БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ну що ж, час відповідати за базар
Вікторія Володимирівна Панчук пише на своєму ресурсі

Quote:І все це на фоні розкошів іншого "волонтера" з її компашки, який, як стверджують злі язики на різних помийках, вивалив на відпочинок в Туреччині від 15 до 20 тисяч чи євро, чи фунтів (who the hell cares), щоб елітно попарити свій ХХХ на заздрість різним донаторам ЗСУ, які скромно відпочивають домів, і тим не менше задонували військовим чверть ста тисяч доларів.

Всі знають про Аліну Мерседес, а на Єрмачці буде Хома Турецький Буфет. [Image: smiley24.gif]

Що є брехню і наклепом. Є достовірна інформація, що юзер Фома не був і не планує відвідувати Туреччину. Крім того, він майже рік не перетинав кордон країни резидентом якої він є.

Враховуючи це, у Вікторії Володимирівни Панчук є 24 години на те щоб:
1 Надати доказ перебування або відвідування Фомою Туреччини.
2 Надати публічне вибачення що це не так і Вікторія Володимирівна Панчук напезділа

Час пішов
Reply
Thumbs Up 
Класна была придумана.  Особенна мулько про 15К унд текилу возле басейна  Smile 
А шта будет, если Кукус проигнорид?
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
А Фома предупреждал что он псих. Пиздец будет.
Reply
Отвечай МРАААААЗЬ!
Reply
А Вениаминд, каково его участие в атвецтвенносте?
Reply
(19-07-2026 21:34, 21:34)Джура Wrote: А Вениаминд, каково его участие в атвецтвенносте?

Его СБУ будет ебать по другому поводу.
Reply
(19-07-2026 21:35, 21:35)ChatGPT Wrote:
(19-07-2026 21:34, 21:34)Джура Wrote: А Вениаминд, каково его участие в атвецтвенносте?

Его СБУ будет ебать по другому поводу.

Но для начала он продемонстрирует ребятам х-ноженьки
Reply
Но, имхо, нада было дать посильнее наживко заглотить. Рановата подсекли рыпь. Отмажеццо, написана же шта  "як стверджують злі язики на різних помийках", публична звиняйте, мопед не мой. Или скажед, а "надайте доказ шта юзер Фома не перетинав кордон країни резидентом якої він є".

Quote:Но для начала он продемонстрирует ребятам х-ноженьки

хфейс в комплекте обязателен унд желательна бонусом мортышкенда.
Reply
(19-07-2026 21:39, 21:39)Джура Wrote: Но, имхо, нада было дать посильнее наживко заглотить. Рановата подсекли рыпь. Отмажеццо, написана же шта  "як стверджують злі язики на різних помийках", публична звиняйте, мопед не мой. Или скажед, а "надайте доказ шта юзер Фома не перетинав кордон країни резидентом якої він є".

А в церкві святого Володимира знають, що їхня прихожанка БРЕШЕ (гріх по біблії) і наговорює на волонтера, який щотижня працює на перемогу і має подяки від військових частин (не 54).

Я думаю що не знають. Але у нас є телефон пані Ірини. І Фома - він йобнутий на голову.

Так що або вибачення або докази.
Reply
Ваабщє ахуєла!
Reply
Quote:Але у нас є телефон пані Ірини.

не толька кстате:

Quote:If you would like to receive email communications from us, please email communications@stvlads.com to let us know and we will add you to our list.

If you need the services of a priest, please contact Fr. Patrick at (403) 264-3437 (option 2)

If you need to contact our hall administrator, please email administrator@stvlads.com and someone will get back to you as soon as we are able.

Как в 90-х,  многоканалочко на одном номере  Добавочный "1" - Ирина, "2" - Патрик
Reply
Уста брехливі — оги́да у Господа, а чи́нячі правду — Його уподо́ба.
Reply
но Фома - тоже хорош:
шо? нельзя было докрутить Чек отдыха до 25К. ?!
штоб точь-точь соответствовало размеру щедрых донатов Гнилопёздовны.
(включая таксо папанова)
Reply
и это, на следущее лето нада зафрахтовать шота посеръёзнее.
например - Низко-Орбитальный Кацмический Полёт.
почом там щас? вроде ближе к Ляму.
Фома, возможно, не потянет.
но Боярскей - осилил бы…
Reply
медвед может отправить скрины на имейлы....
Reply
(19-07-2026 21:50, 21:50)Джура Wrote:
Quote:Але у нас є телефон пані Ірини.

не толька кстате:

Quote:If you would like to receive email communications from us, please email communications@stvlads.com to let us know and we will add you to our list.

If you need the services of a priest, please contact Fr. Patrick at (403) 264-3437 (option 2)

If you need to contact our hall administrator, please email administrator@stvlads.com and someone will get back to you as soon as we are able.

Как в 90-х,  многоканалочко на одном номере  Добавочный "1" - Ирина, "2" - Патрик

Отець Павло Патрик буде в ахує.
Reply
Якщо будеш телефонувати, узнай побільше про куколда Варда.
Reply
Quote:Отець Павло

Такой тоже там есть, да  Smile
Reply
Залупа по Турциям шароёбилась, погоняло не хочешь прилепить? Asking for a friend. И давай, Рембо, регистрируй юзера. Не сцы.
Reply
(19-07-2026 22:03, 22:03)ChatGPT Wrote: Залупа по Турциям шароёбилась, погоняло не хочешь прилепить? Asking for a friend. И давай, Рембо, регистрируй юзера. Не сцы.

вах!
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)