БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Выдохлась старушенция
Вчерашний transmission (её термин, на самом деле broadcast) уныл. Где підстаркувата хабібі? Де дженерик ковбаса? Так бложег нє взлєтіт.
Reply
нада Вениамина выслать в коммандировку, чтоб как следует выебал Бабку

Бабка при смерті. Дід дзвонить у швидку. Приїхав молодий хлопець-лікар, оглянув бабусю:
- Медицина тут безсила - видно, діду, час їй прийшов.
- Як же так?! Ми все життя рука об руку, а тут так несподівано ...
- Є старий народний метод,кажуть іноді допомагає. Треба тобі, діду, свою бабцю по-молодецьки «полюбити», як в першу шлюбну ніч.
- Ти що, онучку, я ж старий, вже давно неспроможний. Я такий старий, що у мене навіть Ленін на руках помирав. Ні, аж ніяк не зможу.
- Ну, ні, так ні, - сказав лікар і пішов.
А бабка вже заплющила очі і потихеньку перестає дихати.
Дід схопив всю пенсію, збігав до аптеки за віагрою, збудився і зробив все як належить. А потім впав на ліжко обезсилений і напівпритомний та заснув. Вранці з подивом виявив, що бабки в ліжку немає! Вона на кухні на двох сковідках млинці смажить! Так так спритно! Та ще й приспівує і пританцьовує. Дід, дивлячись на це, промовив:
- Оце так!!! Шкода, що я раніше цього не знав ... а міг би і Леніна врятувати.
Reply
(09-01-2026 11:37, 11:37)Цинічна істота Wrote: Вчерашний transmission (её термин, на самом деле broadcast) уныл. Где підстаркувата хабібі? Де дженерик ковбаса? Так бложег нє взлєтіт.

Обложили старую пезду - везде ебашат и у нас на нашем божественном форуме, и на ФУПе, и даже на любимом ЦУЖеке ебут мужнього Авіатора.
Допизделись уебни
Reply
(09-01-2026 11:37, 11:37)Цинічна істота Wrote: Вчерашний transmission (её термин, на самом деле broadcast) уныл. Где підстаркувата хабібі? Де дженерик ковбаса? Так бложег нє взлєтіт.

Лопоухое уебище, не знаешь матчасть то и не пезди.
Каждый республиканец знает, что так называет свои подкасты Алекс Джонс.

Дэ пидстаркувата хабиби? Да в твоей постели Sad.
Reply
(11-01-2026 00:59, 00:59)Дженерик хуй Wrote:

Лопоухое уебище, не знаешь матчасть то и не пезди.
Каждый республиканец знает, что так называет свои подкасты Алекс Джонс.

Дэ пидстаркувата хабиби? Да в твоей постели Sad.

Он за это ответит Бро.
Reply
Нихуясе, к нам сама хули акомплишед пришла!
Reply
(11-01-2026 01:20, 01:20)Цинічна істота Wrote: Нихуясе, к нам сама хули акомплишед пришла!

А тебе так хочется чтобы я пришла, да?  Big Grin
Иди нахуй, лопоухий выблядок!
Отьебись!
Reply
через год Республиканская Партия будет расформирована.
магаг отловят и абассут
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)