13-01-2026 23:47, 23:47
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:04
До мене тільки зараз дійшло, чому бабка Нотаха розричалася на @antik. А тому що аж цільних 53 бакси його приза пройшли мимо неї мимо.
Колись вона писком крутила від сотки баксів, бо їм донували тисячами, а тепер душить жаба за кожен цент. І це правильно, це чудово!
Може, це характеризує мене не з найкращого боку, може, комусь хотілося би бачити мене великодушнішою і таке інше, but I can't get enough of this! Адже це така насолода спостерігати, як їх корчить, як вони волають, принижуються і плазують за кожну копійку!
Це ТАКА НАСОЛОДА бачити, як справедливість торжествує і як карма ХХХ цих покидьків у всі їх роздовбані і роздлубані orifices, а вони тільки повискують!
Дев"ятий універсальний закон Венсді працює, пані і панове!
![[Image: LcPlyRL.png]](https://i.imgur.com/LcPlyRL.png)
Загальні Обговорення / Re: WW3 Watch
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:48
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:04
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 21:02 Wrote:ПС. Нахабна бабища із зіркою на зморшкуватому лобі затикає рота користувачам і відмовляє їм у свободі слова на Єрмачці.
До мене тільки зараз дійшло, чому бабка Нотаха розричалася на @antik. А тому що аж цільних 53 бакси його приза пройшли мимо неї мимо.
Колись вона писком крутила від сотки баксів, бо їм донували тисячами, а тепер душить жаба за кожен цент. І це правильно, це чудово!
Може, це характеризує мене не з найкращого боку, може, комусь хотілося би бачити мене великодушнішою і таке інше, but I can't get enough of this! Адже це така насолода спостерігати, як їх корчить, як вони волають, принижуються і плазують за кожну копійку!
Це ТАКА НАСОЛОДА бачити, як справедливість торжествує і як карма ХХХ цих покидьків у всі їх роздовбані і роздлубані orifices, а вони тільки повискують!
Дев"ятий універсальний закон Венсді працює, пані і панове!
![[Image: LcPlyRL.png]](https://i.imgur.com/LcPlyRL.png)
Загальні Обговорення / Re: WW3 Watch
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:48