15-01-2026 22:46, 22:46
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:16
Злі язики пліткують, що Камшот сильно образився, що я висміяла козинський icebreaker (which can be effectively deployed to break ice not only on the Kozynka river, but around the Arctic circle - e.g., to facilitate Trump's conquest of Greenland
) і в нього чергове загострення.
Він що, реально думає, що якщо буде малювати дурні картинки на чужих жінок, його Лорік якимось магічним чином схудне?
Взагалі це непродуктивно з їх боку і показує, наскільки вони шкваряться.
Як би вони не комизилися та не вигадували, за фактом кожна секунда їх часу і кожен джоуль витраченої в мою сторону енергії говорять лише одне - I assert power over them.
Кожне слово, кожна картинка, кожен порух пальців на клавіатурі в мій бік - це доказ, how much I own them.
That's pretty much it. There is nothing more to it, folks.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:16
Цитата: Wednesday від Січень 14, 2026, 16:45 Wrote:Злі язики кажуть, що на льоду річки Козинки пішли потужні тріщини, коли на нього викотився на ковзанах один тамтешній бегемот.![]()
What's up with these skating overweight women? Вони delusional і думають, що якщо ковзани їх ще тримають, то вони ще ого-го?![]()
А лід же може не тільки потріскатися, а і провалитися під тушканом.
Злі язики пліткують, що Камшот сильно образився, що я висміяла козинський icebreaker (which can be effectively deployed to break ice not only on the Kozynka river, but around the Arctic circle - e.g., to facilitate Trump's conquest of Greenland
) і в нього чергове загострення.
Він що, реально думає, що якщо буде малювати дурні картинки на чужих жінок, його Лорік якимось магічним чином схудне?
Взагалі це непродуктивно з їх боку і показує, наскільки вони шкваряться.
Як би вони не комизилися та не вигадували, за фактом кожна секунда їх часу і кожен джоуль витраченої в мою сторону енергії говорять лише одне - I assert power over them.
Кожне слово, кожна картинка, кожен порух пальців на клавіатурі в мій бік - це доказ, how much I own them.
That's pretty much it. There is nothing more to it, folks.