БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Не втекла а поїхала
не втікала, а поїхала офіційно на роботу, куди мене офіційно запросила канадська компанія, яка офіційно мусила довести, що не може знайти на цю позицію кваліфікованого канадця.

А кучмівська Україна поставила мене, кандидата наук і у 27-28 років вже в.о. доцента, яка тягнула на собі два лекційних курси, які сама розробила з нуля, купу семінарів, починаючи з 2-го курсу, практичний курс англійської для старших курсів і ще й керівництво дипломниками, яка за рік чи два написала підручник і декілька методичок і ще робила всього дофіга, і де на мою роботу ставили свої прізвища інші люди, у ситуацію, коли я не могла навіть фізично вижити, бо отримувала 20 американських доларів на місяць. Тоді як пінчуки робили мільярди у мене за спиною і за мій рахунок.

Так от, я пінчуків не вибирала, а вибирали інші. Яких тепер зараз бомблять і вбивають. От хай тепер і борються і несуть відповідальність за свій вибір. І не тільки за цей.
Reply
вже появснила вище. До того ж, я є частиною світового українства, але не українців, що живуть на території України. Якщо брати в середньому по палаті, то вони досить сильно відрізняються від умовної мене за переконаннями і цінностями. І цю різницю я показую, зокрема, у темі "Дурний і ще дурніший" і в оцій.

Я також не несу відповідальності за те, що відбувалося в Україні за останні 20 років. Я не асоціюю себе з людьми, що двічі голосували за Кучму, чия кримінальна родина розграбила Україну, а зараз відсиджується по давосах та швейцаріях, коли прості українці гинуть сотнями тисяч. Він насправді набагато гірший від Янука, бо Янук крав для себе, а пінчуки нищили Україну системно, і навіть зараз намагаються випити із скривавленого тіла, яке з усіх сил намагається вижити, останні соки. І не асоціюю себе з людьми, які голосували за Зеленського, чий уряд зараз краде мільярдами на крові. Тільки реально, а не фейково, як Порошенко.
Reply
Боже, боже. Ну ок. Я перейшла із 20 доларів на місяць (ну може, вже тоді було 50) на 30 тисяч КАД річних, які мені через два тижні чи через місяць по приїзду підняли до 50 тисяч КАД. Через декілька років я заробляла 75 тисяч кад, через десять років я заробляла 120 тисяч КАД, а на даний момент заробляю 170 тисяч на рік. В Україні я б не заробила такі гроші від слова ніколи. Навіть в Канаді більшість людей стільки не заробляє. І це ще не той рівень, на який я планую. Я вважаю, що я коштую більше, і працюю над цим.

Приїхала я в Канаду по своїй спеціальності, а потім в процесі роботи отримала нові знання та навички. Так, я за цей час отримала різні сертифікати та додаткові кваліфікації - а що, в Україні такого не треба?
Reply
Wrong. Я приїхала по тій професії, по якій мене запросили, яка була наближена до моєї спеціалізації в Україні. За цією ж професією я пройшла як професіонал і отримала статус постійного жителя Канади. Тому так, ця професія була потрібна, інакше я б не отримала цей статус.

У галузі, де я почала - IT/software development - як спеціаліст одного профілю, є багато інших професій. Як я вже пояснила, працюючи в тій компанії, я отримала додаткові знання і навички, які дозволили мені стати професіоналом в інших царинах і відповідно заробляти набагато більше.

Тут це типове явище. Наприклад, мій екс був інженером за освітою, а потім навчився ООП і став програмістом. Таких людей у Північній Америці - мільйони, як і в Україні.
Reply
Так я тобі ще одну історію розкажу. Після того, як я захистилася, за мене ще ректори двох університетів билися Smile Після закінчення унту я працювала лаборантом у одному із цих вузів (впахувала як їжак. Днем як лаборант, а вечором як викладач, ще і за інших викладачів заміняла. Вставала рано о 5, цілий день проводила на роботі, щоб дістатися додому об 11 і знову встати о 5-ій). Потім я пішла в аспірантуру на стаціонар, а ця установа оплачувала моє там навчання. Перед захистом я сказала начальству, що ось, я захищаюсь, буду кандидатом наук, як щодо того, щоб дати мені посаду викладача, адже починається новий навчальний рік? а мій завкафедрою - ну от захистишся, тоді і поговоримо.

Між тим зафкафедрою у іншій навчальній установі (де була моя аспірантура) взнає, що я скоро захищаюсь, і пропонує мені роботу. Я приймаю цю пропозицію, захищаюсь, і усьо - починаю працювати. Тут ректор першої установи взнає, що є новоспечений кандидат наук, за якого вони платили, і починає погрожувати подати в суд Smile Я така - ну ви ж не захотіли дати мені роботу, so what the hell?

Мій завкафедрою до ректора і той телефонує тому. Утрясли між собою, я залишилася, і мій ступінь допоміг отримати акредитацію нашій спеціалізації.
Reply
я не могла навіть фізично вижити, бо отримувала 20 американських доларів на місяць

Да пусть не пездит, сала з села и картохи было дохуя! 
И куча бап по дейтингу выезжали именно по этому пункту - на работу.
Я что не помню чтоль? Я сам в 1999 два дня в канадском посольстве просидел на собеседовании.
Там такая проверка была что ебать- копать. Проверяли всё и два личных собеседования с консулом. В ожидании сидели такие соски «по контракту», а рядом с ними сутер, который консультировал что и как - дело невест было поставленно на поток.
Reply
До того ж, я є частиною світового українства, але не українців (С)

Це як блядь? КАК????  Big Grin
Reply
Як, наприклад, наш колишній друг ШЛ. Він і сам розумний, і дружина у нього розумна. Звісно ж, він її любить не тільки за це, але мені, наприклад, приємно бачити, як він пишається її професійними успіхами. І правильно робить.

