БЕГЕМОТІВ НЕМА
Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 (/showthread.php?tid=2217)

Pages: 1 2

Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Філіппінське Капловухе Мауглі - 14-07-2026 00:05

15-07-2026

БАБКА УБИЛА СЕБЯ. АЛЬЯНС ПОБЕДИЛ.
Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026

Сьогодні мені прийшло декілька погроз, деякі включають погрози фізичної розправи і погрози не тільки мені особисто, а і моїй родині. Мені сказали, що якщо я продовжуватиму тут дописувати, то їх виконають.
Це переходить будь-які червоні лінії і є кримінальним за своєю природою.
Хто зробив ці погрози? В мене нема ніякого сумніву, що це та ж сама група людей, яка займалася організованим булінгом на огидній помийці Z (включаючи обговорення, як довести мене до самогубства) і просто зараз продовжує це на мінімум двох форумах при повному ігнорі модераторів.
Ця сама група людей, яка вже три роки переслідує мене та інших. Деякі члени якої поширювали і продовжують поширювати мою приватну інформацію, які неодноразово погрожували моїй дитині, обіцяючи викласти адресу її школи, а також мою адресу. Продовжували і продовжують поширювати брудні плітки про мене як особу.
Відповідні authorities порадили мені to fully disengage. Це означає, що я більше не буду дописувати на власному форумі, який я створила і у який я вклала багато зусиль. На який мала багато планів і який планувала розвивати.
Щодо мене, то вважайте, що мої хейтери перемогли і нарешті змогли заткнути мені чорного палестинського  рота.
Інанна вчергове померла, а чи відродиться вона коли-небудь в іншому місці, we shall see.

Пам"ятаєте цей пост? Це було три роки назад.

На жаль, за цей час нічого не змінилось і в мій бік продовжують надходити нові погрози вбивства, розправи та шкоди мені і моїй родині.

Я працюю з відповідними authorities і вони наполегливо порекомендували мені закрити цей ресурс, який за фактом є червоною ганчіркою для групи психічно хворих булі, які здійснюють ці погрози.

Хоча для мене це непросте рішення, я вирішила прийняти цю рекомендацію. Моя родина мене підтримала.

Після того, як активні користувачі прочитають цей допис, форум буде переведений у режим ремонту, а потім демонтований на протязі 24 годин.

Це не означає, що форум зникне назавжди. Я не відкидаю можливості його відновлення, якщо щось зміниться у кращу сторону

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:08

Вот ведь тупой выблядок!
Даже текст ее не способен осознать.
Медвед с его дурацкими жалобами даже не был упомянут кроме как вскользь.
Полиция Калгари порекомендовала закрыть сайт изза булинга и угроз убийства Бздарьком.
А это криминал.

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:11

(6 hours ago)Філіппінське Капловухе Мауглі Wrote: 15-07-2026

БАБКА УБИЛА СЕБЯ. АЛЬЯНС ПОБЕДИЛ.

На самом деле Вика убила Альянс. Она то всплывет рано или поздно в каком то новом месте а вы не будете про это знать. Big Grin
А вы без ее сайта как говно в проруби
Хе хе хе

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:11

отправится в кутузку по двум статьям:
- лжесвидетельство
- антисеметизм
- заклики до бонбардування киева та козина

Маугли здадут в Детдом

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:15

(6 hours ago)Guest Wrote: Вот ведь тупой выблядок!
Даже текст ее не способен осознать.
Медвед с его дурацкими жалобами даже не был упомянут кроме как вскользь.
Полиция Калгари порекомендовала закрыть сайт изза булинга и угроз убийства Бздарьком.
А это криминал.

Удивляюсь как еще никто не накатал жалобу в киберполицию. Теперь после случая с военными к таким угрозам будуть присматриваться тщательнее.
Мразь Бздаррек может и не откупиться.

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:16

єбать Big Grin гдє жє тєпєрь кормітся інваліду?
тєм болєє, что сєгодня was filed report to МВС , ДБР, ПФ und НАБУ

Повідомлення стосується вчинення кримінального правопорушення приватною особою, а саме — шахрайства з державними коштами та використання підроблених документів для незаконного отримання статусу ліквідатора ЧАЕС (ст. 190, ст. 358 КК України).
Громадянин Протасов Веніамін Вікторович, який проживає в м. Чернівці , ІПН 2389112992, +380504343203, паспорт КР 122511 ВІД 08 10 1996 виданий П М ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 УКРАЇНА, Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018,
неправомірно отримує державні виплати, пенсійні надбавки та пільги. Ця особа використовує завідомо підроблене посвідчення ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС.
У період ліквідації наслідків катастрофи (1986–1990 роки) вказана особа насправді не перебувала у зоні відчуження та не брала участі у відповідних роботах. Факт залучення до ліквідації було сфальсифіковано шляхом підробки документів та архівних довідок.
У 1983-1985 роках включно до 30 грудня 1985 року Протасов Веніамін Вікторович проходив строкову військову службу на території сучасної так званої російської "федерації".
В липні 1986 року поступив на навчання в Чернівецький Національний Університет, де навчався до 1992 року.
З квітня 1988 року по лютий 1991 року працював на заводі УВМ в місті Орел, російська "федерація".
З квітня 1997 року по лютий 2005 року працював у відділі атоматизації Пенсійного фонду в місті Чернівці.
Де, очевидно, в змові зі спільниками, в тому числі з інших державних органів сфальсифікував дані про участь в ліквідації аварії на ЧАЕС.
Точну дату підробки документів встановити важко, злочин є триваючим, незаконне отримання виплат відбувається по теперішній час, тому дата злочину вказана як дата подачі цієї заяви.
Прошу провести перевірку вказаних фактів, надіслати запити до Галузевого державного архіву Міноборони/ДСНС для верифікації статусу особи, скасувати незаконні виплати та передати матеріали до органів досудового розслідування

