БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
- Хіба тобі на роботу не йти?
- А чого це ти досі лежиш? - запитала дружина у Дениса Шмигаля. - Хіба тобі на роботу не йти?
- Не йти, - сказав сумно Шмигаль. - З міністра оборони мене зняли, а на міністра енергетики ще не поставили... - Нема куди мені йти...
- Я думала, ти - прем'єр-міністр, - сказала дружина
- Та, то коли було, - відповів Шмигаль
- Піди хоч сміття винеси, - порадила дружина
- Я не знаю, як, - відповів Шмигаль. - І холодно...
- Зима, - погодилась дружина
- А коли дадуть свєт? - поцікавився Шмигаль... - Не знаєш?
- Це ти в мене питаєш??? - риторично запитала дружина...
Reply
заперечення, гнів, торг, депресія, покупка гумової грілки
Reply
Зробив фотку будинка на память, та звернув увагу: ВСІ старі вікна з деревяними рамами повиносило, а ВЕСЬ металоплатик залишився (100-150 метрів до вибуху шлюхеду, кут до напрямку епіцентру вибуху десь 40-50 градусів). В мене вікна в іншому крилі, але йобнуло добряче.
Reply
вибухова хвиля то така штука що не зрозумієш логіки як вона йде. Це я як лук'янівський пишу. У нас в будинку після останньої ракети тиждень тому повибивало полосами. 8 поверх вибитий а поруч сьомий не постраждав. Пару місяців тому на Подолі в мене винесло скло відбитою від будинку навпроти хвилею. В 22ому вікна на кухні вилетіли взагалі незрозуміло як, бо за двума кутами будинків. Але з чим згоден на 100% так це з тим що дерев'яні рами вилетають від найменьшого вибуху.
Reply
Семінар з прокрастинації відкладений на наступний місяць (на жаль, не вперше). Семінар з перфекціонізму ще доробляється. Щодо семінару з бюджетування -- поки не склали ціну. Із семінаром з планування вийшла накладка, доведеться посувати. Семінар зі здорового способу життя також відкладений, бо лектор запив. Семінар з тайм-менеджменту скасований, бо лектор забув про нього. Семінар з оподаткування перенесений, бо лектор не встигає за змінами в законодавстві. Семінар з астрології чекає на сприятливе розташування планет. Семінар із покеру відбудеться, але лектор просить взяти з собою трохи більше грошей. Поки не можемо сказати нічого певного про семінар із публічної комунікації.
Reply
ты за ето ответишь Бздаррь
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)