БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026
15-07-2026

БАБКА УБИЛА СЕБЯ. АЛЬЯНС ПОБЕДИЛ.
Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026

Сьогодні мені прийшло декілька погроз, деякі включають погрози фізичної розправи і погрози не тільки мені особисто, а і моїй родині. Мені сказали, що якщо я продовжуватиму тут дописувати, то їх виконають.
Це переходить будь-які червоні лінії і є кримінальним за своєю природою.
Хто зробив ці погрози? В мене нема ніякого сумніву, що це та ж сама група людей, яка займалася організованим булінгом на огидній помийці Z (включаючи обговорення, як довести мене до самогубства) і просто зараз продовжує це на мінімум двох форумах при повному ігнорі модераторів.
Ця сама група людей, яка вже три роки переслідує мене та інших. Деякі члени якої поширювали і продовжують поширювати мою приватну інформацію, які неодноразово погрожували моїй дитині, обіцяючи викласти адресу її школи, а також мою адресу. Продовжували і продовжують поширювати брудні плітки про мене як особу.
Відповідні authorities порадили мені to fully disengage. Це означає, що я більше не буду дописувати на власному форумі, який я створила і у який я вклала багато зусиль. На який мала багато планів і який планувала розвивати.
Щодо мене, то вважайте, що мої хейтери перемогли і нарешті змогли заткнути мені чорного палестинського  рота.
Інанна вчергове померла, а чи відродиться вона коли-небудь в іншому місці, we shall see.

Пам"ятаєте цей пост? Це було три роки назад.

На жаль, за цей час нічого не змінилось і в мій бік продовжують надходити нові погрози вбивства, розправи та шкоди мені і моїй родині.

Я працюю з відповідними authorities і вони наполегливо порекомендували мені закрити цей ресурс, який за фактом є червоною ганчіркою для групи психічно хворих булі, які здійснюють ці погрози.

Хоча для мене це непросте рішення, я вирішила прийняти цю рекомендацію. Моя родина мене підтримала.

Після того, як активні користувачі прочитають цей допис, форум буде переведений у режим ремонту, а потім демонтований на протязі 24 годин.

Це не означає, що форум зникне назавжди. Я не відкидаю можливості його відновлення, якщо щось зміниться у кращу сторону
Reply
Вот ведь тупой выблядок!
Даже текст ее не способен осознать.
Медвед с его дурацкими жалобами даже не был упомянут кроме как вскользь.
Полиция Калгари порекомендовала закрыть сайт изза булинга и угроз убийства Бздарьком.
А это криминал.
Reply
(10 hours ago)Філіппінське Капловухе Мауглі Wrote: 15-07-2026

БАБКА УБИЛА СЕБЯ. АЛЬЯНС ПОБЕДИЛ.

На самом деле Вика убила Альянс. Она то всплывет рано или поздно в каком то новом месте а вы не будете про это знать. Big Grin
А вы без ее сайта как говно в проруби
Хе хе хе
Reply
отправится в кутузку по двум статьям:
- лжесвидетельство
- антисеметизм
- заклики до бонбардування киева та козина

Маугли здадут в Детдом
Reply
(10 hours ago)Guest Wrote: Вот ведь тупой выблядок!
Даже текст ее не способен осознать.
Медвед с его дурацкими жалобами даже не был упомянут кроме как вскользь.
Полиция Калгари порекомендовала закрыть сайт изза булинга и угроз убийства Бздарьком.
А это криминал.

Удивляюсь как еще никто не накатал жалобу в киберполицию. Теперь после случая с военными к таким угрозам будуть присматриваться тщательнее.
Мразь Бздаррек может и не откупиться.
Reply
єбать Big Grin гдє жє тєпєрь кормітся інваліду?
тєм болєє, что сєгодня was filed report to МВС , ДБР, ПФ und НАБУ

Повідомлення стосується вчинення кримінального правопорушення приватною особою, а саме — шахрайства з державними коштами та використання підроблених документів для незаконного отримання статусу ліквідатора ЧАЕС (ст. 190, ст. 358 КК України).
Громадянин Протасов Веніамін Вікторович, який проживає в м. Чернівці , ІПН 2389112992, +380504343203, паспорт КР 122511 ВІД 08 10 1996 виданий П М ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 УКРАЇНА, Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018,
неправомірно отримує державні виплати, пенсійні надбавки та пільги. Ця особа використовує завідомо підроблене посвідчення ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС.
У період ліквідації наслідків катастрофи (1986–1990 роки) вказана особа насправді не перебувала у зоні відчуження та не брала участі у відповідних роботах. Факт залучення до ліквідації було сфальсифіковано шляхом підробки документів та архівних довідок.
У 1983-1985 роках включно до 30 грудня 1985 року Протасов Веніамін Вікторович проходив строкову військову службу на території сучасної так званої російської "федерації".
В липні 1986 року поступив на навчання в Чернівецький Національний Університет, де навчався до 1992 року.
З квітня 1988 року по лютий 1991 року працював на заводі УВМ в місті Орел, російська "федерація".
З квітня 1997 року по лютий 2005 року працював у відділі атоматизації Пенсійного фонду в місті Чернівці.
Де, очевидно, в змові зі спільниками, в тому числі з інших державних органів сфальсифікував дані про участь в ліквідації аварії на ЧАЕС.
Точну дату підробки документів встановити важко, злочин є триваючим, незаконне отримання виплат відбувається по теперішній час, тому дата злочину вказана як дата подачі цієї заяви.
Прошу провести перевірку вказаних фактів, надіслати запити до Галузевого державного архіву Міноборони/ДСНС для верифікації статусу особи, скасувати незаконні виплати та передати матеріали до органів досудового розслідування
Reply
(10 hours ago)Guest Wrote: отправится в кутузку по двум статьям:
- лжесвидетельство
- антисеметизм
- заклики до бонбардування киева та козина

