БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Я виглядаю в цьому як морон, but who cares?
Wednesday
Re: Корисні речі для підтримання здоров"я та функціонування організму
[Image: xx.png] Травень 08, 2025, 05:53  Останнє редагування: Травень 08, 2025, 06:14 від Wednesday

В мене сидяча робота за комп"ютером плюс я багато часу проводжу онлайн і хоча в мене і хороше крісло, і ніби правильний ергономічний сетап, мені важко тримати правильну осанку весь час,  оскільки я про це забуваю.

Я помітила, що в мене почала боліти через це шия, чого раніше не було.

Що робити? Пішла на Амазон подивитися, що там.

Спочатку розглянула щось на кшалт такого пристрою, але більшість відгуків незалежно від виробника не були переконливими.

[Image: feGzPBV.png]

Інший варіант був ось таким, я його і вибрала - думаю, 26 баксів - то не гроші.

[Image: clvTdso.png]

Я його "проносила" пару днів і помітила, що дійсно шия пряміша і біль майже зник!

Звичайно, я виглядаю в цьому як морон, but who cares? Я працюю з дому, мене ніхто не бачить, а якщо треба комусь відкрити двері, то його легко зняти.

Надягається легко, підкачується помпою як на тонометрі до потрібної висоти, можна спустити повітря, якщо треба. Навіть на тому шарі, що прилягає до безпосередньо шиї, є типу чохла, який можна зняти і випрати і він прохолодний на дотик.

Так що рекомендую страждальцям із схожою проблемою.

А перший варіант, може, з часом теж придбаю, але при ціні біля 200 доларів я очікую біля 5 зірочок за якість.
Reply
Я користуюсь окулярами лише для роботи на комп"ютері або коли займаюсь рукоділлям. Мені вже років 20 казали носити окуляри (в мене велика різниця між очима), але я обходилася без них і для роботи, і взагалі (зір був такий, що не потрібно було окуляр для водіння, хоч я і не воджу).

А ось після ковіду зір почав дуже різко падати. Я думала, що щось не так, і зробила перевірку у декількох лікарів. Але всі вони сказали, що нема ніяких проблем і що це просто вікове. І що в деяких людей зір може різко впасти навіть на протязі декількох місяців. Confusedmilie10:

Мене це страшенно дратує, я спитала лікаря, чи можна зробити якусь операцію. Він сказав, що наразі сучасні технології поки що не дуже ефективні, але можливо, з часом вони покращаться. Тому - окуляри.
Reply
странно, а здєсь без окулярів

[Image: PZDS-2.png]
Reply
тебе нужен следующий пристрий: живий чоловичий Прутень.
приймати тричи на тиждень по 2 рази.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)