БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хто  стоїть за атакою на Безуглу?
Хто  стоїть за атакою на Безуглу?
Wolter

cьогодні в 09:52
IP/Host: ---.cable.dynamic.v4.ziggo.nl

Та й взагалі ця атака на Безуглу чи опосередковано на когось іншого? Поки що по раскладам атака ця направлена на єрмака. Бо Безугла завжди скакала під його дудкою. Тоді питання: а,власне,хто атакує єрмака? Все більше фрагментів в мережах що єрмак стукотів Лукашенко, а той, звісно все передавав х....йлу. Тобто тут вже є натяки на державну зраду. Принаймні Тихановська про це казала. Та й про "козиря" вже роками кажуть. Єрмак ще якось тримається, вигулюя по фронтам шонов пенов, але за рахунок чого? Минулі зв'язки? Компромати на усіх та уся?
 А Безугла- це таке...не сУрьозно....скоріш за все це натяк.
Reply
cable.dynamic.v4.ziggo.nl

Ага.. Голлашка значит…
Reply
(23-03-2026 19:56, 19:56)1000 чертей Wrote: cable.dynamic.v4.ziggo.nl

Ага.. Голлашка значит…

Das stimmt! Поцрєарх отдихаєт в кварталє красних фонарєй, ложа большой і толстий на всякіх канадскіх  нікусов і тєрнопольскіх і чєрновіцкіх мєлкіх ворішєк
Reply
(23-03-2026 22:22, 22:22)банда бєспрєдєльщиків Wrote:

Ага.. Голлашка значит…

Das stimmt! Поцрєарх отдихаєт в кварталє красних фонарєй, ложа большой і толстий на всякіх канадскіх  нікусов і тєрнопольскіх і чєрновіцкіх мєлкіх ворішєк

Воть ту ю вонт, ай донт андерстенд ю.
Reply

Ага.. Голлашка значит…

Big Grin

поцреот Слау, "за-украіну-пасть-порву" теж там? потужно воюють запорські козаки і тернопільські жлоби.
Reply
(23-03-2026 22:48, 22:48)nikus Wrote:

Ага.. Голлашка значит…

поцреот Слау, "за-украіну-пасть-порву" теж там? потужно воюють запорські козаки і тернопільські жлоби.

Видна же шта, пару часоф назад Слауу писал на хфупе с тернопольскова провайдера. 
Кстате, вывоз поцреарха Вольки в голлашку паддерживаю. Нечево ему в ево возрасте ловить прилеты в Запориждже. Сердце ужо старенькое, торопиццо не нада на встречу с Дидусем.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
ну тут все просто. сваліл - не нагнетай, ан нет, моі поховались, а ваші нехай воюють за ідею.

где бил волька в 2014? срал на голови обвязавшісь рушником, як і зараз сере з голашки.

де був слав в 2014? крав, як і зара краде.

де був порошенко і його синки і так всі знають.

АЛЕ ВСІ ЗА НЕНьКУ ГОТОВІ ВОЮВАТИ ДО ОСТАННьОІ КАПЛІ КРОВІ, АЛЕ НЕ СВОЄЇ...

тому і ссуть сюди зайти.
Reply
(23-03-2026 23:18, 23:18)Джура Wrote:
(23-03-2026 22:48, 22:48)nikus Wrote:

Ага.. Голлашка значит…

Видна же шта, пару часоф назад Слауу писал на хфупе с тернопольскова провайдера. 
Кстате, вывоз поцреарха Вольки в голлашку паддерживаю. Нечево ему в ево возрасте ловить прилеты в Запориждже. Сердце ужо старенькое, торопиццо не нада на встречу с Дидусем.

Согласен. Тем более тот Запор разносят покруче Херсона
Reply
"АЛЕ ВСІ ЗА НЕНьКУ ГОТОВІ ВОЮВАТИ ДО ОСТАННьОІ КАПЛІ КРОВІ, АЛЕ НЕ СВОЄЇ..." - енто касаеццо 90% населения Украины. Добровольцы закончились давно. Единственное, шта щас начали активней ловить сзчсников (недавна вотъ двоих "вернули" на фронт), хотя по прежнему куча их работает нелегальна за зряплату в конверте.
Reply
Так а чьо канаццкоє ополчєніє? Готово стройнимі рядамі фпірьотт за Родіну?
Reply
чию Родіну?
Reply
(23-03-2026 23:42, 23:42)Джура Wrote: "АЛЕ ВСІ ЗА НЕНьКУ ГОТОВІ ВОЮВАТИ ДО ОСТАННьОІ КАПЛІ КРОВІ, АЛЕ НЕ СВОЄЇ..." - енто  касаеццо 90% населения Украины. Добровольцы закончились давно. Единственное, шта щас начали активней ловить сзчсников (недавна вотъ двоих "вернули" на фронт), хотя по прежнему куча их работает нелегальна  за зряплату в конверте.

у тому і біда. обвязались прапорами і бігають де завгодно, тільки не в окопах.
Reply
"у тому і біда. обвязались прапорами і бігають де завгодно, тільки не в окопах." - никто с прапорами в реале не бегает, патамушта могут изловить унд отправить на хфронт.

Если б хуйло не выдвигало невыполнимые требования типа уйти з Донецкой области унд прочее, и Зел пошел на перемирие, то большинство в Украине ентому было б несказанна радостна.
Reply
Я мав на увазі за кордоном і на ФУПі бігають. Слау не засне поки каца не злове на ФУПі)))
Reply
А сам сцить на вулюцю вийти та ще і сина заправтрив а кордон. Ну іяк йому вірити, особливо його лютій ненависті до москалів?

Те саме і ВОлька, де він був в 2014?  Huh

З кацапами торгував.
Reply
(24-03-2026 00:21, 00:21)nikus Wrote: Я мав на увазі за кордоном і на ФУПі бігають. Слау не засне поки каца не злове на ФУПі)))

Дался  тебе тот скучный  Слауу на хфупе ) Да и не особо он там когото ловит ужо.
Тут куча блохеров на ютубчике каждодневна изобличаюд на свои сотни тыщ хомячкофф соловьиною мовою, при ентом прячуццо или за границу увильнули. И манюпас с удовольствием  патриотична вкушаед от них "сермяжную правду". Тот хфакт, шта блохер демонстративна уклоняеццо, розовых поней не волнует ваапще.   Smile
Reply
Це дійсно правда, я мушу попуститись. Просто срач слау-вольтер-вудяра-турчь-нік йде десятиліттями, більш я нікого не знаю)))

А ні, були шуша, бяка, моллі, але то таке, дівчата не в щот)))

Дякую за зауваження.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)