Threads: 13
Новый Пездализ, похоже, нарисовался в охоте за бабкиными прызами…
Останні повідомлення
Сторінок1 2 3 ... 10 [/url]
[url=https://ukrpatriots.com/forum/zhittvimi-shlyahami-antika/]Життєвими Шляхами Antika / Re: Обговорення творчого дороб...
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 22:24
Так неможна мабуть казати, але автори семи попередніх прочитаних мною біографічних книг були вже неживі на час прочитання, дуже сподіваюся що цього разу буде по іншому
Життєвими Шляхами Antika / Re: Обговорення творчого дороб...
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 22:17
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 22:14 Wrote:Якщо не помрете, дочитаєте в 2026-му.
Not a biggie. ![[Image: laugh.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/laugh.gif) Перша спроба не померти очічується протягом найближчих годин, бо прогнозується массований обстріл
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:14
Цитата: One more thing від Сьогодні в 22:02 Wrote:Рік завершується, а Білу Ворону так і не дочитав, мінус у карму.
Якщо не помрете, дочитаєте в 2026-му.
Not a biggie.
Загальні Обговорення / Re: Укроістерика укрохом"ячків...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:12
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28612536
Цитата Wrote:Блестательниє мислі на кацапській потрібні тільки кацапам.
Цинізму і нахабства заброньованого кацапа не витримала навіть співучасниця по "альянсу":
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28612603
Цитата Wrote:ТоргЧ, тобі в зобанє займатись не було чим шта ти блєацтательно аналізував? "Валєра-шпалєра"
Так це і не аналіз взагалі, а анальна злучка ницих обіс**них ухилянтів.
У яких нема мінімальної порядності і почуття самозбереження to keep their traps shut.
Загальні Обговорення / Re: Сумні і не дуже думки про ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:05
Поки кацапура заливає Єрмачку своєю антиукраїнською пропагандою, а пікейні жилети, старі діди на пенсії, човпуться над пам"ятником Булгакову, ось що відбувається в реальному житті і про це на Єрмачці ніхто не говорить, тому що боїться:
резво стартанул [новый Пездализ, уже несколько допысов за час…
уже на 5 долларрв (если считать 5 долл/пост)…
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 22:34
Це було нормально коли ще не були винайдені вітаміни, знаболювальні та антибіотики а також необмежений доступ до доступної поживної їжи, наразі, сподіваюся що Микола Горбатю ще зможе колись порадувати нас і другим томом спогадів
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:30
Цитата: One more thing від Сьогодні в 22:17 Wrote:Перша спроба не померти очічується протягом найближчих годин, бо прогнозується массований обстріл
Більшість авторів книг, які я прочитала, були мертві на момент читання.
Це нормально.
Threads: 10
"сподіваюся що Микола Горбатю ще зможе колись порадувати нас і другим томом спогадів"
А шта, фсьо так печальна шта может помереть?
 Креатиффна злое я!
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:38
Цитата: One more thing від Сьогодні в 22:34 Wrote:Це було нормально коли ще не були винайдені вітаміни, знаболювальні та антибіотики а також необмежений доступ до доступної поживної їжи, наразі, сподіваюся що Микола Горбатю ще зможе колись порадувати нас і другим томом спогадів
Ми теж на це сподіваємось. Принаймі він хоч книжку написав, а деякі істоти, крім купки потрохів (які, сподіваюсь, будуть правильно захоронені, щоб хоча б черв"яки поживились), так ні на що не спромоглись.
Threads: 5
Нахер он там? Делится с ним?
Threads: 27
Threads: 12
ебать, пездализ взял темп: уже на 8 долларов настрочил
не ровен час Вениамин останется без бананов
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 23:05
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 22:57 Wrote:А про що була б Ваша книга?
До речі, в мене теж був задум написати. Але зараз щось не тягне. Усе життя збирав влучні цитати, що траплялися під час читання, ось і були думки кожну відкоментити, свого роду щось накшталт "Великі та Я". На цей формат натрапив коли дізнався що Джордж Мартін, автор Гри Престолів якось доручив написати рибу офіційному авторизованому літературному негрові, а сам планував бути присутнім лише в примітках до кожної сторінки за потреби, але щось пішло нетак і примітки Мартіна за обʼємом стали перевищувати оригінальні дописи літературного негра, десь так. Отже сподівався поексперементувати у такому жанрі, психологи кажуть що це один з способів долати кляту прокрастинацію
Threads: 0
Всі хочуть грошиків, і я хочу...