Інтелектуальні люди, для яких академічні успіхи та наявність освіти є цінністю, цінують це у інших. Наприклад, коли я розійшлася з екс і знайомилася з різними чоловіками, я навіть на каву не йшла, якщо у них не було як мінімум закінченого бакалаврату. Нащо витрачати свій час? При чому я не кажу, що люди без освіти погані - зовсім ні. Просто для мене рівень освіти - свого роду штамп якості, доказ, що людина досягла чогось в житті.
Reply
Чому я повинна порівнювати себе з корупціонерами, що купили свої роботи? Я порівнюю себе із своїми опонентами, академіками, чудовими простими скромними людьми, які в ті ніщебродські голодні роки з мене і копійки за захист не взяли (та у мене їх і не було) (ось тому я і захищалася у Києві, а не до кісткового мозку корумпованому Львові), чи моїм науковим керівником, кандидатом наук, чи моїм київським керівником, доктором наук. Всі вони, кажучи англійською, intellectually brilliant, написали свої роботи, статті та дослідження самостійно і є для мене зразком академічної та наукової integrity. І таких в Україні більшість. І якби ти, власне, сам крутився в тих колах, то знав би, що я маю рацію.

Але щось отаке гвандіти і накидати болотом на людей, переважна більшість з яких написали свої роботи чесно і чесно захистили їх, може тільки заангажована людина.
Reply
, я навіть на каву не йшла, якщо у них не було як мінімум закінченого бакалаврату.  (С)

О ебать!  Big Grin
Reply
Саме тому, коли я була single, я сказала собі, що не буду зустрічатися і розглядати постсовкових мужичонок в якості кандидатів в депутати (хоча були такі, що намагалися підбити клинці). Тому що вони ментально нездатні відповідати моїм потребам і демонструють схожі парадигми поведінки, як ото ти в цьому треді.
Reply
(05-02-2026 16:43, 16:43)Старуха Wrote: Саме тому, коли я була single, я сказала собі, що не буду зустрічатися і розглядати постсовкових мужичонок в якості кандидатів в депутати (хоча були такі, що намагалися підбити клинці). Тому що вони ментально нездатні відповідати моїм потребам і демонструють схожі парадигми поведінки, як ото ти в цьому треді.

З бейсменту розглядати?
Reply
Exclamation 
Напевно, в них мета довести, що насправді я ніщєбродка і заробляю менше. Типу як вони роблять із Авіатора "ніщєго пєнса".

А насправді ні батарейка, ні собаколюб, ні Мудвед ні євро на Єрмачку не задонували. Якщо це не так, то чекаю подробиці.
Reply
Але мені дуже неприємно і я вважаю це дуже несправедливим, коли вони тягають фотки невинних родичів і дітей, лізуть у родини. Особливо цим займається Медвед, ну і батарейка з рст дуже патологічно злобні істоти.
Reply
Я же говорил…
Что Толстая не сможет долго молчать … обязательно бобахнет  Big Grin
Reply
До речі, не здивуюся, якщо білоколготочна всі ці місяці і роки консультує його у вайбері, вотсап чи чим там ці чорти користуються. Не дивно, що він вилив і продовжує виливати стільки лайна на всіх ворогів цієї нарцисистки - Авіатора та його родину (пам"ятаєш, як вона ницо ображала вік і зовнішність його дружини на Єрмачці), твою, Сергія, ну про себе я вже мовчу.
Reply
Також рекомендую ознайомитися з поняттям stakeholder. Я стейкхолдер по питаннях українства, тому що я народилася в Україні і є етнічною українкою. Я також стейкхолдер по питаннях канадства (у тому числі канадської допомоги Україні), тому що я вже більше 20 років є частиною народу Канади і платником податків Канади.

До речі, я колись була, але вже давно не є частиною народу України. Я є частиною української діаспори, а це не одне і те ж саме.
Reply
(05-02-2026 16:46, 16:46)Старуха Wrote: Але мені дуже неприємно і я вважаю це дуже несправедливим, коли вони тягають фотки невинних родичів і дітей, лізуть у родини. Особливо цим займається Медвед, ну і батарейка з рст дуже патологічно злобні істоти.

Та шо вы говорите?
Який жах! 
Как сама лезть так аж бегом толстая ебанашка!
Reply
(05-02-2026 16:48, 16:48)Старуха Wrote: Також рекомендую ознайомитися з поняттям stakeholder. Я стейкхолдер по питаннях українства, тому що я народилася в Україні і є етнічною українкою. Я також стейкхолдер по питаннях канадства (у тому числі канадської допомоги Україні), тому що я вже більше 20 років є частиною народу Канади і платником податків Канади.

До речі, я колись була, але вже давно не є частиною народу України. Я є частиною української діаспори, а це не одне і те ж саме.

Стейкхолдер блядь  Big Grin
Reply
Вениамин, а ты стейкхолдер молдаванства получается?
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)