БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
В 50+років у цього чоловіка інтелект дитини і повна відсутність критичного мислення
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149454.msg28642388#msg28642388
Цитата Wrote:поляк, на відміну від тебе трамп за зниження нафтогазових цін. Якщо тобі до сраки Україна зваж хоча б на це

Уфф! Пости цього добряка краще пропускати, дискутувати нема сенсу. В 50+ років у цього дорослого чоловіка інтелект дитини і повна відсутність критичного мислення. [Image: smilie2.gif]

Ціни на нафту - це одне, а ось припустити те, що нова повномасштабна війна США і Ізраїлю означає відсутність зброї Україні, is asking too much. [Image: facepalm1.gif] Вже зараз Україні критично не вистачає ракет до Патріотів, а що буде, коли Іран почне надавати атвєтку? 

-----------------------------------------------------------

Re: В Ірані протести
zоg 
3 02 2026 09:49:56
IP/Host: 178.158.192.---

білий хорват,  3 02 2026 09:34:39
Quote:Розгорнути попередні цитати...
Знову перекручуєш.

На відміну від ТЕБЕ "українця" я розумію, що Україна переможе тільки тоді, коли будуть знищені союзники Росії. Бо навіть без нафти Росія ще зможе довго воювати, бо Китай, Іран, КНДР, не дадуть Росії програти.

І Іран стоїть першим на знищення в цьому списку.
А знищення Ірану призведе до ослаблення Китаю.

А з ТВОЄЮ логікою - не рухайте Іран, бо нафта подорожчає, - Україна так ніколи не переможе.

поляк, на відміну від тебе трамп за зниження нафтогазових цін. Якщо тобі до сраки Україна зваж хоча б на це. І я не перекручую, а ти так. Я писав ТІЛЬКИ про удари по нафтогазу, яким ти було зрадів
Reply
через пол года выборы в конгресс и импичмент.
и мнение Рыжего Питуха в Алькатрасе боьше никого не ьудет интересовать
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)