БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чоловіки з білоколгочними стандартами мені не цікаві впринципі.В України немає шансів
Загальні Обговорення / Re: Баба Буданга: Низький Стар...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 17:10

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 06:50 Wrote:Чоловіки з білоколгочними стандартами мені не цікаві в принципі.

Це є абсолютним фактом, що якість жінки до певної міри характеризує якість самого чоловіка. Дивлячись на оце, приходиш до висновку, що Буданов навіть і близько не мав би бути до будь-яких силових і тим більше розвідувальних структур.

[Image: fcBqzHF.png]

[Image: fYguP5t.png]
Reply
Ебанутая!
Reply
(09-01-2026 00:45, 00:45)Трололо Wrote: Ебанутая!

матку їй вирвати і на фарш перекрутити для голубців
Reply
Спартак Мишулин, в своём ли ты уме, уже никого давно не ебёт, кто тибя цікавить.
ты старый вонючий нахуй никому ненужный Карлсон которого на 101% давно можно заменить ИИ.
а когда допилят роботов-баб (уродские вонючие модификации для извращенцев с роботами-мышами в пезде) - то и на 404%
Reply
"відвідували монастир" = это могло быть спецзадание
но Спартака Мишулина надо усыпить
Reply
Буданыч, бабка-преступница (по 111КК) оскорбила твою Женсчену,
гнилопёздую нада усыпить
Reply
(09-01-2026 00:44, 00:44)Юридичний Протокол Wrote: Загальні Обговорення / Re: Баба Буданга: Низький Стар...

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 06:50 Wrote:Чоловіки з білоколгочними стандартами мені не цікаві в принципі.

Сміявсі
Reply
(09-01-2026 19:38, 19:38)Ребе Моше Wrote:
(09-01-2026 00:44, 00:44)Юридичний Протокол Wrote: Загальні Обговорення / Re: Баба Буданга: Низький Стар...

Сміявсі
всё не может забыть знойную Машу из Шалаша
Reply
Reply
Medved за тобою сохне підсракувата хіпотіді
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)