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:17

(6 hours ago)Guest Wrote: отправится в кутузку по двум статьям:
- лжесвидетельство
- антисеметизм
- заклики до бонбардування киева та козина

Маугли здадут в Детдом

Поржал.
Скорее тебе с Бздарьком прилетит дрон в ебало
А медведу опухоль в анальный проход. Big Grin

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Pyromancer - 14-07-2026 00:18

Мирче приготовиться

Повідомлення стосується вчинення кримінального правопорушення приватною особою, а саме — шахрайства з державними коштами та використання підроблених документів для незаконного отримання статусу ліквідатора ЧАЕС (ст. 190, ст. 358 КК України).

Громадянин Протасов Веніамін Вікторович, який проживає в м. Чернівці , ІПН 2389112992, +380504343203, паспорт КР 122511 ВІД 08 10 1996 виданий П М ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 УКРАЇНА, Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018,
неправомірно отримує державні виплати, пенсійні надбавки та пільги. Ця особа використовує завідомо підроблене посвідчення ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС.

У період ліквідації наслідків катастрофи (1986–1990 роки) вказана особа насправді не перебувала у зоні відчуження та не брала участі у відповідних роботах. Факт залучення до ліквідації було сфальсифіковано шляхом підробки документів та архівних довідок.
У 1983-1985 роках включно до 30 грудня 1985 року Протасов Веніамін Вікторович проходив строкову військову службу на території сучасної так званої російської "федерації".
В липні 1986 року поступив на навчання в Чернівецький Національний Університет, де навчався до 1992 року.
З квітня 1988 року по лютий 1991 року працював на заводі УВМ в місті Орел, російська "федерація".
З квітня 1997 року по лютий 2005 року працював у відділі атоматизації Пенсійного фонду в місті Чернівці.
Де, очевидно, в змові зі спільниками, в тому числі з інших державних органів сфальсифікував дані про участь в ліквідації аварії на ЧАЕС.
Точну дату підробки документів встановити важко, злочин є триваючим, незаконне отримання виплат відбувається по теперішній час, тому дата злочину вказана як дата подачі цієї заяви.
Прошу провести перевірку вказаних фактів, надіслати запити до Галузевого державного архіву Міноборони/ДСНС для верифікації статусу особи, скасувати незаконні виплати та передати матеріали до органів досудового розслідування.

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:19

а репетиторство без уплаты налогов?
а промысловый лов и консервация рыб?

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:20

Будет такой же пшик как и с Серегой.
Пиздивое ебанутое одинокое чудовище
Нехуй чем заняться как анонимки катать.
А ты часом не задумывался про самоубийство
Все равно ты нахуй никому не нужен.

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:21

одмин, активуй ник Цезий-137

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:21

(6 hours ago)Guest Wrote: а волонтерство без уплаты налогов?

Бабка Нотаха ебабельная, это другое.

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:22

Вполне ебабельна, даже Ефремович-Помидор подтвердит

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Pyromancer - 14-07-2026 00:22

(6 hours ago)Guest Wrote: а репетиторство без уплаты налогов?
а промысловый лов и консервация рыб?

Пепел Клааса   сома Герасима Прокофьича стучит в моё сердце наших сердцах

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:24

терерь, суко, Пенсогрыз вдвойне замотивирован полакомится Мортышкой

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:24

(6 hours ago)Guest Wrote: Будет такой же пшик как и с Серегой.

Он пиздел, что на фупе его знают. Надо у Четко Патриотки Алисы с цужека спросить, она с ним по кустам Гидропарка таскалась.
Знает его ФИО.
Вот ведь выблядок, как его к вате и кацапкам то тянет. 
Алиска, Плоскодонка, Нотаха, список на лицо как камшот на могилку.
Не удивительно, что выблядок украинок как Вика на нюх не переносит 
И пытается уничтожить.

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Guest - 14-07-2026 00:26

бабка жадной оказалось,
могла бы финальный ПРЫЗ разыграть на реновацию таксо

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Pyromancer - 14-07-2026 00:27

(6 hours ago)Guest Wrote: Будет такой же пшик как и с Серегой.

Мирча, да не бзди ты так, пару лет на химии в Черкассах даже полезны для здоровья - дисциплина, распорядок дня, утренняя зарядка, вечером чтение писем и просмотр программы Время, глядишь и инвалидность сама по себе отвалится, сплошные бенефиты короче говоря

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Непереможний Альянс - 14-07-2026 00:35

RE: Ведмеду досрочно присвоена номинация Скотт и Падонак 2026 - Непереможний Альянс - 14-07-2026 00:39

бобаххЬ!