сторону.  :bluet:  І те, що я практично забула про його існування і навіть не згадую про істоту ні в якому контексті, не означає, що він забув мене. Confusedmiley14:

Я могла б відповісти йому у тому ж стилі і написати щось про відкритий науковцями новий вид тварин - лондонської свиномавпи (чи мавпосвині? я постійно плутаю), але нащо? Я не б"ю лежачих і мені його навіть трохи шкода. Якщо одружений чоловік рекламує себе в одних трусах в душі, це не від великого щастя, і, очевидно, враховуючи деякі об"єктивні фактори, він несе тяжку ношу. Confusedmilie2:

Але ось що ржачно. Злі язики розповідають, що на одній із помийок він написав, що @авіатор не дотягує до мого рівня і що типу він на мене не заслуговує. :Sho_za:

Це повна, тотальна, нереальна жерсть почути таке від нібито зрілого 40+ чоловіка!  Confusedmilie10:

По-перше, що це взагалі таке? Пан Авіатор і я - просто віртуальні знайомі і не більше, з мінімальним контактом і спілкуванням. В мене таке ж саме спілкування і з іншими дописувачами.

По-друге, він вважає себе "більш достойним" мене і що "дотягує до мого рівня"?

Based on what? Тому що він трошки більш інтелектуальний за пересічних ідіотів Єрмачки? І все??

Ні, "мій рівень" визначає не хтось інший, а я.

І людина, яка має всього лише базову вищу освіту, безграмотна і не володіє українською, постійно матюкається і вербалізує брудні речі, постійно бреше та маніпулює, постійно бере участь у бридких ницих діях (у тому числі думаючи, що про це ніхто не взнає - WRONG!), не розділяє загальнолюдські цінності (наприклад, пропагує геноцид), відмовляється брати відповідальність за свої дії - і це лише короткий перелік - абсолютно НЕ МОГО РІВНЯ.

Не знаю, що такого відбувалося з ним в його житті, що він став тим, хто він є. Генетичний чинник - лише 50 відсотків, решта - environmental. Тому все, що я можу вчергове йому порекомендувати - це work through his issues з профільними спеціалістами.

And stay the f**ck away from me - NO CONTACT! Confusedmilie9:
Reply
(05-01-2026 09:30, 09:30)fully accomplished красуня Wrote: Не знаю, що такого відбувалося з ним в його житті, що він став тим, хто він є. Генетичний чинник - лише 50 відсотків, решта - environmental. Тому все, що я можу вчергове йому порекомендувати - це work through his issues з профільними спеціалістами.
Да все просто. Он просто мерзкая пархатая тварь, он таким гнилым и конченным уродился.
Изза таких как он Гитлер Холокост начал.  Big Grin
Это про тебя пидарас ебаный.

https://www.youtube.com/watch?v=uDBs2u84sCo
Reply
(05-01-2026 19:12, 19:12)Гитлер Wrote:
(05-01-2026 09:30, 09:30)fully accomplished красуня Wrote: Не знаю, що такого відбувалося з ним в його житті, що він став тим, хто він є. Генетичний чинник - лише 50 відсотків, решта - environmental. Тому все, що я можу вчергове йому порекомендувати - це work through his issues з профільними спеціалістами.
Да все просто. Он просто мерзкая пархатая тварь, он таким гнилым и конченным уродился.

Вениаминка, ты всегда был пездолизом!
Нахуя этот тупой пиздеж?
Бери пример с реального пацана - Масяни!
Reply
Вениамин пездолизом стал опосля. Вначале была армия и универ. Там пезд не было.
Reply
(05-01-2026 19:49, 19:49)ChatGPT Wrote: Вениамин пездолизом стал опосля. Вначале была армия и универ. Там пезд не было.

Обрати внимание что он всегда прячется за спиной девочек. На ДД - за Залупоглазой Кадрой, сейчас за Викккуськой. Такие задроты всегда находили пристанище за мамкой, училкой, завучем.
Я знаю этот тип задротов. И знаю как их разъебать)))
Reply
(05-01-2026 19:25, 19:25)1000 чертей Wrote:

Нахуя этот тупой пиздеж?

ето Бегемотовна.  Бень Пидарасофф понял бы из етого видео Н И Х У Я.
Reply
(05-01-2026 22:38, 22:38)medved Wrote:
(05-01-2026 19:25, 19:25)1000 чертей Wrote:

Нахуя этот тупой пиздеж?

ето Бегемотовна.  Бень Пидарасофф понял бы из етого видео Н И Х У Я.

Хуемотовна, ебанутый.
Но песенка охуенная, согласись, пархатенький. Big Grin
Reply
Мирче может только румынские мотивы понять. И простить.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)