БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"ктож так ипётся?!: вот как правильно надо"
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:37
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28634579
Цитата Wrote:РСП. Швидше за все мала нормального чоловіка але захотілось романтики.

Так, є такі.

[Image: kshufaY.png]

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28634616
Цитата Wrote:Шо ви як діти!

Ви ж бачили кицьок в загулі - там не розум, почуття, розрахунок, а лише буря гормонів.

Недо.об у бабів з нормальною, а тим більше з потужною,  гормональною системою - то стихійне лихо
ци
У зеків діє система - дізнаються про одиноких жінок з житлом, грошима і без чоловіка, пишуть листи (є шаблон перевірений на тисячах  клієнток), заїзджає зечара і не злазить в тієї баби добу\тиждень\місяць )дивляться по ситуації). Мінімум то відпочинуть\вдягнуться\віджеруться\натрахаються\грошей візьмуть  і знов на волю полювати на лохів. Часто і житло забирають і дітей їх гвалтують.
А баби приходять до тями бо трошки таки вгамували "тічку", а зечара вже теж втратив апетит і не виконує навіть рутинних обов'язків самця.
Так розводять і "пользують" голодних бабів не лише зеки, а й звичайні "нормальні" дядьки - життя буремне і повне всяких людських викрутасів.

Оу!
Reply
Это Толстая на Кадрусика наехала? Big Grin
Reply
Я так понял Бегемотовна рассвирипела что Кадру охуенно в Мьюзикле нарисовали, а её толстой пидараской  Big Grin
Reply
"Кадру охуенно в Мьюзикле нарисовали," - интерестна было б фидбек Кадрусика почитать, да.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(21-01-2026 22:10, 22:10)Джура Wrote: "Кадру охуенно в Мьюзикле нарисовали," - интерестна было б фидбек Кадрусика почитать, да.

Надо будет еще охуенней нарисовать
Reply
если Кадрусика парализовало = то мнение узнаем тока после имплантации чипа Маска
Reply
(21-01-2026 22:40, 22:40)Sh₂W₂O Шкурозалупоид Вольфрама Wrote: если Кадрусика парализовало = то мнение узнаем тока после имплантации чипа Маска

Думаю Кадрусик откололся.. разница во времени и ее биоритмы все меньше и меньше совпадают с нашими, потом вообще становится не интересно.
Это Бегемотовна ебанашка - по Киевскому времени живёт
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)