![]() |
|
Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 (/showthread.php?tid=2217) Pages:
1
2
|
Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Філіппінське Капловухе Мауглі - 14-07-2026 00:05 15-07-2026 БАБКА УБИЛА СЕБЯ. АЛЬЯНС ПОБЕДИЛ. Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 Сьогодні мені прийшло декілька погроз, деякі включають погрози фізичної розправи і погрози не тільки мені особисто, а і моїй родині. Мені сказали, що якщо я продовжуватиму тут дописувати, то їх виконають. Це переходить будь-які червоні лінії і є кримінальним за своєю природою. Хто зробив ці погрози? В мене нема ніякого сумніву, що це та ж сама група людей, яка займалася організованим булінгом на огидній помийці Z (включаючи обговорення, як довести мене до самогубства) і просто зараз продовжує це на мінімум двох форумах при повному ігнорі модераторів. Ця сама група людей, яка вже три роки переслідує мене та інших. Деякі члени якої поширювали і продовжують поширювати мою приватну інформацію, які неодноразово погрожували моїй дитині, обіцяючи викласти адресу її школи, а також мою адресу. Продовжували і продовжують поширювати брудні плітки про мене як особу. Відповідні authorities порадили мені to fully disengage. Це означає, що я більше не буду дописувати на власному форумі, який я створила і у який я вклала багато зусиль. На який мала багато планів і який планувала розвивати. Щодо мене, то вважайте, що мої хейтери перемогли і нарешті змогли заткнути мені чорного палестинського рота. Інанна вчергове померла, а чи відродиться вона коли-небудь в іншому місці, we shall see. Пам"ятаєте цей пост? Це було три роки назад. На жаль, за цей час нічого не змінилось і в мій бік продовжують надходити нові погрози вбивства, розправи та шкоди мені і моїй родині. Я працюю з відповідними authorities і вони наполегливо порекомендували мені закрити цей ресурс, який за фактом є червоною ганчіркою для групи психічно хворих булі, які здійснюють ці погрози. Хоча для мене це непросте рішення, я вирішила прийняти цю рекомендацію. Моя родина мене підтримала. Після того, як активні користувачі прочитають цей допис, форум буде переведений у режим ремонту, а потім демонтований на протязі 24 годин. Це не означає, що форум зникне назавжди. Я не відкидаю можливості його відновлення, якщо щось зміниться у кращу сторону RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:08 Вот ведь тупой выблядок! Даже текст ее не способен осознать. Медвед с его дурацкими жалобами даже не был упомянут кроме как вскользь. Полиция Калгари порекомендовала закрыть сайт изза булинга и угроз убийства Бздарьком. А это криминал. RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:11 (6 hours ago)Філіппінське Капловухе Мауглі Wrote: 15-07-2026 На самом деле Вика убила Альянс. Она то всплывет рано или поздно в каком то новом месте а вы не будете про это знать. ![]() А вы без ее сайта как говно в проруби Хе хе хе RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:11 отправится в кутузку по двум статьям: - лжесвидетельство - антисеметизм - заклики до бонбардування киева та козина Маугли здадут в Детдом RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:15 (6 hours ago)Guest Wrote: Вот ведь тупой выблядок! Удивляюсь как еще никто не накатал жалобу в киберполицию. Теперь после случая с военными к таким угрозам будуть присматриваться тщательнее. Мразь Бздаррек может и не откупиться. RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:16 єбать Big Grin гдє жє тєпєрь кормітся інваліду? тєм болєє, что сєгодня was filed report to МВС , ДБР, ПФ und НАБУ Повідомлення стосується вчинення кримінального правопорушення приватною особою, а саме — шахрайства з державними коштами та використання підроблених документів для незаконного отримання статусу ліквідатора ЧАЕС (ст. 190, ст. 358 КК України). Громадянин Протасов Веніамін Вікторович, який проживає в м. Чернівці , ІПН 2389112992, +380504343203, паспорт КР 122511 ВІД 08 10 1996 виданий П М ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 УКРАЇНА, Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018, неправомірно отримує державні виплати, пенсійні надбавки та пільги. Ця особа використовує завідомо підроблене посвідчення ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС. У період ліквідації наслідків катастрофи (1986–1990 роки) вказана особа насправді не перебувала у зоні відчуження та не брала участі у відповідних роботах. Факт залучення до ліквідації було сфальсифіковано шляхом підробки документів та архівних довідок. У 1983-1985 роках включно до 30 грудня 1985 року Протасов Веніамін Вікторович проходив строкову військову службу на території сучасної так званої російської "федерації". В липні 1986 року поступив на навчання в Чернівецький Національний Університет, де навчався до 1992 року. З квітня 1988 року по лютий 1991 року працював на заводі УВМ в місті Орел, російська "федерація". З квітня 1997 року по лютий 2005 року працював у відділі атоматизації Пенсійного фонду в місті Чернівці. Де, очевидно, в змові зі спільниками, в тому числі з інших державних органів сфальсифікував дані про участь в ліквідації аварії на ЧАЕС. Точну дату підробки документів встановити важко, злочин є триваючим, незаконне отримання виплат відбувається по теперішній час, тому дата злочину вказана як дата подачі цієї заяви. Прошу провести перевірку вказаних фактів, надіслати запити до Галузевого державного архіву Міноборони/ДСНС для верифікації статусу особи, скасувати незаконні виплати та передати матеріали до органів досудового розслідування RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:17 (6 hours ago)Guest Wrote: отправится в кутузку по двум статьям: Поржал. Скорее тебе с Бздарьком прилетит дрон в ебало А медведу опухоль в анальный проход.
RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Pyromancer - 14-07-2026 00:18 Мирче приготовиться Повідомлення стосується вчинення кримінального правопорушення приватною особою, а саме — шахрайства з державними коштами та використання підроблених документів для незаконного отримання статусу ліквідатора ЧАЕС (ст. 190, ст. 358 КК України). Громадянин Протасов Веніамін Вікторович, який проживає в м. Чернівці , ІПН 2389112992, +380504343203, паспорт КР 122511 ВІД 08 10 1996 виданий П М ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 УКРАЇНА, Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018, неправомірно отримує державні виплати, пенсійні надбавки та пільги. Ця особа використовує завідомо підроблене посвідчення ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС. У період ліквідації наслідків катастрофи (1986–1990 роки) вказана особа насправді не перебувала у зоні відчуження та не брала участі у відповідних роботах. Факт залучення до ліквідації було сфальсифіковано шляхом підробки документів та архівних довідок. У 1983-1985 роках включно до 30 грудня 1985 року Протасов Веніамін Вікторович проходив строкову військову службу на території сучасної так званої російської "федерації". В липні 1986 року поступив на навчання в Чернівецький Національний Університет, де навчався до 1992 року. З квітня 1988 року по лютий 1991 року працював на заводі УВМ в місті Орел, російська "федерація". З квітня 1997 року по лютий 2005 року працював у відділі атоматизації Пенсійного фонду в місті Чернівці. Де, очевидно, в змові зі спільниками, в тому числі з інших державних органів сфальсифікував дані про участь в ліквідації аварії на ЧАЕС. Точну дату підробки документів встановити важко, злочин є триваючим, незаконне отримання виплат відбувається по теперішній час, тому дата злочину вказана як дата подачі цієї заяви. Прошу провести перевірку вказаних фактів, надіслати запити до Галузевого державного архіву Міноборони/ДСНС для верифікації статусу особи, скасувати незаконні виплати та передати матеріали до органів досудового розслідування. RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:19 а репетиторство без уплаты налогов? а промысловый лов и консервация рыб? RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:20 Будет такой же пшик как и с Серегой. Пиздивое ебанутое одинокое чудовище Нехуй чем заняться как анонимки катать. А ты часом не задумывался про самоубийство Все равно ты нахуй никому не нужен. RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:21 одмин, активуй ник Цезий-137 RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:21 (6 hours ago)Guest Wrote: а волонтерство без уплаты налогов? Бабка Нотаха ебабельная, это другое. RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:22 Вполне ебабельна, даже Ефремович-Помидор подтвердит RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Pyromancer - 14-07-2026 00:22 (6 hours ago)Guest Wrote: а репетиторство без уплаты налогов? Пепел Клааса сома Герасима Прокофьича стучит в моё сердце наших сердцах RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:24 терерь, суко, Пенсогрыз вдвойне замотивирован полакомится Мортышкой RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:24 (6 hours ago)Guest Wrote: Будет такой же пшик как и с Серегой. Он пиздел, что на фупе его знают. Надо у Четко Патриотки Алисы с цужека спросить, она с ним по кустам Гидропарка таскалась. Знает его ФИО. Вот ведь выблядок, как его к вате и кацапкам то тянет. Алиска, Плоскодонка, Нотаха, список на лицо как камшот на могилку. Не удивительно, что выблядок украинок как Вика на нюх не переносит И пытается уничтожить. RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:26 бабка жадной оказалось, могла бы финальный ПРЫЗ разыграть на реновацию таксо RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Pyromancer - 14-07-2026 00:27 (6 hours ago)Guest Wrote: Будет такой же пшик как и с Серегой. Мирча, да не бзди ты так, пару лет на химии в Черкассах даже полезны для здоровья - дисциплина, распорядок дня, утренняя зарядка, вечером чтение писем и просмотр программы Время, глядишь и инвалидность сама по себе отвалится, сплошные бенефиты короче говоря RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Непереможний Альянс - 14-07-2026 00:35 RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Непереможний Альянс - 14-07-2026 00:39 бобаххЬ! |