БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вони погрожували мені, бажали смерті мені та невинним членам моєї родини
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Лютий 11, 2026, 21:08

Цитата: Wednesday від Лютий 11, 2026, 17:24 Wrote:https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149696.msg28646166#msg28646166
Це написав покидьок, який брехав, що я не донувала Кабсу, і який погрожував іншим вбивством за викриття мерзенних єрмачківських псевдоволонтерів.
Ну, за його логікою, ні в нього, ні в потворної Нотахи, ні в Алкана, ні в клаповухої дешевки не вистачить родичів, щоб спокутувати всю брехню та чорнуху в мій бік та в бік інших людей. Мразі, карячачись у своїй брехні як вужі на сковорідці, писали  на мене наклепи, ніби то донувала корпорація, а не я як фізична особа, ніби я робила це для мінімізації податків, що вони повернули мені мої донати. Вони погрожували мені, бажали смерті мені та невинним членам моєї родини, погрожували іншим людям і навіть обговорювали методи нашого знищення.
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149696.msg28646150#msg28646150
Злі язики на СУПі стверджують, що він наволонтерив собі на дорогу квартиру в Дніпрі. То чому гвандить, що держава не потурбувалась?
Дійсно держава не потурбувалась задушити цю псевдоволонтерську нечисть в зародку.  [Image: smilie9.gif]  Але ж це Міндічленд, двушка на Москву Дніпро, мать вашу. [Image: smiley14.gif]
ПС. Колись, ще до початку повномасштабки цей представник племені Зеленського намагався розвести мене на донат. До цього часу тішуся, що послала його наХХХ і жодна моя копійка не пішла на підтримання життєдіяльності цієї гниди. [Image: smiley24.gif]

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149696.msg28646364#msg28646364

Цитата Wrote:Ти до українців як ставишся, га? Чи типо тихушник, назовні пухнастий?

Коли притрушена вела війну проти меценатів ЗСУ і обливала нас помиями поряд з цим покидьком, їй національність цього міндіча не пекла.
Reply
Скільки ненависті у практикуючої християнки.
Reply
(12-02-2026 08:26, 08:26)Цинічна істота Wrote: Скільки ненависті у практикуючої християнки.

А ты что ожидал что она после всего вышеперечисленного вторую щеку тебе подставит?
Reply
Я мешал ее с говном, издевался над потерей ребенка, врал, манипулировал, просто пиздел, наделал ей кучу всякой разной подлой хуйни.
Ну почему она меня не люююбит?
Reply
(12-02-2026 08:26, 08:26)Цинічна істота Wrote: Скільки ненависті у практикуючої християнки.

С каких это пор перечень преступлений приравнивается к ненависти?
Вы это все делали? Делали. Это факты.
А ненависть это эмоции, жалкий пидарас.
Reply
(12-02-2026 08:49, 08:49)Guest Wrote: Я мешал ее с говном, издевался над потерей ребенка, врал, манипулировал, просто пиздел, наделал ей кучу всякой разной подлой хуйни.

И правильно делал. Хорошо, но мало! Толстую надо в Печь на выплавку жира.  Big Grin Затем дополнить Печь цыганским ублюдком ганей и его выблядками.
Reply
(12-02-2026 08:54, 08:54)Лопоухий ебнулся со всем Wrote:

С каких это пор перечень преступлений приравнивается к ненависти?
Вы это все делали? Делали. Это факты.
А ненависть это эмоции, жалкий пидарас.

Он за это ответит, брат Вениамин!
Reply
(12-02-2026 09:24, 09:24)Гость Wrote:
(12-02-2026 08:49, 08:49)Guest Wrote: Я мешал ее с говном, издевался над потерей ребенка, врал, манипулировал, просто пиздел, наделал ей кучу всякой разной подлой хуйни.

И правильно делал. Хорошо, но мало! Толстую надо в Печь на выплавку жира.  Big Grin Затем дополнить Печь цыганским ублюдком ганей и его выблядками.

Ты за это ответишь Штрауб!
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)