24-08-2026 20:32, 20:32
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:29
До речі, я настільки гидую цими потворами, що:
1) Відмовилась взяти грамоти за мої донати в Бандерівця (хоча він мені їх пропонував)
2) Відмовилась взяти прапор за мої донати в Хоми Л. (хоча він мені багато раз настирно пропонував).
Звісно, самі по собі грамоти та прапор від військових - це почесно, але я гидую взяти навіть це в невдячної підлої бридоти, яка зробила мені стільки зла і чиї руки доторкались до цих артефактів.
А у випадку клаповухої нечисті ще й щось підчепити (якщо те, що пишуть, що він свінгер - правда).
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:29
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 18:38 Wrote:Натіві - чорнорота бабища, постійно ображає інших, любить смоктати у козинської свинособаки, але посміла назвати сепарами бійців ЗСУ. Планувала вбивство неугодних через їх підрив за те, що висвітлювали те, що вона волонтерить, не виконуючи вимоги українського законодавства.
Хома Л. - психічно хворий виродок, що ненавидить все живе, який знущається над тваринами і вбиває їх, який закликав інших до самогубства, і який погрожував фізичними покараннями та вбивством цілому ряду осіб. Який брав у донорів тисячі доларів, а зараз поширює про них вигадки і бридкі наклепи.
Бандерівець - спитий дегенерат, який багато раз погрожував іншим вбивством і бажав смерті їм та членам їх родин.
До речі, я настільки гидую цими потворами, що:
1) Відмовилась взяти грамоти за мої донати в Бандерівця (хоча він мені їх пропонував)
2) Відмовилась взяти прапор за мої донати в Хоми Л. (хоча він мені багато раз настирно пропонував).
Звісно, самі по собі грамоти та прапор від військових - це почесно, але я гидую взяти навіть це в невдячної підлої бридоти, яка зробила мені стільки зла і чиї руки доторкались до цих артефактів.
А у випадку клаповухої нечисті ще й щось підчепити (якщо те, що пишуть, що він свінгер - правда).