спочатку розрахуйся з боргами за трак
Threads: 7
I am always right. MAGAGA!
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 23:19
Наразі ні, але диплом з відзнакою, але кому це зараз потрібно
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:16
Цитата: One more thing від Сьогодні в 23:05 Wrote:Усе життя збирав влучні цитати, що траплялися під час читання, ось і були думки кожну відкоментити, свого роду щось накшталт "Великі та Я". На цей формат натрапив коли дізнався що Джордж Мартін, автор Гри Престолів якось доручив написати рибу офіційному авторизованому літературному негрові, а сам планував бути присутнім лише в примітках до кожної сторінки за потреби, але щось пішло нетак і примітки Мартіна за обʼємом стали перевищувати оригінальні дописи літературного негра, десь так. Отже сподівався поексперементувати у такому жанрі, психологи кажуть що це один з способів долати кляту прокрастинацію
Головне - почати і потім робити це регулярно. Ось як я із своїми музичними треками, rain or shine, а щоп"ятниці - нагора, так потихеньку вже більше тисячі наклепала.
А Ви часом не кандидат технічних наук? Чимось знайомим повіяло ...
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 23:05
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 22:57 Wrote:А про що була б Ваша книга?
До речі, в мене теж був задум написати. Але зараз щось не тягне. Усе життя збирав влучні цитати, що траплялися під час читання, ось і були думки кожну відкоментити, свого роду щось накшталт "Великі та Я". На цей формат натрапив коли дізнався що Джордж Мартін, автор Гри Престолів якось доручив написати рибу офіційному авторизованому літературному негрові, а сам планував бути присутнім лише в примітках до кожної сторінки за потреби, але щось пішло нетак і примітки Мартіна за обʼємом стали перевищувати оригінальні дописи літературного негра, десь так. Отже сподівався поексперементувати у такому жанрі, психологи кажуть що це один з способів долати кляту прокрастинацію
десяточка как с куста: по 10 долларов за пост
Threads: 43
Ось як я із своїми музичними треками, rain or shine, а щоп"ятниці - нагора, так потихеньку вже більше тисячі наклепала. :gigi:
та еслиб шопятницы. ато каждый день.
11 долларов. пездализ не сбавляет темп. вениамин уже на низком старте с цыганскими проклёнами
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 23:35
"Чукча нє писатєль, Чукча чітатєль", на форумі правди як розумію майже неможливо створити логіна з правом створювати теми, і він вже втратив сенс існування як майданчик для створення якоїсь-там програми дій яку прочте Уряд та впровадить, але безкінечні теми "летять 40 ракет" та "5 година ранку, війна" то це єдине корисне що зараз іноді читаю на тому форумі, ось і сьогодні здається доведеться
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:27
Цитата: One more thing від Сьогодні в 23:19
Наразі ні, але диплом з відзнакою, але кому це зараз потрібно
Ну ок. Диплом з відзнакою - респект.  miley15:
А який Ваш нік на Єрмачці? З поціновувачів творчості пана @antik я тільки нік Але пам"ятаю. Він його книжку точно читав.  milie7:
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:25
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 20:46
ну для кого ця глиста з членом може бути привабливою?  milie10:
Спочатку хотіла там написати "як Асті з членом", але утрималась.
Тєрпіла вже давно мене не зачіпала, то нащо даремно драконити ту нещасну. :facepalm1:
Threads: 5
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:56
Цитата: One more thing від Сьогодні в 23:35 Wrote:"Чукча нє писатєль, Чукча чітатєль", на форумі правди як розумію майже неможливо створити логіна з правом створювати теми, і він вже втратив сенс існування як майданчик для створення якоїсь-там програми дій яку прочте Уряд та впровадить, але безкінечні теми "летять 40 ракет" та "5 година ранку, війна" то це єдине корисне що зараз іноді читаю на тому форумі, ось і сьогодні здається доведеться
Зараз там відкрили модерацію і дехто наклепав собі купу ніків. А по суті того ресурсу я погоджуюсь.
Бережіть себе і дописуйте тут, якщо Вас це відволікає. І не тільки у темі про Антика. Тут не банять за політичні погляди.
|