БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тепер зрозуміло, чому істота закривала своє ХХХ, коли постила фотки в душі в трусах
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
[Image: xx.png]Сьогодні в 21:34Останнє редагування: Сьогодні в 21:48 від Wednesday

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 21:18 Wrote:зачуханий школяр-старшокласник

Тепер мені зрозуміло, чому істота закривала своє ХХХ, коли постила фотки в душі в трусах для бабок дмхз, Нотахи, колготочної і примкнувших до них Т.Блера та Плзеня.
Тому що показ рила повністю би нівелював бажаний ефект від тушки.  [Image: smilie10.gif]
Мама дарагая, яке ж воно. [Image: facepalm1.gif] На одній із фоток воно виглядає настільки нищівно, що навіть chopped Три Пакети здалась помірною милашкою у порівнянні. [Image: gigi.gif]
Я за нього аж розстроїлася. [Image: smilie2.gif] Це все насправді пояснює суть його комплексів, булінгу та агресії, особливо до більш привабливих чоловіків та жінок. З такою зовнішністю у нього була і продовжує бути купа комплексів.  [Image: smilie10.gif]
Хоча і це не root cause. Справжня глибинна причина - це низька самооцінка і слабке чоловіче начало. Тому що для людей з високою самооцінкою неідеальна зовнішність - не перепона.
Тому що навіть реально негарні чоловіки, але мачисти пів-школи би поклали під себе і красиві тьолочки би ще за ними ус**калися. А ця істота взагалі не змогла притягнути ніякої жінки, крім негарної, яка його САМА захомутала.  І він meekly settled for less.
Він ніколи не мав ніякого досвіду з жінками. Він ніколи не відчував і по-справжньому не любив (ну яка може бути любов у тінейджерів, це ж не справжні реальні почуття зрілих людей, які знають, що вони хочуть і що їм потрібно). Він ніколи не переслідував і не добивався жінок. Він ніколи не був ними відкинутим. Йому ніхто ніколи не казав "так" і ніколи не казав "ні". Він ніколи не працював над відносинами, бо все це зробили за нього.
А тепер він все це намагається відіграти - і я не маю на увазі в романтичному плані, а в плані to assert himself. На жаль, за рахунок інших. [Image: smilie9.gif]
But it's too late now. Його поведінка - недолуга, жалюгідна і сумна.
Втім, як і він сам. [Image: bluet.gif]
Reply
І так, до мене дійшла інформація, що ця потвора, РЕАЛЬНО МЕРЗЕННА ФІЗИЧНО І МОРАЛЬНО ТВАР, замахнулась на мою дитину, мій форум, і хотіла завдати їй шкоди.  

Але в мразоти не вийшло і не вийде - тому що, як сказали спеціалісти, "it's not a threat, he's blowing smoke. If this was a real hack, we would have patched it weeks ago".

Eat shit і лижи свою протухлу скумбрію, покидьок! Це все, на що ти здатний у своєму паршивому житті, ниций дегенерат, підстаркуватий лузер!  
Reply
Сміявсі
Reply
Ебанутая!
Reply
Матку їй вирвать нахуй!
Reply
(30-12-2025 23:19, 23:19)Алкан Wrote: Матку їй вирвать нахуй!

das stimmt, многоуважаємий Алкан!
Reply
Всем скумбрия, пацаны!
Reply
Ассертуй унд юзай дженерики!
Reply
(30-12-2025 23:26, 23:26)Скумбрия Wrote: Ассертуй унд юзай дженерики!

дженерік ковбасу?
Reply
"моя дитина" = "мий форум".
у бабки с нечётными дитинами всегда кокието проблемы
хорошо хоть не замахнулся поиграть в хоккей Алёшенькой
мерзенна потвора
Reply
Він ніколи не переслідував ..

Ну я бы так не сказал Smile
Reply
пан @авіатор, я намагаюсь уникати згадування істоти на цьому ресурсі. Частково тому що він мені нецікавий (С) Глиномесовна
Reply
но способ "пытаться логинится по всей линейке ников с неправильным паролем" тоже никто не отменял
Reply
Reply
Reply
І так, до мене дійшла інформація ….

Дишла информація блєадь )))

Прям Президент вселенной! Докладывают ей
Reply
может просто настока тупая, что очень медленно доходит
Reply
Только не понятно при чем тут истота в труселях, колготочна, дмхз и попытка взлома форума?
Как все это связать?
Reply
сука-бля, прикончила 51 дитину ребят, их форумы, и шота скиглит
Reply
(30-12-2025 23:46, 23:46)100 Wrote: сука-бля, прикончила 51 дитину ребят, их форумы, и шота скиглит

Какой форум был «ненароджене немовля»?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)