Маугли здадут в Детдом

Поржал.
Скорее тебе с Бздарьком прилетит дрон в ебало
А медведу опухоль в анальный проход. Big Grin
Reply
Мирче приготовиться

Повідомлення стосується вчинення кримінального правопорушення приватною особою, а саме — шахрайства з державними коштами та використання підроблених документів для незаконного отримання статусу ліквідатора ЧАЕС (ст. 190, ст. 358 КК України).

Громадянин Протасов Веніамін Вікторович, який проживає в м. Чернівці , ІПН 2389112992, +380504343203, паспорт КР 122511 ВІД 08 10 1996 виданий П М ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 УКРАЇНА, Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018,
неправомірно отримує державні виплати, пенсійні надбавки та пільги. Ця особа використовує завідомо підроблене посвідчення ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС.

У період ліквідації наслідків катастрофи (1986–1990 роки) вказана особа насправді не перебувала у зоні відчуження та не брала участі у відповідних роботах. Факт залучення до ліквідації було сфальсифіковано шляхом підробки документів та архівних довідок.
У 1983-1985 роках включно до 30 грудня 1985 року Протасов Веніамін Вікторович проходив строкову військову службу на території сучасної так званої російської "федерації".
В липні 1986 року поступив на навчання в Чернівецький Національний Університет, де навчався до 1992 року.
З квітня 1988 року по лютий 1991 року працював на заводі УВМ в місті Орел, російська "федерація".
З квітня 1997 року по лютий 2005 року працював у відділі атоматизації Пенсійного фонду в місті Чернівці.
Де, очевидно, в змові зі спільниками, в тому числі з інших державних органів сфальсифікував дані про участь в ліквідації аварії на ЧАЕС.
Точну дату підробки документів встановити важко, злочин є триваючим, незаконне отримання виплат відбувається по теперішній час, тому дата злочину вказана як дата подачі цієї заяви.
Прошу провести перевірку вказаних фактів, надіслати запити до Галузевого державного архіву Міноборони/ДСНС для верифікації статусу особи, скасувати незаконні виплати та передати матеріали до органів досудового розслідування.
Reply
а репетиторство без уплаты налогов?
а промысловый лов и консервация рыб?
Reply
Будет такой же пшик как и с Серегой.
Пиздивое ебанутое одинокое чудовище
Нехуй чем заняться как анонимки катать.
А ты часом не задумывался про самоубийство
Все равно ты нахуй никому не нужен.
Reply
одмин, активуй ник Цезий-137
Reply
(10 hours ago)Guest Wrote: а волонтерство без уплаты налогов?

Бабка Нотаха ебабельная, это другое.
Reply
Вполне ебабельна, даже Ефремович-Помидор подтвердит
Reply
(10 hours ago)Guest Wrote: а репетиторство без уплаты налогов?
а промысловый лов и консервация рыб?

Пепел Клааса   сома Герасима Прокофьича стучит в моё сердце наших сердцах
Reply
терерь, суко, Пенсогрыз вдвойне замотивирован полакомится Мортышкой
Reply
(10 hours ago)Guest Wrote: Будет такой же пшик как и с Серегой.

Он пиздел, что на фупе его знают. Надо у Четко Патриотки Алисы с цужека спросить, она с ним по кустам Гидропарка таскалась.
Знает его ФИО.
Вот ведь выблядок, как его к вате и кацапкам то тянет. 
Алиска, Плоскодонка, Нотаха, список на лицо как камшот на могилку.
Не удивительно, что выблядок украинок как Вика на нюх не переносит 
И пытается уничтожить.
Reply
бабка жадной оказалось,
могла бы финальный ПРЫЗ разыграть на реновацию таксо
Reply
(10 hours ago)Guest Wrote: Будет такой же пшик как и с Серегой.

Мирча, да не бзди ты так, пару лет на химии в Черкассах даже полезны для здоровья - дисциплина, распорядок дня, утренняя зарядка, вечером чтение писем и просмотр программы Время, глядишь и инвалидность сама по себе отвалится, сплошные бенефиты короче говоря
Reply
Reply
бобаххЬ!
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)